- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pls help me
zdr, ta da zapo4vam 4e vsi4ko e idiotski obyrkano blagodarenie na menonazi ve4er bqhme navyn s priqteli, kakto obiknovenno, no tozi pyt stana edna mega prostotiq: bez da iskam butnah edno momi4e, tq padna i sega ima 3 rani na liceto
vqrno samo draskotini, no vse pak tq e momi4e, mn be6e grubo, no stano bez da iskam...
az ij se izvinih razbira se 8784218409423 pyti, tq kazva 4e ne mi se syrdi, nai-dobrata ij priqtelka sy6to kazva, 4e ne sym vinoven, no vseki pyt kato q pogledna v liceto i prosto mi ide da se grymna-tq e momi4e, da bqh go napravil na mom4e, gadno ama 6te6e da se prejivqva, no tq e momi4e, stra6no glupavo mi e. postoqnno q pitam iska li ne6to, nai-golqmata glupost da e bih go napravil, tq vika, 4e ne iska, prosto sym ij dyljal edna usluga...
kato za kapak mai i naposledyk tq ne mi e tolkova bezrazli4no kakto predi, ve4erta predi slu4kata 6tqhme da se zabiem, no az se izligavih kato idiot...vyob6te pylna ka6a. dnes kakto si sedqhme na kafe i az si se bqh zduhal za tova na edna priqtelka ij doide ideqta da kupq na momi4eto, koeto podredih kakto po-gore opisah mn krasiv i golqm boket i prosto da q iznenadam kato ij go zanesa u tqh![]()
po4va da mi zvu4i vse po-razumno, no ne e li prekaleno natrapva6ta se postypka, pyk i edinstvenite cvetq, koito haresvam sa kyrvavo4ervenite rozi. nz, dai mi nqkakvi syveti![]()
naistina nqma da e losho da i podarish nqkoe cvete shte se pochustva dobre az ako bqh mnogo bih se zaradvala nqkoi da mi obyrne vnimanie i da e tolkova mil sled kato predi tova m e butnal
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Пич знае6 ли кво зна4и тоя ник , който си си сложил ...... ?
Да,идеята със цветята е добра.Така все пак показваш че съжаляваш,че не е било нарочно,пък и е много мил жест.Въобще не мисля че е натрапващо.Напротив-показва загриженост и внимание![]()
zn otli4no kakvo zna4i, no ako nqma6 idei, s koito da mi pomogne6 po-dobre ne pi6i gluposti pls
podari i buketa s rozi...tq 6te se po4ustfa qdski qk0o0o0...i 6te oceni jesta..ako na mene mom4etata mi podarqfaha buketi za tfa 4e sa me blusnali dosega da sum napraila cvetarnica..xax......no ina4e 6te e adski milo ot tfoq strana da go naprai6 tfa i tq 6te razbere 4e ima6 suvest i kakto kazah pogore 6te oceni jesta..........;]........
Ами няма да е лошо да и подариш цветя.Определено ще се почувства добре.Извини и се и признай чувствата си-няма лошо.Естествено за това се изисква смелост.Действай!
и аз така мисля.Първоначално написано от LP_girl_14
много ще им се зарадва.
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Mdam, ideqta s cvetqta zvuchi dobre. Ako az bqh na neino mqsto shtqh da se nakefq mnogo. Tova e znak, che si zagrijen za neq, che sujalqvash za sluchiloto se, a i v sushtoto vreme, che ne ti e napulno bezrazlichna.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
naistina tova s padaneto e mn gadno,a otnosno postupkata ti e mn dobra ideq,no ako otide6 v tqh s tozi boken momi4eto moje da o4akva ne6to pove4e ot izvinenie
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
aaaaaaaaaa,rozi,i to kyrvavo cherveni.az bih se zaradvala na takyv buket.mislq che shte i haresa.probvai.nishto nqma da zagubish.pyk i e mn romantichno,a osobeno v tvoq sluchai ti trqbva neshto takova.naistina ideqta si q biva.![]()
![]()
![]()
дори без повод едно момиче винаги би се зарадвало на цветя особено когато са изненада
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
dosta milo 6te e ot tvoq strana, opredeleno go napravi![]()
moq nevinnost i greh.....
като цяло идеята е добра, но не прекалявай с това внимание, защото в едим момент можеш да й станеш досаден
Кажи й, че я обичаш.