.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: pypki po dupeto

pypki po dupeto

6to imam takviz i kak da gi mahna pri polojenie 4e si miq dupeto sutrin i ve4er.polu4iha mi se otkakto po4nah da izlizam s pola i pra6ki i bqh sednala na edin ciment i sq ne6tyt da se mahat.tyrkah gi s iztrivalka s trici i ne sa mahat kajete ne6to pls
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

Може да се са получили щото си седнала на цимента с полата а може и от комари
    2 т. системно.

ne sa ot komari 6toto ne syrbqt sigurno e stanala nekva infekciq ot cimenta ama s kvo da gi mahna
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Za pyrvi pyt 4uvam ciment da predizvikva pypki Moje da sa ot toploto ... vremeto predrazpolaga kym alergii

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

q gi opi6i po podrobno tezi pup4ici

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Sigurno ot myrsotiqta po toq ciment.. Mii gi i gi maji s krem Zdrave..

Re: kudravoto

Цитирай Първоначално написано от kudravoto
    q gi opi6i po podrobno tezi pup4ici
    mi na4i edni takviz drebni kato to4ici

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

qsnoo imam su6tite po korem4eto

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Има една пастичка за обривчета,ама как бешеее рекламират я нещо с р май беше,ще питам и ще ти кажа.
    Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.

Фенистил гел се казваше!

mersi mnogo

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Heaven_inhabitant_f
    Фенистил гел се казваше!
    Майко мила... Фенистил е за алергии от комари , треви , за друг вид пъпки , а не за ПЪПЧИЦИ. Използва се и за слънчеви изгаряния , но в никакъв случай няма смисъл от него при пъпки от този сорт , за който тя е писала.
    П.П Брат ми е само с това се лекува , знам отлично за употребата на Фенистил гел и Фенистил капки.

В нейние случай може да използва нещо на основата на цинк. Например Бебешка пудра . Също така и Салицилов спирт + търкане с гъба . Други варианти , който знае , да пише ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Цитирай Първоначално написано от Heaven_inhabitant_f
    Фенистил гел се казваше!
    Майко мила... Фенистил е за алергии от комари , треви , за друг вид пъпки , а не за ПЪПЧИЦИ. Използва се и за слънчеви изгаряния , но в никакъв случай няма смисъл от него при пъпки от този сорт , за който тя е писала.
    П.П Брат ми е само с това се лекува , знам отлично за употребата на Фенистил гел и Фенистил капки.

В нейние случай може да използва нещо на основата на цинк. Например Бебешка пудра . Също така и Салицилов спирт + търкане с гъба . Други варианти , който знае , да пише ..
    Да,ама и аз имах такива пъпчици миналата година каквито описва тя и понеже явно са на алергична основа се махнаха от фенистил гел!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си