.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    FiRe_LaDy
    Guest

Iskam si goooo ......

Pisah vi v prednata tema che se chudq kogo da izbera.E izqsnih sichko i si izbrah.I eto che problemite pochnaha vednaga.Toq deto hodeh s nego mi pisa che iska sichko tova da ne se e sluchilo i che ne iska da e s men.Izbqgva me kato me vidi.Ne mi pishe v chata.Kazvat che mnogo me obichal obache go bilo strah da ne se izloji shtoto ne e bil do sega s momiche.Az znam che ne e bil i ne me pritesnqva tova.Nqma da mu se izsmeq che se dyrji stranno ili nelovko.Normalno e ama do sega kakvoto sam vidqla ot nego ne se e izlojil.Dyrji se super.{P} se mnogo gotinko.Kak da go predrazpoloja da se otpusne,kakvo da mu kaja za da se uspokoi i da byde siguren v men i v samiq sebe gi che nqma da se izloji?Kakvo da pravqqq .... boli me ... dnes mnogo plakah.Toi me haresva mnogo,a se pritesnqva ... iskam da sym s negooo ... ne izdyrjam veche ... ISKAM GO .. Pomognete mi molq viii ako nqkoi ne e razbral neshto ili iska poveche info da kaje .. shte pisha ... prosto sega edvam uspqh tova d anapisha.

Фен
    Град
    Burgassssss
    отиди при него и боквално му предложи момчетата много се радват н а инициативни момичета
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Napyni go.. i govori s nego.. Kaji mu vsichko koeto ti e na sarceto.. I go raztopi ot shtastie

FiRe_LaDy
    Guest
    Az samo kato sma s nego i kato go {P} ... se raztapq i otkacha.Mnogo sam strasna kato sma s nego.I na nego mu e hubavo.Kadeto i da hodeshe se me vikashe.Gushkashe si me ... a sega .. en go razbiram.Iskam si go za men.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    A sega veche ne e taka? E nqma logika.. Nasila go nakarai da govorite.. otidi pri nego.. i mu kaji vsichko.. Pitai go dali iska da e s teb ili ne iska.. Toi nqma da ti otkaje ..

Мега фен Аватара на koalka
    Поговори с него сериозно!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Az ako bqh na tvoe mqsto kato go vidq bih go celunala neo4akvano i bih mu kazala 4e stra6no mnogo mi lipsva i 4e stra6no mnogo go Ob4am...pa posle ako 6te i da me namrazi i da me proklina...pone 6te si mu kazala vsi4ko ne direktno a pove4e ot direktno

Guest
    Агагагагагагагагагагагага гагагагагагагаг!!!!!!!!!!!!!!!!!

FiRe_LaDy
    Guest
    Hora pokrai nas tuka se zavyrtq edna intriga .... edni gluposti.Priqtelite mu me oteshavat kato mi predlagat sebe si vmesto nego.Natiskat mi se tolkova momcheta v momenta.Az reva samo za nego.Vchera govorih s nego i toi kaza che bil naprail greshka.Che ne iskal da e s men.Nee vqrvam toi beshe lud po men.Ivednaj za den KRAI.Kato m ikaza che ne trqalo nsihto da se sluchva mejdu nas.Umiram ot togava bavno i mychitelno.Po losho e ot kakvoto i da bilo.Kaza che mu pukalo za men.I sma go interisuvala,no sam SAMA.Obicham go i si go iskam.AKo ne byde s men shte si sloja kraq na jivota.Nqmam sili veche da jiveq.Prostete mi,no ne vijdam smisala veche za jivot.OBICHAM TE MILICHAK.PROSTI MII.Nqkoi da kaje s kvi hapcheta da se nagyltam deto shte podeistvat po byrzo. i posle lqgam da .Dano nikoga poveche ne se sybudq.

първия пост беше най-правилен :

отиди при него и боквално му предложи момчетата много се радват н а инициативни момичета
    The dark metal is back ....

FiRe_LaDy
    Guest
    Nishto nqma veche smisal.Reshena sym.Ne moga poveche.Syrceto mi bie ludo ... shte se prysne.Boli me mnogo.AKo ne se samoubiq shte napravq nqkoi glupost.Sposobna sma na vsichko. Rasha li enshto - go pravq.

Obicham teeee !!!! Ubiii me !!!!

Голям фен
    Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Nishto nqma veche smisal.Reshena sym.Ne moga poveche.Syrceto mi bie ludo ... shte se prysne.Boli me mnogo.AKo ne se samoubiq shte napravq nqkoi glupost.Sposobna sma na vsichko. Rasha li enshto - go pravq.

Obicham teeee !!!! Ubiii me !!!!

за жалост покрай тебе някои др може да се самоубие самоче от СМЯХ

FiRe_LaDy
    Guest
    AKo mislish che mi puka ot ko moje nqkoi krai men da se samoubie - lyjesh se jestoko.Ne mi puka za nikogo i nishto!!!Iskam edinstveno nego i nishto drugo.

Guest

Re: Iskam si goooo ......

ami toi na kolko e?

vij sega ne trqbva da se otchaivash tolkova, prosto trqbva da go predrazpolojish.mojebi ne e gotov za neshto seriozno ili prosto go e strah, ti si tazi koqto trqbva da mu vdahne sili.opitai

Лелел,поредната която е готова заради капризите на едно момче да сложи край на живота си. айде осъзнай се малко.Както казаха другите,иди поговори с него директно,кажи му че ти липсва и че го обичаш.До сега е бил луд по теб пък сега му хрумва ч е е било грешка да тръгва с теб ако той не отоговори на чувствата ти след всичко което му кажеш значи няма смисъл да продължаваш да страдаш.не се отчайвай,кажи си му всичко и не говори че ще се нагълташ с хапчета.

nasty_f
    Guest
    Spored men trqbva da otide6 i da mu kaje6 kolko mnogo go obi4a6.Kaji mu kolko mnogo si plakala za nego,no da se samoubiva6-ne prekalqvai,vsi4ko si ima re6enie.Kaji mu sa6to,kolko mom4eta ti predlagat,no ti si otkazvala,zaradi nego,za6toto toi e edinstven.Pokaji mu,4e nqma ot kakvo da se sramuva kogato e s teb,ne po4vai vednaga da mu se natiska6 i da go celuva6,za6toto ot tova moje da se pritesnqva.Pogovorete si za ne6to ob6to,za ne6to sme6no,gledaite film(komediq0zaedno,nakarai go da iska vsqka sekunda da e s teb,za6toto si zabavna.Tova e koeto moga da ti kaja,mila.Uspeh!!! \/

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    mai ako govori6 s nego 6te e nai-dobre Kaji mu 4e se spravq otli4no i 4e nqma ot kakvo da se pritesnqva.
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

FiRe_LaDy
    Guest
    Dali naistina e pravilno da otida da govorq s nego?I dali da mu kaja vsichko ili da premylcha po depresirashtite neshta akto tova che sma plakala i che ne moga bez nego. Strah me e da ne go naranq.OSyznah che sym go naranqvala predi kato ne sam trygvala s nego.Mnogo sajelqvam izvinqvah mu se hilqdi pyti.I osven da go pomolq da izlezem da govorim mai drugo ne ostana? Kakvoto i da mi kaje,kakvoto i da napravi - go obicham mnogo.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си