- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- той иска от мен анален секс!
значи ходя с едно момче от близо месец. много го обичам,той също ми казва, че ме обича. Правим секс от известно време, но той много иска да правим анален, а аз не мога да си представя да ми влиза пениса му в ... сещате се
за него аналния е много важен, задоволяването на желанията един на друг, гълтането и такива неща. страх ме е и особено много не искам, даже изобщо обаче той ми каза, че ако не го направя, няма смисъл да се занимаваме повече един с друг.
не знам какво да правя, каза че ме обича много, искам да останем, но ако не го направя ще ме зареже. същото е и с гълтането
![]()
а и искам да ви попитам как се прави клизма. много се двуомя дали да го направя но също не знам и как да си направя клизма![]()
ИЗОЛЗВА ТЕ....не ви знам вас как се навивате още на 1 седмица с него и айде секс....УЖАС.....просто си преставям колко мног осе обичате....аз кво да кажа като 5 месеца съм на сухо с моята приятелка....просто секса не е най-важен.....ако ти искаш давай но той те използва на 100%
аз като поисках от гаджето ми в дупето първо си го заслужих.Няма такива ако не искаш късаме и тем подобни простотии.Ся верно че направих всичко възможно да и хареса![]()
Да, използва те!!!
След месец два ще разправя наляво надясно какъв сваляч и ебач е!!!
Зарежи го, кажи му, че и двамата трябва да искате нещо за да го правите ЗАЕДНО!!!
Светът е оцелял, защото се е смял !
http://www.studentskigrad.com http://www.e-bane.net
http://www.audibg.com
http://www.setcom.bg
http://www.kredor.com/lat2bg/ Стига с тази шльокавица
ako iska6 da go napravi6 trqbva da preglatne6 srama i da otide6 na lekar za klizmata.no spored men nqma smisal.4ovek koito te obi4a nqma da te kara da pravi6 ne6ta koito neiska6.ima i risk ot bolesti.hodite ot 1 mesec.ne mu vqrvai mnogo!!!prosto savet
Щом ти е казал това,значи изобщо не държи на теб.В една връзка не е най-важен сексът.Да не говорим,че ходите само от месец.Следващия път като поиска анален,му кажи "ако ме обичаше,щеше да се съобразиш с нежеланието ми да правя нещо,за което не съм готова".Ако той продължи да настоява,значи наистина те използва(което вече ми е ясно).Моят съвет е да го зарежеш,но зная,че това изобщо не е лесно,когато обичаш някой.Но след като се държи така...по-добре го напусни.[/b]
... 110% dori pove4eПървоначално написано от HanoMnaH
![]()
i az sym na mnenie 4e te izpolzva .zareji go !
Май сме единодушни! Ако не искаш връзка изградена само за секс,по-добре го остави.А и помисли дали наистина те обича,щом ти поставя такива условия![]()
Който не ме харесва ,няма вкус!!!
ой колко тъпотия има на тоя свят. Ти на колко си .... на 8???![]()
![]()
![]()
То е ясно то сто километра, че иска от теб само секс и че като те наебе в гъза и като ти свърши в устата ще ти бие шута. Ако искаш пробвай и ще видиш, че ще се окажа прав!
10000% си набутана. .... замисли се Дали човек които те обича ще ти каже ако не правиш това онова ще спра да те обичам .....
Пича иска само да вземе всичко от теб и да ти тегли шутатова е мега практика при свалячите
не се вързвай не си на 12 ..... Имаи малко усет за нещатата....
НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА СИ С ЧОВЕК ДЕТО ТЕ КАРА ДА ПРАВИШ РАЗНИ НЕЩА ... и да ти намеква че те обича ...> Каква обич е това .... ИЗПОЛЗВАНЕ !!!![]()
Най-лесното нещо е да кажеш на някой,че го обичаш,но дали наистина е така?!Много е лесно да се каже и много по-трудно да се докаже!Как мислиш дали той наистина те обича,след като ти казва,че ще те зареже ако не правите анален секс?Замисли се малко и сама ще разбереш![]()
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
Що не му каже на тоя боклук да си гледа работата?
![]()
То и аз да се изкажа въпреки,че всички сме на 1 мнение-за мен аналният секс е нещо доста гадно и не бих го направила и ако все пак реша ще е по мое желание и инициатива.Този е простак и перверзник и аз не бих правила и секс по традиционния начин с него ка моли така.А и само от месец ходите-като зайци ли сте или само за сексът сте-не можете ли да се въздържате повечко и да дочакате връзката да поозрее.
mi spored men te izpolzva nerazbiram nqmate mesec bnlizo mesec i sex praite a toi ako ne mi dade6 da te eba otzad i ako ne gulta6 nqma smisla da se zanimavame edin s drug hahahaahhahhahha ebati obi4ta si imate da znae6 sex e za dvama toest ako ne ediniq ne mu haresva ne6to to drugiq ne biva da go kara ili zaduljava da go pravi ot tuk na tam sama si pravi izvodite![]()
![]()
Poveche ot qsno e, che tozi neshtastnik samo te izpolzva. Ako naistina te obichashe nqmashe da te kara da pravish neshto protiv volqta ti. Po-dobre go zareji i ne se zanimavai poveche s bokluk kato nego.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Прочетох първите 2 изречения, и спрях да чета...
Просто иска да те шиба...С извинение, но е така..
Наистина ли си мислиш,че те обича?Е,заблуждаваш се.Не мога да приема или да разбера,как някой човек,ако те ОБИЧА ИСТИНСКИ може да те накара да правиш нещо против волята ти.Ти го обичаш и това прави ситуацията още по-трудна.Ами кажи му,че това не ти е приятно и че не искаш да го правиш.Ако той е решил да те зареже нищо не можеш да направиш.Както ти казах по-горе не мисля,че те обича,за това го зарежи.Знам,че ще ти е трудно,но има ли смисъл да се измъчваш???
Не бе те щото мног осе обичат и затова за 1 месец са се пращяли 1000000000 пъти....тъпи фешански изпълнения....аман...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ИЗПОЛЗВА ТЕ! ЗАРЕЖИ ГО! 1 месец....WTF???
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Кажи му да си е*е мамата. Момиче, тоя здраво те използва. Да хваща пътя докато е време, съвсем сериозно. Ако те обичаше, нямаше да ти поставя узловия!Първоначално написано от искам съвет
Е баси, като не искаш нещо - не го правиш, никой не може да те задължи.
Следователно се занимава с теб само заради това...логично е...Първоначално написано от искам съвет
ПРавиш го съвсем нормално е да иска от теб това вече си е стандарт даже може да ти откаже нормален секс ако не му пуснеш отзад зависи от подхода.
Клизма не е задължително да си правиш просто трябва да си се прочистила 1 ден - И ако пиинеш малко алкохолче така правят повечето няма да те боли па за страх да не говорим.
ПРОБВАЙ !!!! може да ти хареса. Мухахахаха
Абе бате...то пък твойто на кво прилича бе. година и един месец с приятелката ти и си спал веднъж с нея , а със сегашната от 5 месеца заедно и не сте се ебали.Първоначално написано от HanoMnaH
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...hlight=zadarja
![]()
Той даже си ти го е казал директно че иска само секс