- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде най-много обичате да го правите?
Къде най-много обичате да правите секс с гаджето си?Къде ви е най-удобно и т.н?
mislq che ima oshte dosta temi po toq vyors no inache kadeto doide![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Za nas ne e nai-vajno mqstoto, no na men nai-priqtno mi e v tqh. Tam se chuvstvam nai-komfortno.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
mi na4i...nai-qko e tam kadeto ima risk da te hvanat...smisal obstanovkata e napregnata i kato znae6 4e e vazmojno nqkoi da te hvane se vazbujda6 o6te pove4e. a ina4e nai-qko mqsto nemoga da opredelq...te sa mnogo i vsqko novo e vse po-qko ot predi6noto,poslednoto po-nestandartno mqsto na koeto praih sex,be6e na pokriva na bloka mi,toi e dosta visok i gore ima ne6to ato teraska,i po4ti e nevazmojno nqkoi da te vidi...gotino be6e su6to v u4itelskata staq...se pak taq godina mi be6e posledna kato u4enik,i nqma6e na4in da ne napravq ne6to podobno nqkade kadeto se sabirat si4ki ve6tici
kato se setq za o6te moje da kaja...ako iskate de :P
E spoko, ne e bolka za umirane, na vseki moje da se sluchi.Първоначално написано от koalka
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ne e nishto lichnoПървоначално написано от koalka
prosto misql che imashe oshte takiva temi za tova kazah
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Аз досега само 1 път съм го правил на хамакНякво адското люлеене беше...кво да ви кажа яко беше пък и аз немога да се пофаля с голям опит
![]()
![]()
еми.. в тях на спокойствие....![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
И аз общо взето се придържам към това мнение - това не означава, че не сме го правили и на нестандратни местаПървоначално написано от miloto_girl-4e
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
Ами попринцип във нас на леглото на нащеИначе става на момента и нямаме много време за за обсъждане на мястото
![]()
I az sa6to predpo4itam doma6nata obstanovka..i moje bi v tqh kogato nqma nikoi![]()
Леглата са прекалено меки...харесва ми навсякъде.
На легло!!!
То навсякъде става, ама най-ми е гот на моето легло - гледката на голо момиче върху черния чаршаф е невероятна!
ми..ако е набързо..навсякъде е добре....ако ли няма да е толкова набързо..най-добре в домашна обстановка....или някъде, където има баня..![]()
Най-обичам в банята водичка тече лъзгаш се по-ваната супер.
Момиче с бяла кожа и черна коса. Красота!Първоначално написано от Luciferian
nz za6to no i az sum takaПървоначално написано от Aleandra
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Аз пък най-обичам да си го правя на пейката пред дома,че тъкмо виждам кои влиза в блока и кой излиза![]()
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
Още съм малък, но предполагам, че в тях или в назПървоначално написано от koalka
![]()
Ламерска работа какво да се прави
Ne 4e sum go pravil, no mi se iska vuv vlak, moje v lodka(ekstremno ima realna opasnost), v gora, v kabinkoviq lift, abe mesta bol.
ME4TIII!!!