.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: moje li?

Guest

moje li?

abe horica mojesh li da zabremeneesh kato galtash spermata?

tova e palen absurt.ABSURT.ne e vazmojno,no e vazmojno da se zarazi6 s ne6to,taka 4e vnimavai na kago galta6.

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Абсолютно НЕ!

babe
    Guest
    Разбира се, че НЕ

ako obi4a6 bi li otgovorila na moq vapros? [-o<

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Най много да ти се израни устата и да ти се появи херпис

е тва беше най-голямата простотия която прочетох неска тук

mojeeeee ne se praiteee

Мега фен Аватара на koalka
    Ами не,не можеш.

Супер фен Аватара на maybelline
    За да забременее момичето,спермата трябва да достигне до матката й.Когато когато момичето я гълта,спермата минава през храносмилателната й система,а тя от своя страна не е свързана с половата система.На по-разбираем език - няма никакъв начин момичето да забременее от гълтане на сперма.

Може да забременееш и от тоалетната чиния-ако седнеш преди да е станал другия

flamenco
    Guest
    Такъв въпрос мислех, че само във вицовете може да се зададе

Тзък :Д

Guest
    Виждате ли какво става, когато малки пикли започнат да правят секс!Ей малките , почетете малко преди да започнете да правите секс.. после защо толкова много аборти и СПИН!
    А по въпроса относно гълтането - Да , може да се забременее ,само че детето го раждаш през устата !
    Много сте зле бе , вчерашни пикли!!!!

Guest
    maybelline ко му обясняваш на младото поколение.То една книга не е прочело баси простите !

ХахАХАХаХ....Стига бе това да не е някаква шега...не,не мога да повярвам,че нормален човек ще зададе такъв въпрос,за това сигурно ти би трябвало да си някакъв келеш на около 12...
    Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    ne
    Love you Kris !!!

Za poreden put se ubejdavam kolko sexualno neobrazovano e mladoto pokolenie. nqmat i ni nai-malka predstava ot sex i ot vsichko svurzano s nego. I vse pak da otgovorq na vurpsa "NE,NE MOJE". Vzemete prochetete malko literatura po tozi vupros, predi da pochnete da pravite sex.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Боже,колко мъка има на този свят,Боже-възкликнал Моканина.Много глупав въпрос.Естествено че не!

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    За да забременее момичето,спермата трябва да достигне до матката й.Когато когато момичето я гълта,спермата минава през храносмилателната й система,а тя от своя страна не е свързана с половата система.На по-разбираем език - няма никакъв начин момичето да забременее от гълтане на сперма.
    tochno taka =D>

a do avtorkata na temata....nqmash 14 ili ne hodish na uchilishte ?
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си