- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта на живота ти на 15?????????
По принцип е възможно да срещнеш любовта на живота си толкова млад/а.Но човекът е устроен така,че да не се задържа прекалено дълго на едно място.Ако някой намери такава истинска любов,това не означава че ще е верен/вярна до край.Дори точно обратното.той/тя ше се влюбва отново и отново.Съвсем друг е въпросът,че в крайна сметка той/тя отново ще се върне при истинската си любов.Това е![]()
![]()
![]()
Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
znaesh obichash me i ti !!!
Възможно е,но такава възраст е малко ранна за срещането на такъв тип човек
vinagi 6te sme zaedno s moqta lubov,koito tolkova mn obi4a da pi6e s nika miznam 4e sam otkrila lubovta na jivota si-znam 4e sam malka,mnogo hora 6te kajat na 15-16 kakvo razbirat ot lubov-no ne e taka-lubovta se 4uvstva sas sarceto,za neq godini i van6nost nqma-tq prosto sa6testvuva vatre v nas!!!pojelavam na vseki ot vas da nameri lubovta na jivota si vazmojno nai-rano za da moje da izjivee vazmojno nai-mnogo vreme hubavite momenti ot jivota zaedno sas svoqta polovinka!!!
![]()
Ей тия най-ги обичамПървоначално написано от anito.sl
Едва ли мога да убедя ТЕБ,че не е така,но все пак ще опитам поне да покажа,че грешиш.Така,значи според теб любовта е едва ли не въпрос на някакво осъзнаване,все едно е някаква дейност на ума,а не въпрос на ЧУВСТВА?Защото както децата могат да обичат родителите си така е възможно и да срещтнат човека,който е техният живот И да разберат,че е така още в този момент.Защото да осъзнаеш,че някой е любовта на живота ти-това не е въпрос на опит,нито на мислене.Тъй като съм го изпитал мога да ти кажа,че просто ти идва като гръм от ясно небе
Не идва с дни и нощи на мислене "Ах,дали е любовта на живота ми?"НЕ,нищо подобно.Идва ти едва ли не като прозрение,не само за теб и за това,че човекът,когото обичаш в момента е тази любов,но и сякаш откриваш може би най-важното в света,в който живеем-ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ.Не смятам,че опита и 38567594867 на брой партньори,които си сменил през живота си са нужни,за да разбереш,че това е ТВОЯТА СЪДБА.Когато срещнеш своята истинска любов най-глупавото нещо,което могат да ти кажат е,че вече МОЖЕ БИ ЕДВА-ЕДВА ПОЗНАВАШ ЛЮБОВНИТЕ ТРЕПЕТИ,а всъщност в теб гори с неугасваща сила пламъкът на една любов,която наистина може да се нарече вечна,пламъкът на желанието да се раздадеш ДО СМЪРТ на този човек,в този момент ти осъзнаваш истинското значение на думите ДУШИТЕ ДА СЕ СЛЕЯТ В ЕДНО НЕРАЗДЕЛНО ЦЯЛО.И дойде ли този момент въпроса "На колко си години?" звучи малко тъпо,не смятате ли?Факт е,че повечето тийнейджъри когато започнат да изпитват по-силни чувства вече си мислят,че това е истинската любов,но само заради това не смятам,че няко може да каже на тези,които наистина обичат "Малък си затова".И пламъкът,ако е истински,може да гори и цял живот.
Emi.... ako me be6e pitala predi 3 meseca 6tqh da ti kaja da imaq i za tozi 4ovek v momenta s koito sum 6te umra i nz si o6te kakvo 6te napravq za nego,no ti me pita6 sega sled 3 meseca i az 6te ti kaja ima golqma lubov do edno vreme i posle tq iz4ezna i samo ustavat sledite ot nego i bolkata![]()
според мен не не са чувал за тиин любов продалжила повече от 3 години тиин е вазраст в която в днешно време от рано искаш да получиш и опиташ всичко от живота да си различен да правиш неща с различни хора просто 16-22 са годините в които взимаш от живота с пални раце да не говорим че в днешно време разводите са толкова често срешани имено при хора оженили се кам 20-23 години не мисля че истинката любов ще доиде на 15![]()
Ima liubov. I na 15 da e ... est 4e q ima, samo 4e si o6te prekaleno typ, za da q oceni6 !
est,4e moje za 15 ninam,no 16 i 17 sus sigurnostvupreki 4e sum na 14 tova go znam
![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
всичко е възможно![]()
Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!
Az sym tvyrdo zaNaistina mojesh da sreshnesh liubovta ne zavisimo na kolko godini si .Lichno az sym na 15 godini i moga da kaja ce sym adski vliubena , naistina chustvam neshto razlichno , chustvam che sym namerila choveka s kogoto iskam da prekaram celiq si jivot natatyk , makar i malko banalno da vi zvychi. No za syjalenie poradi red prichini moqta liubov makar i spodelena e nevyzmojna ot koeto mn ,adski mn me boli, i nqma den bez tyga i sylzi za izgubenqta liubov,stastie , ideal - toi-momcheto na moq jiwot
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз така смятам честно казано. Чак любовта на живота на 15г. - малко абсурдно ми звучи.Първоначално написано от Krem4eto
"Don't be irreplaceable. If you can't be replaced, you can't be promoted."
"The nicer someone is, the farther away he is from you."
Murphy's Laws
Hmm...kogato bqh na 14 sre6tnah "istinskata si lubov",misleh si 4e e mom4eto na jivota mi,4e nemoga bez nego,naistina ne mojeh!Kogato skasahme iskah samo da umra!Mnogo ot nas sa iskali tova,kogato sa bili ot4aqni i t.n.V prodaljenie na 2 god.ne mojah da go zabravq i da spra da go obi4am,no i tozi moment doide...zabravih go!Sled tova sam si haresvala mnogo drugi mom4eta,no ne sam obi4ala tolkova silno,kakto obi4ah nego.Misylta mi e,4e ponqkoga misli6,4e nqkoe mom4e e mom4eto na jivota ti,no sled vreme vsa6tnost sre6ta6 istinskata si lubov.Bratov4edka mi ima seriozen priqtel,zaedno sa ot 2 god. i polovina,malko ostava6e da se ojenqt,kogato tq razbra vsa6tnost,4e tova ne e myja za neq,osazna se,4e obi4a drug i 4e se e zalygvala,4e e sre6tnala lubovta si za cql jivot![]()
[b]донякъде съм съгласна с теб zoben_pitbul само че факт е това, че всяка пикла в 9 клас си мисли, че е срещнала любовта на живота си. и не съм казала, че трябва да минеш незнам си там колко хиляди, че да осъзнаеш, че си срещанал своята голяма любов. аз съм на 18 и мога с чисто сърце да кажа, че за първи път съм влюбена (и при това ме е минал само един![]()
- този с когото съм сега). така че не виждам смисъл от подобни безмислени спорове на тая тема
Аз мисля, че вече намерих човека, с който искам да прекарам целия си живот.Не мога без него, трудно ми е.Чувствата са ни взаимни и това е най-хубавото.Всеки момент с него ми се струва секунда...Дните прекарани заедно минават като секунда..Просто този човек ми грабна сърцето..може да ви звуча налудничево и банално, но откакто съм с това момче, за друг дори не съм си помисляла.Не искам друг.За мен той е единствен и неповторим.Може да съм още "дете", но така преценихме, че ще сме заедно докато съществуваме.
Обичам го.....Научих се да правя компромиси и да осъзнавам нещата трезво благодарение на този човек.
Така, че напълно е нормално да срещнеш на тази възраст така наречената "любовта на живота си".![]()
П.П На 15 съм.
Защо не съм в твоите прегръдки?Защо не милваш моите коси? На друга днес даряваш тези тръпки, при друга си, но си в моите мечти!!!
Мисля си, че трябва много пъти да си се влюбвал и да си бил нараняван, да зарязваш и теб да те зарязват, преди да откриеш истинската любов. Защото опитът, който придобиваш от всички свои успехи и провали те кара да цениш все повече стойностните хора и да виждаш все по-добре любовта. Този опит отваря очите и сърцето ти за силната, обсебваща и всепоглъщаща любов. Така че аз не смятам, че на 15, 16 или дори на 17 години може да си добил достатъчно опит, да познаваш много хора и да си открил перфектния за теб партньор...Възможно е да мислиш, че не можеш да живееш без някого....този факт си го обяснявам с наивността на младите и способността им да се привързват силно към нещата...а не с истинската любов....
А що се отнася до това дали любовта е вечна...незнам...ще ми се да вярвам, че е...но дали е така само времето ще покаже))))))))))
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
mnogo sum si govorila s jeneni dvoiki takiva po vuzrastni i si4ki kazvat 4e liubov ima samo 1-vata godina ot braka posle si4ko e uvajenie
a za istinskata liubov na 15 vuzmojno e poznavam mn hora koito sa zaedno ot 8-mi kl i sa jeneni ve4e....
Ако искаш да видиш пеперуди, ще трябва да изтърпиш няколко гъсеници
est,4e moje-polovinata kazvat da,polovinata kazvat ne-=> moje,makar i rqdko :P
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!