- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- hininova voda
iskam da znam dali naistina deistva za rasteja na kosata, 6toot na mene mi e pove4 eot zdrav n mi rqbva podhranvane a burz rastej. i ako pomaga primerno za 2 meseca kuv e efecta li za semica 2-3, vie kajete
10x
Jivota e samo edin - jivei go kato za posledno :P
http://www.mindistortion.net/iwantyo..._am=dead_devil
da naistina deistva.stimolira kryvoobra6tenieto v kojata na skalpa,podhranva korenite i usilva razteja na zdrava i silna kosa kato q uspokoqva i regenerira.za 1 mesec na men mi porasna sys 3 sm i ne6to a po princip mi raste na mesec s sm-4e ako ima i tolkoz...
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
a kato si q vtriq v skalpa, posle q ostavqm da izsuhne sama, ili da si slagam ot tiq 6apkite z abanq?
Jivota e samo edin - jivei go kato za posledno :P
http://www.mindistortion.net/iwantyo..._am=dead_devil
Използвала съм хининова вода и бих казала че ефектът е много добър.Определено косата става по-здрава и се засилва растежът,но не мога да кажа какъв ще е ефекта ако се ползва само 2-3 седмици,защото аз я използвах поне 3-4 месеца и сякаш косата ми е нова.Може би ми е пораснала с около 6-7 см и определено не се накъсва както преди![]()
mi ostavq6 q da isyhne.dam sgystqva kosata
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
И аз знам ,че косата расте с около 3 см на месец.Една приятелка обаче ми беше казала че е много канцерогенна![]()
А колко струва ?
Struva okolo 0.80lv i naistina mn pomaga![]()
a kak to4no se polzva?
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
emi kak..slaga6 si q hubavo v korenite i 4aka6 da izsuhne.bez otmivane.a kakvo zna4i kancerogenna?![]()
moq nevinnost i greh.....
Само да попитам...на мокра или на суха коса се втрива?
Spored men nqma efekt.Izpolzvah q 1 mesec i ne zabelqzah osobena promqna v duljinata na kosata mi.
emi az si q vtrivam na suha
moq nevinnost i greh.....
Благодаря,^npocTo^a3^f^ и LuCkY^YoU
a vednaj na sedmica li?
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
всеки ден..ииий не се научихте да четете значи![]()
мн по-лесно е да питаш без да си направиш труда да прочетеш кфо са писали преди теб
a sled nanasqneto kosata izmiva li se?
Първоначално написано от LuCkY^YoU
az imam edna vka6ti na sprei e.praskam na izmita podsu6ena s kyrpa kosa po cqlata daljina i posle su6a sa se6oara.tova e \/
Означава,че причинява рак.Изглежда тя пак е чула нещо,ама в крайна сметка нищо (ако ме разбрахтеПървоначално написано от LuCkY^YoU
)
Има ефект!Аз преди я мажех по 1-2 пъти всеки ден и се забележи разлика:)
Аз съм 4увал , 4е действа ...