.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Въпросчета

Здравейте!Винаги ми е било интересно кои са въпросите,които винаги сте искали да зададете на приятелят/приятелката ви,но нещо ви е спирало...Говорим за по-лични въпросчета
    Хайде вие сте
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

{{{{{{{{{{{{{{{{{}}}}}}}}}}}}}}}}}

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ами каквото ме е интересувало съм го питала и нищо не ме е спирало
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

Цитирай Първоначално написано от ninsy
    i az sum taka dori sled tova da sum bila naranena

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Мега фен Аватара на iiirish
    питала съм го доста лични неща, но винаги съм получавала отговор. например кое е било първото момиче с което е спал и как е било

Мега фен Аватара на koalka
    Н емисля,че ако имаш гадже и го обичаш трябва да се срамуваш да го питаш,каквото и да било.

Повече от фен
    ми аз имам такива въпроси който още не сам питала момче,например'дали е спал с момиче вече,кога се е целунал за 1-ви път'такива ма ме е старах да не си помосли некоя глупост
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

По принцип не се притеснявам да го питам за каквото и да било.Ако нещо ме интересува го питам,няма значение колко личен е въпроса.

Супер фен

Re: Въпросчета

Цитирай Първоначално написано от Joanka
    Здравейте!Винаги ми е било интересно кои са въпросите,които винаги сте искали да зададете на приятелят/приятелката ви,но нещо ви е спирало...Говорим за по-лични въпросчета
    Хайде вие сте
    Мисля,че не е имало такова нещо!

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    O da be da! Vsichki znaem che ima vaprosi temi kato cqlo koito ne biva da se zasqgat po edna ili druga prichina! Mujete sa strashno chistolubivi i gordelivi, zatova trqbva da se izbqgvat vaprosi koito shte naranqt velikoto im chistolubie... Vseki si ima taini i dori i da znaesh za nqkoq ot tqh... ne e preporachitelno da mu pokazvash che q znaesh... Ne biva da navlizash v lichnoto prostranstvo na polovinkata si, kolkoto i da ste blizki zashtoto vseki si brani teritoriqta! Ima oshte... i oshte... A i dori da ne ste saglasni ... vse pak nedeite da pitate za vsqko neshto koeto vi e interesno ili lubopitno zashtoto moje i da vi izlajat, samo i samo da se otbie nomera naprimer...
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от kAdrOkoSkA
    O da be da! Vsichki znaem che ima vaprosi temi kato cqlo koito ne biva da se zasqgat po edna ili druga prichina! Mujete sa strashno chistolubivi i gordelivi, zatova trqbva da se izbqgvat vaprosi koito shte naranqt velikoto im chistolubie... Vseki si ima taini i dori i da znaesh za nqkoq ot tqh... ne e preporachitelno da mu pokazvash che q znaesh... Ne biva da navlizash v lichnoto prostranstvo na polovinkata si, kolkoto i da ste blizki zashtoto vseki si brani teritoriqta! Ima oshte... i oshte... A i dori da ne ste saglasni ... vse pak nedeite da pitate za vsqko neshto koeto vi e interesno ili lubopitno zashtoto moje i da vi izlajat, samo i samo da se otbie nomera naprimer...
    Съгласна съм.Едно е да го попиташ дали е правил секс или нещо подобно,съвсем друго е да разпитваш за момичето...не че той няма да ви каже,напротив вероятно ще го направи,но оставете му някои неща,които да са си негови и ако той не прецени,че трябва да ви ги каже просто не бъдете нахални
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Re: kudravoto

Цитирай Първоначално написано от kudravoto
    i az sum taka dori sled tova da sum bila naranena
    I pri mene taka.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Фен
    Град
    Пазарджик
    Еми аз по принцип срам нямам Питам каквото и да е
    Любовта е по-силна от всичко

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Цитирай Първоначално написано от kAdrOkoSkA
    Абсолютно си права!
    Това за срам и аз нямам срама!Просто имам задръжки!

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

az sam nepukistka i ne me e sram da pitam kakvoto i da e bilo
    sy6to taka sam otkrovena s priqtelite si i znam 4e kato spodelqm s tqh tova 6te gi nakara i te da spodelqt s men ... zatova i ne se pritesnqvam da pitam

Мега фен
    Не се сещам за такъв въпрос.

Фен
    Град
    Монтана
    мии квото ме е интересувало съм го питала ... на всеки е отговорил ... доколко е бил откровен незнам ,но все пак аз му имам доверие

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy
    Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си