- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- depilatoar
kvi depilatoari polzvate za triygylnika hem da e barzo hem da e efikasno do nqkva stepen,da ne ostavat kosmi posle ?
mi na elea
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
na elea li? za 1 put 4uvam 4e ima depilirashti kremove na elea q kaji hubaf li e kolko struva i de se prodava kudravoto
No matter where you go, there they are...
da mnogo sum dovolna mi cena nz maika mi go e kupila mi mislq 4e v aptekite go ima
А този депилатоар би трябвало да е специално за интимните части, нали? Бях сложила преди нормален депилатоар там, седях почти 15 минути и нищо не стана...а не е ли вреден?
mi ne ne e az stoqh 20 min i sled tova be6e absolutno gladko mnogo sum dovolna ot tozi depilatoar
a za kolko vreme stoi taka?(gladko de)
Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...
Ами не мисля,че е вреден.Доста време съм ползвала такъв депилатор.Ползвала съм този на арома.Първоначално написано от `Death`Whore`
mi pri men 2 sedmici
![]()
![]()
![]()
dve sedmici stoi gladko na triugalnika mejdo drugoto kudravoto az neska si zeh na elea to e v edna rozova bqla opakovka nali
![]()
No matter where you go, there they are...
mhm tova e na na mene pone tolkova mi stoi na maika mi su6to
mm tva na Elea go bqh gledala v magazina,ama se 4udeh dali e dobro.Opredeleno trqbva da probvam,samo deto me myrzi da 4akam da mine vreme...:P
mi az stoqh okolo 20 min
i kva mu e cenata na toq na elea? imam spomen 4e 4etoh nqkude za ne6to ot sorta na 2-3 levaili ne e taka
![]()
ama ti cqlata li se obezkosmqva6 s tozi depilatoar ili samo otgore na triagalnika?
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
az dneska si kupih tozi depilatoar i mislq skoro da go probvam Kato vidq rezultati pak 6te pi6a
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!