.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Повече от фен
    Град
    pllovdiv

momi4eta molq vi spodelete

ami takaaa az sam devstvena no naposledak s gadjeto mi vse pove4e se zamislqme za sex do skoro ne se pritesnqvah no sled kato se porazgledah v nqkoi mneniq vav forumi ne6to me obze bezpokoistvieto rabotata e tam 4e se pritesnqvam za kruvta pri parviq pat molq momi4etata s opit da spodelqt kak bee pri tqh karveneto be6e li gadno i tn
    P.S:molq vi ako smqtate temata za glupava prosto q napusnete ne se podigravaite ili obijdaite

Guest
    Не се заглеждай по тия мнения пълни глупости.Секс се прави от как свят светува така ,че няма страшно.

Голям фен
    Град
    Memphis
    spoko :0 ot smoko 504 Boys - Left, Right, Lef.
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ами при мен нямаше кръв незнам,но всеки е различен,но не мисля,че е толкова страшно
    f@nt@zi@

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    ами при мен нямаше кръв незнам,но всеки е различен,но не мисля,че е толкова страшно
    и при мене така
    даже не ме и болеше
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    I pri men nqmashe i kapchica krav dori i pochti ne me boleshe,no vseki organizam si e razlichen i za tova pri nqkoi ima krav,a pri drugi nqma.A ti ne se pritesnqvai tolkova,prosto se otpusni i ne misli za nishto drugo,a se otdai na momenta

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    И какво като има кръв, бе миличка. То е мъничко. Няколко капчици. Той ако те обича, това никога няма да му направи впечатление! Ще знае, че е нормално. Ако искате, подложете някаква хавлийка и като свършите, изперете я със студена вода и готово. Всичко е точно. То е съвсем малко кръвта. Ако изобщо я има...
    HardC0re and BDSM forever

Повече от фен
    Град
    sofia
    дам,, няма какво да се шашкаш, при мен имаше 2 капки кръв и гаджето ми се шашна и спря, защото се бил притеснил че много ме е заболяло, но се търпи болката,гадно е но няма как.Междудругото на малко момичета им тече кръв явно.и при всичките ми приятелки е нямало. \/
    IGRAI, NO NE BUDI IGRA4KA!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Tazi istoriq za kryfta q izmislqt devstvenite momicheta.. golqmata bolka .. i tem podobni.. Vsyshnost ne boli tolkova.. Savsem normalna ponosima malka bolka.. i pri 70% ot momichetata nqma kryf.. Pri mene lichno imashe.. ama malko.. nqkolko kapki

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И при мен нямаше кръв,а болката беше малка.Ако има ще е малко няма да е 1 тон я!

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

pri men su6to nqma6e kruv ne me bole6e no horata sa razli4ni

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    da znma 4e horata sa razli4ni prosto se pritesnqva kravta da ne e akto v dnite kogato sam v mese4en cikal?

Мега фен Аватара на koalka
    Ами при мен кървенето не беше много малко,но естествено при всяко момиче е различнн.При едни няма кръв,при други има малко,а при трети има повече,но като цяло кръвта не е много.

Guest
    Да, при всеки е различно, при мен имаше съвсем малко и не боли толкова, не се притеснявай, особено ако си влажна.

Едно време са гледали чаршафите на младоженците и ако е нямало кръв са решавали, че момичето не е било девствено преди брака и всички я обиждали и т.н. Колко прости са били, добре че съм се родила сега. Постоянно се благодаря.

Да, при всеки е различно, при мен имаше съвсем малко и не боли толкова, не се притеснявай, особено ако си влажна.

Едно време са гледали чаршафите на младоженците и ако е нямало кръв са решавали, че момичето не е било девствено преди брака и всички я обиждали и т.н. Колко прости са били, добре че съм се родила сега. Постоянно се благодаря.

Тва аз.

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    a naistina li stava vapros za nqkolko kap4ici ili 6te ima petna po 4ar6afite ot koitoposle 6te se sramuvam

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от teen_girl4e
    a naistina li stava vapros za nqkolko kap4ici ili 6te ima petna po 4ar6afite ot koitoposle 6te se sramuvam
    koe mu e sramnoto ot 2 kapki kruv koe e mi kaji kak moje da te e sram kakvi gi govorish
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е да има повече защо да те е срам-нещо естествено е.

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от teen_girl4e
    ohoooo to ot 2 kapki kryv kato shte mi se sramuvash....smqqqqqtai...i to deto e absoliutno normalno....

a men lichno ujasno mn me bolq,sled tva me boleshe i kato hodq,a i poluchih i cistit....ama nali pri vseki e razlichno,dano pri teb vs mine gladko,aide uspeh
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

I pri men nqmashe kruv. A i da ima shte e nqkolko kapki. Ne se pritesnqvai, tova e neshto napulno normalno i nqma zashto da se sramuvash.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    abe az napalno razbiram 4e e normalno no toi kak li 6e reagira tova me pritesnqva nai mn bolkata ne me pla6i tolkova

Повече от фен
    Pri men ima6e kruv,no be6e savsem malko taka 4e ne se pritesnqvai izli6no.Vse pak trqbva da se otpusne6 i da ne misli6 za takiva ne6ta-trqbva da ti e hubavo

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    heh ami pravi ste moje bi se bezpokoq izli6no iskam da vi kaja edno golqmo BLAGODARQ strahotni ste

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си