.

Виж резултатите на анкетата: trqbva li maja da pritejava muskuli za da bada zelan ot jenite

Гласували
78. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • da

30 38,46%
  • ne

48 61,54%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Вианги има тва НО

Guest
    еми не какво,не ти ли е приятно да излизаш с хора които се грижат за външния си вид

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

za men e vajen samo edin muskul

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Хахах А не аватара накъдря Еми хубаво е ама самите вие си противоречите...мускулите не са важни ама ти яе приятно да излзиаш с някой който се подържа....ей нямате угода момичета

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    `Death`Whore`, може да ти звучи невероятно, но за да направиш хубаво тяло в общия случай трябва доста пвоече сиво вещество, отколкото за много други неща...
    Освен това, да каже, че всички трениращи са кухи лейки е все едно аз да твърдя, че всички жени са тъпи...
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Фен
    Град
    Iowa
    защо сменихте темата

според мен няма мн голямо значение дали си мускулест или не важното е как се държиш с приятелката. И все пак е за предпочитане да се грижиш за тялото си, слабо момче е нещо като пълничко момиче

Цитирай Първоначално написано от Eclipse_bb
    Съгласен съм с двата поста на колегата над мен.
    От чисто маркетингова гледна точка - опаковката продава стоката.
    В този ред на мисли, привличането започва от външния вид - и при момчетта, и при момичетата, стига с глупостите за "жените обичат с ушите". Ако пред вас се изправи някое анти тяло с крив нос, липсващи зъби и лош дъх силно се съмнявам, че ще ви задържи вниманието, дори и да е същински Шекспир...
    Сравнете го с картинката на някой с аполонова физика, минаващ по плажната ивица и събиращ влюбени погледи от момиченцата, които "не обичат мускули"...

П.С. "Мускулите" донякъде повдигат самочувствието на мъжа.
    bate mnogo ama MNOGO sam saglasen s teb.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Обаче интелигентният човек иска да се занимава с интелигентни неща. Фитнесът може да е хоби, но ако е професия и се практикува всеки ден, е доста съмнително, че човекът е интелигентен. Поне за мен е така.
    hubavo,no se zamisli malko.eto ti malko info(i pomisli za dumite koito kaza);mitio krika izkarva prehranata si s pokazvane na tqlo(spored teb trqbva da e kuh),a ima 2 vi6i obrazovaniq.tova 4e "ne haresva6 muskuli"(v koeto se samnqvam)ne ti dava pravo da nalaga6 mnenie!i mejdu drugoto eto ti o6te edno info;dokazano e nau4no,4e jenite imat 5%po-malko mozak ot majete.tva ne zna4i 4e sme po inteligentni,no go imai v predvid kogato govori6 za "bagaj"

Guest
    Така едно мое мнение ....
    Мускули да .... Фитнес да .... По принцим повечето момичета искат да излизат с такива мъже защото си мислят , че са един вид защитени Обаче практиката показва , че повечето културисти са пъзливи . После ако искаш да направиш наистина нещо свясно от тялото си триабва постоянно да се грижиш за него. А вие тука лапета на по 16 години пича който си е показал снимката ако си мисли , че има мускули да се гръмне някаде и да не говори за мускули , че е жалък . А тоя Крик го наритахме в казанлък именно защото се прави на някой с тялотоси а в същност е мишка .

Има голяма разлика между това да си силен и да можеш да се биеш.....едно е да имаш сила друго е да имаш уменията да се бориш....има огромна разлика....тук говорим за мускули а не за умения за борба....всеки луд с номера си

Мега фен
    В този пост, който си цитирал, изразих мнение, което не наложих, просто така мисля. А относно мозъка - важни са гънките, не обема на мозъка. Добре, съгласявам се, че обожавам мускули, възбуждам се от тях, не са глупави. Явно няма да престанеш да казваш, че си абсолютно наясно дори с това какви мъже харесвам, докато не се съглася.

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    И гънките не са чак толкова важни, но да не задълбаваме
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Guest
    Важна е скоростта на образуването на синапси!

Повече от фен
    Понякога когато някой се грижи само за мускулите си и за нищо друго, в смисъл, фитнес сутрин фитнес вечер, той може да е супермен, обаче супер тъп.. демек.. анти-интелигент. Същото и с момичета които ходят само по няк'ви модерни балети и курсове за модели, а-у. Ако има баланс между всичко, демек, от всичко по малко... ама от всичко по много не може
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си