.

Виж резултатите на анкетата: trqbva li maja da pritejava muskuli za da bada zelan ot jenite

Гласували
78. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • da

30 38,46%
  • ne

48 61,54%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Мега фен
    Много голямо самочувствие имате вие, двамата - мислите, че знаете какво искат жените. Нищо не знаете.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Много голямо самочувствие имате вие, двамата - мислите, че знаете какво искат жените. Нищо не знаете.
    Хахахах ми пичовете знаят какво искат жените,ама като гледам ти имаш по-голямо самочувствие.Ти между другото за жена ли се броиш??? Като ти гледах снимките в темата не си нищо особенно (едно прасе високо 1.50 )и престани да пишеш във всички теми по 50 пъти....деба спамера

Мега фен
    Ще пиша, докато има тъпи мнения, които да оборя. Не пиша в този форум, за да се обсъжда външния ми вид. И не съм казвала, че съм перфектна на външен вид. Лесно е да обидиш, ако не знаеш какво да кажеш.

И да, знаят. Всички момичета тук написаха, че мускулите нямат значение за тях, а мъжете повтарят, че били важни за жените.

Повече от фен
    Важен е мускулът -сърце ,интелекта и най-накрая визията на човека.Аз лично предпочитам момчетата без мускули ,но с поддържани тела.

BB Rules
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    ХАХА амм добре кажи ми О велика познавателко на женските предпочитания и желания кое е първото нещо,което един мъж/жена забелязва в останалите...естествено че на 1 място е физическото привличане..а чак тогава идват така наречените излъчване,чар,интелект и тем подобни...а относно мненията на всички жени тука...че мускулите нямали значение и на някои че биха предпочели някои слаботелесен(цитат)...то аз със съжаление мога да констатирам,че представите за идеалния мъж на наще момичета се променят по един леко Не-нормален начин...това да предпочетеш едно жалко подобие на мъж(изключения има разбира се...но колко са те?) си е направо непонятно за мен... но аи спирам до тука че както почнах цяла вечер ще пиша...

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    Съгласен съм с двата поста на колегата над мен.
    От чисто маркетингова гледна точка - опаковката продава стоката.
    В този ред на мисли, привличането започва от външния вид - и при момчетта, и при момичетата, стига с глупостите за "жените обичат с ушите". Ако пред вас се изправи някое анти тяло с крив нос, липсващи зъби и лош дъх силно се съмнявам, че ще ви задържи вниманието, дори и да е същински Шекспир...
    Сравнете го с картинката на някой с аполонова физика, минаващ по плажната ивица и събиращ влюбени погледи от момиченцата, които "не обичат мускули"...

П.С. "Мускулите" донякъде повдигат самочувствието на мъжа.
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Eclipse_bb Всичко си има граници....нормално е да имаш някакви да ходиш за спорта а не да се фалиш и да бласкаш химий като този на твоя аватар.....

Град
    Yet to be revealed
    О, прав си, не мога да го оспоря, но аватара ми е снимка на професионален спортист, който не се побира в определението "нормален човек" и е нормално да не се харесва, даже бих се очудил ако момиче го хареса, но всякакви ги има....

Повече от фен
    На мен пък не ми харесват много мускулести мъже,колкото и мъжествени да изглеждат.

За мен пък няма абсолютно никакво значение със или без тях ми е се тая.Ама тея с мускулите чак малко ме дразнят кат вземат да се превземат с тяхните мускули всякаш кой знае какво имат.

Град
    Yet to be revealed
    Ако трябва да перифразирам факта, че от човек до човек има разлика, в конкретия случай се получава нещо като "От човек с мускули до човек с мускули има разлика".

Мега фен
    Това е напълно ясно, обаче не всяка жена припада при вида на мускули. Както има мъже, които си падат по кльощи, но има и такива, които харесват нормални жени, които ядат, има и жени, и то немалко, които не си падат по напомпани мъже. Ако моят мъж тръгне на фитнес, ще се случи само едно нещо - ще изгубя няколко часа седмично от времето, което прекарваме заедно. Ако имаше мускули, нямаше да го харесам повече. Но аз съм объркана. Всички жени харесват напомпаните мъже, това е единственото, което гледа жената при първия си поглед към един мъж. Жените са глупави и повърхностни.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    не мога да кажа че харесвам мускули ,естествено не харесвам и хърби ,но след като обичам човека до мен ,значи го приемам такъв какъвто е ! а `Death`Whore` мн правилно спомена че с фитнеса се губят и няколко часа който може да прекара гаджето с мен!( )
    2 т. от правилника. Бан на профил

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Muskulite ne sa nai-vajnoto ne6to!
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Да бе затва като видите някой по атлетичен и губите ума и дума....

Не са толкова важни то винаги са в +

А тоя коментар отгоре беше як...и точен...

Мега фен
    Хаххаххаахах. Да, супер ще е да ходя с фитнес пич - темите му за разговор ще са диети и програми за бицепси.

Тва че всички казват че бодибилдърите са тъпи лейки дето за нищо не стават а само за да бласкат акт о ахмаци не е вярно....познавам лично много хора който са много умни и въпреки тоива блъскат като луди...зависи от човека...че има тъпи клечки дет обласкат незначи че всички са такива....

Мега фен
    Обаче интелигентният човек иска да се занимава с интелигентни неща. Фитнесът може да е хоби, но ако е професия и се практикува всеки ден, е доста съмнително, че човекът е интелигентен. Поне за мен е така.

аз си ходя по 3-4 пъти седмично и м ие като хоби...едва ли на 16 е професия....и все пак си оставам душата на компанията както много хора....номера е да ходиш рано сутринта на фитнес доакто другите спът и не губиш и миг от времето с приятелите....

Мега фен
    А думата "бодибилдър" не означава ли човек, който се занимава професионално с извайване на тялото си?

Бодибилдър е всеки 1 човек който ходи редовно на фитнес но това не се явява професията му...ако говорим вече за КУЛТОРИСТ е друго....бодибилдъра е този който тренира като луд и прави мускули от мазнини(който са много малко ,но аз съм 1 от тях и искам да докажа че може и без химии) и такива който пият само протейни и креатини и други добавки...а култористите са тези който бпечелят пари чрез тялото си и се блъскат с стеройди и прочия....

Мега фен
    Ясно, благодаря.

Guest
    аз лично мисля,че не е важно как изглеждаш а какъв си по характер..
    но няма лошо и да се грижиш за външния си вид

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си