- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпросчета
Здравейте!Винаги ми е било интересно кои са въпросите,които винаги сте искали да зададете на приятелят/приятелката ви,но нещо ви е спирало...Говорим за по-лични въпросчета
Хайде вие сте![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
{{{{{{{{{{{{{{{{{}}}}}}}}}}}}}}}}}
ами каквото ме е интересувало съм го питала и нищо не ме е спирало
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
i az sum taka dori sled tova da sum bila naranenaПървоначално написано от ninsy
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
питала съм го доста лични неща, но винаги съм получавала отговор. например кое е било първото момиче с което е спал и как е било
Н емисля,че ако имаш гадже и го обичаш трябва да се срамуваш да го питаш,каквото и да било.
ми аз имам такива въпроси който още не сам питала момче,например'дали е спал с момиче вече,кога се е целунал за 1-ви път'такива ма ме е старах да не си помосли некоя глупост
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
По принцип не се притеснявам да го питам за каквото и да било.Ако нещо ме интересува го питам,няма значение колко личен е въпроса.
Мисля,че не е имало такова нещо!Първоначално написано от Joanka
O da be da! Vsichki znaem che ima vaprosi temi kato cqlo koito ne biva da se zasqgat po edna ili druga prichina! Mujete sa strashno chistolubivi i gordelivi, zatova trqbva da se izbqgvat vaprosi koito shte naranqt velikoto im chistolubie... Vseki si ima taini i dori i da znaesh za nqkoq ot tqh... ne e preporachitelno da mu pokazvash che q znaesh... Ne biva da navlizash v lichnoto prostranstvo na polovinkata si, kolkoto i da ste blizki zashtoto vseki si brani teritoriqta! Ima oshte... i oshte... A i dori da ne ste saglasni ... vse pak nedeite da pitate za vsqko neshto koeto vi e interesno ili lubopitno zashtoto moje i da vi izlajat, samo i samo da se otbie nomera naprimer...
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Съгласна съм.Едно е да го попиташ дали е правил секс или нещо подобно,съвсем друго е да разпитваш за момичето...не че той няма да ви каже,напротив вероятно ще го направи,но оставете му някои неща,които да са си негови и ако той не прецени,че трябва да ви ги каже просто не бъдете нахалниПървоначално написано от kAdrOkoSkA
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
I pri mene taka.Първоначално написано от kudravoto
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Еми аз по принцип срам нямамПитам каквото и да е
![]()
Любовта е по-силна от всичко
Абсолютно си права!Първоначално написано от kAdrOkoSkA
Това за срам и аз нямам срама!Просто имам задръжки!
az sam nepukistka i ne me e sram da pitam kakvoto i da e bilo
sy6to taka sam otkrovena s priqtelite si i znam 4e kato spodelqm s tqh tova 6te gi nakara i te da spodelqt s men ... zatova i ne se pritesnqvam da pitam
Не се сещам за такъв въпрос.
Първоначално написано от ninsy
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!