- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ще си правя кола маска
хорааа на 17 съм и ще се правя кола маска но ще ми е за първи път,за болката майната му ще изтърпя но някой може ли да обесни как точно да я направя колко вреем да стои.Кажете плс че моите приателки използват епилатор и немогат да ми помогнат.А аз ще използвам за интимните 4асти
оо ше се мъчиш вкъщи самичка ли бе, мацко? Я по-добре отиди на козметик - така според мен е най - добре. Ако те е срам поне си купи лентички - така поне няма да се намацаш
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
естесвено че ме е срам а и колко ще ми взема.за какви лентички става въпрос,те не ги ли дават с колата маска ?
За целия триъгълник ще ти вземат около 6 лева. Все пак за кола маска в домашни условия: Купуваш си една кола маска, прочиташ упътването и готово.
ами добре пак щом има упътване![]()
ама мене ме интересуваше по подробно,то ясно ще прочета какво пиша ама друго си е някой дет знае да ми каже
имам впредвид подобни на veet само че си вземи някоя друга марка щото тея за нищо не стават. все пак наистина трябва някой който ги е ползвал да ти отговори, но аз знам че и с такива ставаПървоначално написано от грета
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Мерси Kam4eto и djigi
айде вече може да заключите темата, никой нищо неказва
![]()
na 17 ne si 4uvala za lenti4ki, TV barem ne gleda6 li? Ot selo li si, 4e tolko te e sram da ide6 na kozmetik- tq kozmti4kata cql den takiva ne6ta gleda. Idi, 4e 6te si napravi6 nqkoi sinki sama, za tvoe dobro e. kato za 1-vi put sam ne e dobre da opitva6
Писала съм го,но пак ще го напиша.Значи най-добрия вариант е да ходиш на козметик,но ако нямаш възможност си купуваш кола маска.Тя бива 2 вида.Течна кола и пластична.Ако ползваш течна,разтилаш част от нея на някакво парцалче и го пъхаш в микрото печка,после пак я разтилаш по-добре,лепиш я там дето искаш и дърпаш.Ако предпочетеш пластична,трябва да я мачкаш известно време,докато не стане такава като тесто за пицаразтилаш я на желаното място и дърпаш.Тва е философията,само дето и след двете кола маски е хубаво да си сложиш пудра няква за тяло,за да се успокои кожата ти.Ако нямаш пудра някакво кремче.Дано съм ти помогнала.
![]()
И аз като dan dan dan съм го писала няколко пъти и вече ми е поомръзнало, пък и преди излизах и нямах много време. Ще кажа аз какво правя.
Взимам си течна кола маска (в тубичка) оставям я на слънце (замисляла съм се дали не е вредно за самата кола маска, но на опаковката никъде не е означено, че не трябва) или я слагам в една чаша с вода и в микровълновата. Така се разтапя, после намазвам (по посока на косъма!) където ми трябва (като гледам да не е прекалено гореща), слагам парцалче като го попритискам към мястото и дърпам рязко (в обратната посока на растежа на косъма) На упътването на кола маската пише, че ако е прекалено твърда трябва да се размачка (както обясни dan dan dan) или обратното, ако е прекалено течна (което не ми се е случвало) да се сложи на студено. Все пак това с мачкането сигурно отнема много време и си го спестявам с гореописаните начини за разтапяне.
Аммм, можете ли да препоръчате някоя добра козметичка? Pretty please!
Ole adski boli osobenno parviq pat. i ako izpolzva6 topla kola maska gledai da ne e gore6ta a da e topla .Studenata sa6to e dobar variqnt.
ами да ти кажа ли адски боли както казва студената също е добър вариант а и цените варират от 6 до 20 леваПървоначално написано от KaRameL_f
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Благодаря ви на всички,сега остава да си я взема само че кажете ми някакви марки ?
plsПървоначално написано от Грета