.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Мега фен Аватара на koalka

Любовта на живота ти на 15?????????

Здравейте!Искам да ви помоля да споделите мнението си.Въпроса ми е следния:смятате ли,че можете да срещнете любовта на живота си на 15,16 или 17 години.Говоря за ИСТИНСКА ЛЮБОВ.За осъзнавате,че няма да можете да живеете без този човек.Че ще умрете,ако той/тя не е до вас?Според вас може ли да обичаш един човек цял живот?Да не изневеряваш и да не се заглеждаш по други от противоположния пол,защото ти просто нямаш нужда.Да имаш очи само за него/нея и това никога да не се променя.Вие как мислите???

ami az sym 4uvala istorii 4e nqkvi se obi4at ot 5 godi6ni i dori kato ostareqt pak.ups tova e ot seriqli de ama de da zn.az sym na 13 i mislq 4e tva e lubovta na jivota mi ama sigurno ako me narani ili mi izneveri nqma da mislq taka ...
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

Ami az sreshtnah lubovta si kogato bqh na 16. Znam, che tova e istinskata mi lubov, moje i da zvuchi smeshno. Gotova sum da dam jivota si za tozi chovek i znam, che i toi e gotov da napravi sushtoto za men. Da vqrvam, che i na tezi godini chovek moje da sreshtne lubovta si.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Любовта на живота хмм
    според мен,може да има такова нещо но!,
    примерно сега съм с едно момиче,мисля си че тя е лубовта на живота ми ДА,но след като скъсаме има 2 варианта...
    1ви-да си намеря друга,която ще обичам повече,защото всяка следваща любов е по голяма от предишната и ако скасаме пак ще се върна на избора между 2те.
    2ро-ако никога повече необикна някого то последната ще да е любовта на живота ми!
    Дано сте ме разбрали какво имам предвид
    естествено по този въпрос може да се спори безкрайно....всеки с личното си мнение,това беше моето

Мега фен Аватара на koalka
    Давайте още мнения.

Фен
    Град
    Пазарджик
    koalka,
    Напълно е възможно мила
    Любовта е по-силна от всичко

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NeNo_pz
    koalka,
    Напълно е възможно мила
    Написаното току що не си ли противоречи с подписа ти?
    Иначе....защо не?!Но,мисля че осъзнаваш кой е бил любовта на живота ти в доста по-късен етап
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Разбира се че е възможно.За истинската обич няма определени възрастови граници.Човек я среща,тогава когато е готов да обича,когато е отворил сърцето си за нея!Няма значение дали си на 15,16,17 и т.н.Винаги може да се случи и на всеки

Супер фен

Re: Любовта на живота ти на 15?????????

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Здравейте!Искам да ви помоля да споделите мнението си.Въпроса ми е следния:смятате ли,че можете да срещнете любовта на живота си на 15,16 или 17 години.Говоря за ИСТИНСКА ЛЮБОВ.За осъзнавате,че няма да можете да живеете без този човек.Че ще умрете,ако той/тя не е до вас?Според вас може ли да обичаш един човек цял живот?Да не изневеряваш и да не се заглеждаш по други от противоположния пол,защото ти просто нямаш нужда.Да имаш очи само за него/нея и това никога да не се променя.Вие как мислите???
    Не мисля че може.Може да се срещне ученическата любов,но не и на живота!

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

edin ot nai-dobrite mi prqteli hodi s negovata prqtelka ot 14 godishen , a sega e na 19 i naistina si e obi4a ... s vseki izminal den kazva ,4e vse pove4e i pove4e se obi4at

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от guAMaHT
    ami az sym 4uvala istorii 4e nqkvi se obi4at ot 5 godi6ni i dori kato ostareqt pak.ups tova e ot seriqli de ama de da zn.az sym na 13 i mislq 4e tva e lubovta na jivota mi ama sigurno ako me narani ili mi izneveri nqma da mislq taka ...
    saglasna sam s teb i az taka misla
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Edno priatelsko semeistvo.. Te sa na po okolo 40 grubo kazano i dvamata.. Zaedno sa otkakto sa bili 10-ti klas.. Demek.. napylno vazmojno e da sreshtnesh istinkata si lubov na savsem malka vyzrast

разярена
    Guest
    не мисля 4е има истинска любов...вси4ко е за време...4увствата рано или късно охладняват и хората се отдалечават един от друг...пожара се превръща в дим само от няколко думи или от незначителни действия...незнам...това си е мое мнение и никой не е длъжен да е на съ6тото

Guest

ami napylno e vyzmojno.

Немога да кажа ИСТИНСКА но ПОЛУИСТИНКСА може...защото винаги ще дойде момент когато единият от двамата ще срещне някой който е по-добър от другия и ще го зареже...но надеждата умира поселдна ...СЛед време този който е зарязал другият може да осъзнае какво е направил и да се върне при своята половинка и тогава вече е ИСТИНСКАТА любов .... незнам поне е така за мене \/ \/ \/

Голям фен Аватара на thirteen
    ДА.НА 2 СВАТБИ ПОДРЕД ХОДЯ НА ХОРА ВЛЮБИЛИ СЕ ОТ МАЛКИ едните като са били на 16 а др на 15 и се ожениха като бяха по на 25 години.АЗ ВЯРВАМ И СЕ НАДЯВАМ И С МЕН ДА Е ТАКА.

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Чиста заблуда. След време любовта се превръща в навик и топло чувство. А и как може на 15 да разбереш, че някой е любовта на ЖИВОТА ти??? Какво си живял на 15, 16, 17?? Тогава тепътва се разбира какво може би е това любов.

Как разбирате, че някой е любовта на живота ви?

Guest
    moje bi nqkoi hora naistina im e pisano da budat zaedo za cql jivot no i na men mi se struva 4e tova zvu4i po skoro kato replika ot sapunka otkolkoto kato ne6to realno!kogato si na13 do17 godini ti o6te ne si osuznal koi si vsu6tnost kakvo iska6 ot jivota si i v tozi period ot naivnost moje6 da povqrva6 lesno 4e gadjeto ti e lubovta na jivota ti naistina krasivo use6tane e za miga no nikoga ne znae6 kakvo 6te misli6 po vuprosa utre kogato sre6tne6 druga lubov na jivota ti!za men tiineijurskata lubov e nai netrainoto nno vse pak nai krasivoto 4uvstvo v na6iq jivot!

Град
    *Sin*City*
    Мисля,че може!

Голям фен
    Град
    софия

Според вас може ли да обичаш един човек цял живот?
    Да , може

Фен
    Град
    В нас ;)
    И според мен може .. Едни приятели на майка ми са били "гаджета" в първи клас, след което все повече се сближавали .. сега са на по 40 години и са щастливо семейство .. имат си деца .. и оставам с впечатление, че се обичат страшно много и не са си омръзнали .. Така, че .. аз мисля, че може!

Супер фен
    Възможно е разбира се..

Мега фен Аватара на iiirish
    разбира се, че НЕ Е ВЪЗМОЖНО! момичетата и момчетата на 15 дори не могат да осъзнаят сериозността на чувствата, които наричат "истинска любов". имат само едва ли не бегли представи за трепетите, които поражда това чувство.
    ето до къде водят сапунените сериали, сърцераздирателните песнички, стихчета и тем подобни глупости! до тотални заблуди!

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    neznam....za6to da ne moje?
    Ima hora kudeto sa se zapoznali na 15-16 godini s nqkoi 4ovek i posle taka se slu4va 4e dokato si se ojenqt vse sa zaedno...
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

беЗсъНна
    Guest
    мисля,че е възможно..любовта можеш да я срещнеш навсякъде и по всяко време,стига да имаш очи,за да я видиш..във вечната любов също вярвам..както казва Пенчо Славейков в "Неразделни" - "за сърцата що се любят и смъртта не е раздяла"!Е,аз съм на същото мнение..и знам,че ще обичам един човек завинаги,без значение под каква форма.ще го обичам винаги!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си