.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта

Два кратки въпроса:)

за кош

Мега фен
    1. Като мисли за някоя глупост от време на време, като спира за малко, когато усети, че наближава.
    2. Щом се дърпа, давай леко с пръстчета...с отъркване на пениса по външните полови органи..целувки по цялото тяло.

Guest
    vij ne vsqko momi4e obi4a frenskata lubov i ne trqbva da i se surdi6 ako ne ti pozvolqva.A ako eprosto sramejliva,opitai se da q predrazpoloji6 ti nai dobre q poznava6 bi trqbvalo da znae6 kak

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    да познавам доста приятелки на които не им е приятно да има правят френска любов
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    мен ме беше срам когато приятелят ми ми направи шпакличка не ми е много приятно и трудно се навивам да ме лиже...но той исполза малко сила хваща ми ръцете прави така че да не мога да мърдам и се върши работата

1.moje6 da darpa6 testisite si kogato useti6 4e nablijava(oformi prasten okalo tqh s paleca i pokazaleca i pridarpvai leko nadolu)tova vinagi pomaga,moje i da izpie6 2-4 golemi vodki(tova pravi 4udesa),i nai-stariq metod;ne misli za kraq.
    2.4ove4e i moqtq priqtelka se darpa.Ima 2 obqsneniq:ili q e sram,ili e bolna ot ne6to i ne iska da te zarazi,a q e sram da ti priznae.I za se mislq nad toq vapros?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си