- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- edin vupros
Moje da vi prozvu4i tupo tova koeto 6te vi pitam,noMolq vi daite nqkakva ideq kak da raznoobrazq vruzkakta si s momi4eto koeto ujasno mn obi4am!Xodim ot 1 god i tq vse mi povtarq 4e ne iska da ni e ednoobrazna i vinagi da pravim edni i su6ti ne6ta ! PLS pomognete! [-o<
Мацката ти го каза точноПървоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
ако поне 3 от тези неща направиш...сгурна съм,че ще остане доволна приятелката ти![]()
awe ideqta mi dopada i na men.Първоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
Ами де да знам,например разсмивай я,показвай и колко много я обичаш.Отидете някъде само двамата.Например на планина.Правете неща,които не сте опитвали до сега.
mn qki ideq nqma6e da se seta za tqhПървоначално написано от e_l_i_z_a
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Ideikite sa mnogo qki i bi trqbvalo da ti pomognat.Първоначално написано от e_l_i_z_a
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Всички тези неща,които са написани са много хубави и се присъединявам към тях!
Може също да я заведеш на кино,билярд или пък да я зарадваш с някое подаръче,цвете...УСПЕХ!
Заведи я на скално катерене, или да търсите цветя и билки които не се намират навсякъде(от специалните), вземете психоактивни гъбки сред природата,правете секс в природата на някоя поляна, излезте с палатка и прибори за готвене и си прекараите няколко дни....Абе мноо неща...
![]()
![]()
![]()