.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Nai dobrata mi priqtelka me predade!!!!

Nai dobrata mi priqtelka bez da sme skarani bez ni6to kazala NAI ama NAI golqmata mi taina na VSI4KI.kajete mi kak da i otmystq.a da dokato revqh slu4aino edno momi4e mi kaza 4e tq e govorila zad gyrba mi i me e nari4ala k*rva i nz si kakvo.aide kajete mi kak da i otmystq !
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

kai na vsi4ki neinata NAI-gomqma taina!!!! mi nz tva etupo ot neina strana. ina4e az bih q prebila, ili bih i kazala vsi4ko kvoto mislq za neq pred vsi4ki. razobli4i q
    Jivota e samo edin - jivei go kato za posledno :P
    http://www.mindistortion.net/iwantyo..._am=dead_devil

Guest
    6tom ima takova otno6enie kam teb nai-dobre 6e e da spre6 vsekvi vzaimotno6eniq s neq.a 6to se otnasq do otmu6tenie-emi ako pita6 men na zloto se vu6ta s dobro ama ako tolkova darji6 da i otmasti6 i si i besna togava kaji na si4ki nekoq neina taina na koqto mnn darji

Повече от фен
    tva naistina e mn tapo ot neina strana .. no spored men nqma smisal da si otmashtavash shtot rano ili kasno shte i se varna tapkano i ako prodaljava taka shte ostane i bez fr

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от JaYnE
    kai na vsi4ki neinata NAI-gomqma taina!!!! mi nz tva etupo ot neina strana. ina4e az bih q prebila, ili bih i kazala vsi4ko kvoto mislq za neq pred vsi4ki. razobli4i q
    Да и да падне на неиното ниво. Да се прояви като клюкарка и лоша приятелка. Така ли?
    11 tochka deaktiven profil.

ima edin laf- nikoga ne e kasno da napravish na mrasnika mrasno i kolkoto po kasno tolkova po-mrasno
    Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.

6te vidi tq .otkakto sme se rodili sme best frends a sega tq me predava prosto nqma da i se razmine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nqaaama!!!!!!!!!!!!!!!
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    Да и да падне на неиното ниво. Да се прояви като клюкарка и лоша приятелка. Така ли?
    ami q se postavi ti na neino mqsto? 6e si zatvori6 li o4ite ei taka? hubavo da ne i kazva tainite, no moje da q zlepostavi pred vsi4ki kato i kaje v liceto kakva e i sum sigurna 4e 6te q podkrepqt, 6otto nikoi ne haresva donosnicite. a s ai kazlai 4e i predi i e govorela zad gurba, nqma d a e sama

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    СПРИ ДА ВЯРВАШ ЧЕ В ТОЗИ ЖИВОТ ИМА ПРИЯТЕЛИ ....

Има само хора които те използват и такива които ти използваш

ТАЙНИ
    Ама абсолютно на никои недеи споделя ... за това са си тайни да си ги знаеш само ти
    .....
    АКо можеш с майка ти или някои дето не би ти навредил (баба дядо леля стринка)

ОтноСно приятелите тва са най-гадните твари ... щото докато са с теб ти забиват нож в гърба ....
    От личен опит го знам ...... преди Време най-добрия ми приятел ... ми открадна Момичето което харесвах и свалях и т.н. и почти бяхме заедно ....... (Тогава съм бил явно на 15-16 ... не съм разбирал мн мн от тия неща сега ела ми земи гаЖЕтУ а съм ти избол очите)

и така .... Споделяй само неща които дори и да ги кажат някаде няма да излезнеш виновна и преебана
    Даже ако трябва лъжи ... пускай интриги И т.н.

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта

2 вариант
    викни я след даскало и и пукни кратуната от бой .....

*предварително провери (попитай някои др дали е приказвала разни неща да не стане Пенка каза че Славка каза че Мичето каза че попа са насрал) .... Провери със сигорност дали е така )

и тогава саморазправа.....

А НАЙ-добрия вариант е ..... Забрави за случилото се и просто не и казай нищо не излизаи с нея не говори не пиши Дори я подминавай все едно е Прозрачна .... Ако има по-голямо от това наказание ми се обади !!!

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    ami q se postavi ti na neino mqsto? 6e si zatvori6 li o4ite ei taka? hubavo da ne i kazva tainite, no moje da q zlepostavi pred vsi4ki kato i kaje v liceto kakva e i sum sigurna 4e 6te q podkrepqt, 6otto nikoi ne haresva donosnicite. a s ai kazlai 4e i predi i e govorela zad gurba, nqma d a e sama
    А не мислеш ли, чи като го каже пред всички,на "приятелката" и ще и стане приятно. Тъй като това ще покаже, че е успяла да я засегне. Според мен, guAMaHT да се правиш, че нищо не е станало и просто да не и обръщаш внимание ще изнерви "приятелката" ти много повече.

И между другото един съвет от мен, пиши на БЪЛГАРСКИ.
    11 tochka deaktiven profil.

tq manipulira vsi4ki.predi vreme jestoko se bqhme skarali za6toto postoqnno me komande6e i nakraq mmi pisna .togava sy6to kaza tolkova mnogo moi taini a az samo si revah i tva e i posle nito mi se izvini nito ni6to prosto se dyrje6e vse edno ni6to ne e stanalo.no sega za kvo 6te mi kazva taina i to nai GOLQMATA deto ako maika mi i ba6ta mi q razberat prosto 6te me obiqt a sq vsi4ki q znaqt i vkl.nqkoi moi vragove i se se podigravat s men zaradi kogo li??? zaradi neq .i kogato se bqh praila na ki4uri kazala slednoto:
    "vyrvete da vidite sara s rusi ki4uri .izgleja kato dyrta baba i prili4a na ve6tica."
    a men me kara6e da ne si gi maham i pred mene mi vika
    "ole mn si qka"
    az est togava nito q poslu6ah {i mn dobre napraih de} napravih si kosata 4erna i kakto i da e prosto iskam da i otmystq no tozi pyt sym sigurna 4e prosto nqma DA I GO PROSTQ.sy6to taka mi kazaha 4e me e nari4ala "ku*va" i neznam si kva ,4e samo sym iskala da se "e*a" s gadjeto mi i az tva sym bila trygnala s nego i 4e sym lyjela 4e go obi4am i nz si kvo a tq mn dobre znae 4e go obi4am ot godina i ne6to o6te predi da mi predloji no kakto i da.... i n kvo za kakvo e*ene stava duma be mam*a mu az sym samo na 13 !!!! mrazq q i 6te i otmystq i nikoga ama nikoga nqma da i prostq !!!!!

Guest
    koq e taq kurva da hoda da i stro6a glavata 6toto az takia kurvenca nai obi4am da mlatq

Мега фен
    Град
    София
    Може и да ви звучи наивно, но вярвам в притялството. Предлагам да поговориш с нея като сте самички. Питай я защо го е направила, как би се почвуствала ако някой близък човек постъпи по същия начин с нея. Първо поговори и после реши какво ще правиш. Ако ме послушаш, после пиши какво е станало

az bqh v podobna situaciqi npulno te razbiram. az nagrabih edin boks i trugnah d a q tursq. namerih q, samo 4e togava gadjeto mi me sprq. ina4e q napravih na guz pred vsi4ki. moje bi izleze podlo no kazah nqkoi ne6ta deto gi e vur6ela zad gurba na gadjeto i, ama to kak nqma kato me luje6e, i se svalq6e na moito gadje. nz, az o6te sum i nvita d ai teglq edin boi. tva da q izporti6..nzaz ne sujalqvam, 6oto 6tom tq moje da te narani, 6ot i ti d ane moje6?

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Може и да ви звучи наивно, но вярвам в притялството. Предлагам да поговориш с нея като сте самички. Питай я защо го е направила, как би се почвуствала ако някой близък човек постъпи по същия начин с нея. Първо поговори и после реши какво ще правиш. Ако ме послушаш, после пиши какво е станало
    ti vqrva6, ama si popadnala na svesni hora! tq ve4e si e izpatila d aq razkara vednuj za vinagi taka 4e da q zapomni za cql jivot, i da, posle moje bi 6te nameri hora koito sled vreme ste moje da nare4e svoi priqteli!
    v puberteta mn malko hora namirat istinskoto priqtelstvo, za6toto malko s atezi koito go razbirat i cenqt

Мега фен
    Град
    София
    Сигурно си права, но едно дългогодишно приятелство не се загърбва така лесно. Нищо не и пречи да поговори с момичето, пък после да отмъщава

kogato q pitam tq mi kazva TAKA 6toto taka mi haresva.bati i otgovora !

Мега фен
    Град
    София
    Еми значи е време и ти да постъпиш като нея - овикай я, подиграй се с нея

Фен
    Град
    sofia
    ami neznam,s moita nai dobra priqtelka,kakvoto i da e stavalo nikoga ne sme si omu6tavali naprime,a sme imali dosta golemi izdunki edna km druga,no nikoga ne sme si govorili zad gurba.naskoro i na men mi kazaha 4e e govorila za men podobni ne6ta i prosto otidoh,popitah q i i kazah 4e kakvoto i da sa mi kazali ne vqrvam.i togava tq mi kaza 4e su6tiq 4ovek koito mi e nagovoril na men tova i e kazal su6toto za men i prosto otidohme i napravihme nego na guz.neznam ti si predceni dali naistina tie tolkova dobre priqtelka za da q nari4a6 "nai-dobra" i da i spodelq6 nai golemite si taini,no za men li4no tq e na 1vo mqsto za men,i ne bih trugnala da si otmu6tavam,za6toto si q obi4kam adski mnogo!nadqvam se ne6tata da se opravqt za6toto e mnogo trudno da izgubi6 skup priqtel!

Голям фен
    Град
    софия
    детска радост шарени бонбонки ...

Guest
    Миличка както казаха по-горе накажия с презрение. Тая която ти докладва какво е говорено за тебе също нети е приятелка и прецини дали трябва да вярваш на всичко което ти се каже. Нека това ти бъде обица №1 да внимаваш пред кого и какво говориш. Тайната е тайна зада я знаеш само ти. Дори в дупка да я кажеш ехото ще я разнесе. Сега се успокои и отмъщавай само ака си сигурна че наистина те е предала, ане доброжелателката която ти докладва като махленска клюкарка няма пръст във всичко това. Е добре дошла в света на големите това те чака

boje hora za si4ko e vinovna edna ku*va koqto se opitala da ni skara.kazala 4e az sym i govorila zad gyrba a na men mi kazva sy6toto.a moqta priqtelka ne e kazala tainata a taq ku*va mrysna dolna a az kato q pitah tq e mislela za syvsem drugo 4e q pitam daje mom4etatya koito sa bili tam go potvyrdiha a taq dolna mrysna smotyna niska debela ku*va koqto se opita da ni skara 6a q prebiq o6te neska !!!!!

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    4estito ... vyrni i go na typata ku4ka! Zaslujava si Ti nai-dobre znae6 kade i e slaboto mqsto

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Ъъ да ти кажа аз ако бях на твое място нямаше да се занимавам с пача като нея. Не се занимаваи просто с нея. Дори след време да ти се моли и разни такива-остави я в миналото. И аз съм на мнение, че истинското приятелство е рядкост...но все пак го има. Това че сте заедно от съвсем малки изобщо не е показател за приятелството ви. Всичко опира до характера-тя е със селски, интригантски манталитет-това няма да се промени. Не падай и ти на нейното ниво. А относно тайните-поне да ти е за урок че тайните трябва само ти да си ги знаеш!

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си