Добре казано и си напълно права! Но не съм съгласен с това, че тук хората говорят за секс-а като чукане. Повечето даже са хора точно опарени от това, че са обичали и са били използвани в сексуално отношение за мен от тяхна страна това си е било правене на любов, независимо от гледната точка на другия човек. ДА! Има хора, които говорят само за това как искат да правят секс, но те лично по мое наблюдение са малко, другите предпочитаме да правим любов.
Целия проблем е в това, че има хора, които желаят да правят любов, но не разбират какво желае другия срещу тях. Ако всички се научим да познаваме другия достатъчно добре когато тръгнем да правим секс с него ... това ще бъде един незабравим акт и за двамата ( тук главно се обръщам към момичетата ... не вярваите на думите, защото когато обичате те могат винаги да ви вкарат в леглото, но там вече вие правите секс не с думите, а с човекът, който ги е казвал, а той може да не чувства това, което ви казва )

Говори каквото мислиш, мисли каквото говориш!!!
Това е една невероятна фраза към която се стремя и молбата ми е към всички тук ... правете същото!!!