.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Противозачатъчни

Здравейте ! Много се чудя дали да почна да пия противозачатъ4ните ЛИнденетте 20 (не съм сиг. дали така се пише).Имах проблеми с цикъла преди месец два, но поисках да ми запише противозачатъцхни ако почна полов живот да се защитя двойно освен презеварватива.Тя ми ги предписа тези , каза ми как се пият, но при условие че ми дойде цикъла номрално (а не оскъдно или липса на цикъл).Е, дойде ми днеска е 2рият ден,купих си ги но сега се чудя страшно силно дали да ги почвам или не.Все пак всичко си има странични ефекти, било то напълняване или каквото и да е..моля дайте съвет и споделете мнение за тези хапчета

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ако нямаш здравословен проблем, не ги пий.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

противозачатъчни се почват от ПЪРВИЯ ден на цикъла!!! един съвет от мен- започни да ги пиеш като си полово активна.
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    не на всеки организъм се отразява напълняване,но някои момичета са склонни към това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си