- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- pypki po dupeto
6to imam takviz i kak da gi mahna pri polojenie 4e si miq dupeto sutrin i ve4er.polu4iha mi se otkakto po4nah da izlizam s pola i pra6ki i bqh sednala na edin ciment i sq ne6tyt da se mahat.tyrkah gi s iztrivalka s trici i ne sa mahat kajete ne6to pls
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Може да се са получили щото си седнала на цимента с полата а може и от комари
2 т. системно.
ne sa ot komari 6toto ne syrbqt sigurno e stanala nekva infekciq ot cimenta ama s kvo da gi mahna![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Za pyrvi pyt 4uvam ciment da predizvikva pypkiMoje da sa ot toploto ... vremeto predrazpolaga kym alergii
q gi opi6i po podrobno tezi pup4ici
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Sigurno ot myrsotiqta po toq ciment.. Mii gi i gi maji s krem Zdrave..
mi na4i edni takviz drebni kato to4iciПървоначално написано от kudravoto
qsnoo imam su6tite po korem4eto
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Има една пастичка за обривчета,ама как бешеее рекламират я нещо с р май беше,ще питам и ще ти кажа.
Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.
Фенистил гел се казваше!
mersi mnogo![]()
Майко мила... Фенистил е за алергии от комари , треви , за друг вид пъпки , а не за ПЪПЧИЦИ. Използва се и за слънчеви изгаряния , но в никакъв случай няма смисъл от него при пъпки от този сорт , за който тя е писала.Първоначално написано от Heaven_inhabitant_f
П.П Брат ми е само с това се лекува , знам отлично за употребата на Фенистил гел и Фенистил капки.
В нейние случай може да използва нещо на основата на цинк. Например Бебешка пудра . Също така и Салицилов спирт + търкане с гъба . Други варианти , който знае , да пише ..![]()
Да,ама и аз имах такива пъпчици миналата година каквито описва тя и понеже явно са на алергична основа се махнаха от фенистил гел!Първоначално написано от ThePainIsReaL