- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Остават няколко дни до Wolrd Jump Day
Остават няколко дни доWorld Jump Day :P
![]()
скачаме на 20 Юли - 13:39
пп >глупост е ама за спорта ше се напраи![]()
2 т. системно
Йееееееееееееее!!! Аз ще скачаааааам \/ \
/ \
/ !!!
Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!
не ми се вярвада стане ама съм се записал още миналата година![]()
и аз не вярвам ама ще скачамПървоначално написано от DevilMayСry
2 т. системно.
Никой да не скача,че ще се забием в слънцето.Ша разберете какво е баш глобално затопляне
Бръмм бръмм..
Май някой забравя, че Земята е кръгла и хората ще скачат от .. всичките и страни.. т.е. нищо няма да стане![]()
![]()
Ако стане кажете ЧАО на сателитите (защото се изменя орбитата ,по която се движат) тоест няма телефони, телевизия ама ще е яко
![]()
![]()
![]()
![]()
за спорта ,нали си знаете![]()
2 т. системно
ооо
за ше скоча...обожавам подобни простотий дето нямат смисъл,ама идейката достааа ме радва![]()
ща се скача![]()
И аз обичам безсмислени простотииЩе скоча
![]()
Само да споделите с мен - ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ ИСКАТЕ ДА ИЗМЕСТИТЕ ОРБИТАТА НА ЗЕМЯТА??? То сигурно само тва не сме прецакали на горката ни измъчена планетка, че и тва да променяме! Не че мисля, че е възможно да скочат няколко милиона човека и да променят орбитата, ама... тъпо е като идея, няма смисъл, кво ХУБАВО може да стане, ако се постигне успех?!
The art of love is not to let your heart get broken !
Ами има смисъл.Изследователи доказали,че тази промяна на позицията на земята много вероятно ще спре глобално затопляне,ще удължи деня и климатът ще бъде по-благоприятен.Първоначално написано от _Jessy_
Още инфо по въпроса:ТУК
Не могат да бъдат сигурни в нещо, преди то да се е случило. Изобщо цялата щуротия е пълна глупост, измислена от някой безделник...Първоначално написано от avril_lavigne
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
muahahahahahah aПървоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!
хаааахаааа акосе изтреляме към слънцето и стане глобално затопляневсяка година с 5 градуса повече
![]()
Айде и от мен да мине,ще скоча![]()
Не виждам голям смисъл да изменяме орбитата на Земята ама ще скачам да видя какво ще стане![]()
Не се интересувам какво мислят другите за мен - освен, ако не е в моя полза!
samo ne6to ne razbrah, kyde se ska4a, kolko pati se ska4a, ei taka kato si sedi6 li zapo4va6 da ska4a6 na mqsto ili...
не как така от място качваш се на покрива на блока и скачашПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ахаха,откачалки в черно ще правят дупки в асфалтанавих цялата компания.Хората ще си затвърдят мнението,че метълите са живтотни
![]()
![]()
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)