- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- STRANNITE I NEOBQSNIMI NESHTA
Безкрайността е твърде голямо понятие за човешките представи..Вселената има ли край?Къде е той? Как завършва тя? Със стъклена стена???
.. а иначе май никой не чете моите постове, ама нищо, ще го преживея![]()
Интересно...според мен е изградена така, че никога не се достига нейния край - като да се въртиш в кръг. Както Земята няма край.
Ето това е един от най-големите въпроси, които съм си задавал.Първоначално написано от In4iTu_
Винаги съм се питал след като гушнеш букета... всичко ли свършва ... нз някак си няма смисъл да свършва просто еи така![]()
![]()
![]()
[quote="In4iTu_"]А зад стъклената стена? Когато си представиш,че има край на вселената,се замисляш какво ли има зад този край.Първоначално написано от DetE-Idi0t
Извънземните-сигурна съм,че съществуват.Не може в тази безкрайна вселена,с толкова много звезди, да няма друг живот.Невъзможно!
Задгробен живот-не вярвам.
Прераждане-с вашите мнения,наистина се замислям и ми се струва много нелогично да съществува.Но пък ето,аз когато съм проговорила и не съм имала никаква представа за света,веднага съм започнала да говоря за Египет и пирамидите край Гиза.Как детенце,на което нищо не му е говорено относно това,ще знае...абе не знам...света крие толкова много загадки,които едва ли някога ще се разкрият.
Аз се чудя какво е чувството да не чувстваш и да не мислиш.
И какво е чувството да си нищо материално,да си едно нищо.Първоначално написано от `Death`Whore`
I az mislq,che sled kato umresh ne moje prosto vsichko da svarshva ei takaMoje bi naistina se prerajdash......ili puk otivash na nebeto-v ada ili raq
![]()
Ако отиваш някъде там,представи си,там е пълно с милиарди души.Ако еда и рая съществуват,те трябва да са огромни пространства.Първоначално написано от Sexapilna_kukla
Затова си мисля,че се преражадт,защото не може да съществуват толкова много души,колкото са били хората на света. Но ако тези души след смъртта се изпаряват,престават да съществуват...е възможно.
Просто смъртта е най-голямата загадка и никога ние,живите,няма да разберем какво става,колкото и да предполагаме и хипотетираме.
Da,tova naistina shte ostane edna golqma zagadka za nas jivite!Imashe edin sluchai:edna priqtelka na maika mi beshe bremenna s bliznacheta i napravi spontanen abort.Sled tova brat i pochina(abe mn gadna istoriq).I tq beshe razkazala na maika mi,che e hodila pri nqkakva vrachka,koqto e mojela da razgovarq s martvite i tazi vrachka e zapochnala da i kazva kak e izgubila dechicata i brat si(a predi tova priqtelkata na maika mi absoliutno nishto ne i e razkazvala za sluchaq)i kak te sega sa na nqkakvo mqsto,kak dvete dechica(veche na okolo 1god.) v momenta si igraqt,a brat i gi gleda i kazva,che vsichko e nared i da ne se pritesnqva!!!Predstavqte li si?!?Az kato chuh tazi istoriq napravo mi nastrahnaha kosite,no...
Първоначално написано от Sexapilna_kukla
И аз съм чувала много такива истории.
Склонна съм да вярвам, че има паралелни светове или нещо такова.![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
2 т. системно.
А Леонардо ди Каприо умря ли наистина?
А аз си мислех,че си мисля прекалено много
за тези неща...![]()
Леле...наистина прекалено много мислете за тези неща..аз като почна да си мисля ей така,какво ще стане с мене...след като умра....иии така ми се разхлопва сърцето,че веднага сменям станцията в главата сиА сега като ви четях постовете...
![]()
Благодаря на мачока...за информацията за дежа ву-тоПрочетох я...и всъщност напоследък приятеля ми все ми разправя,че има дежа ву...Нооо ето,че сега ще му обясня как стоят нещата по научному
![]()
В инзвънземни-вярвам...По принцип съм доверчива...ии има много доказателства за съществуването на друга форма на живот,извън териториите на Земята.Естествено пак има хора,учени които по логичен и достоверен начин доказват необяснимите явления...Но това,в което аз вярвам е,че извънземни има!
Вярвам,че и духове има.Сега не ми се обяснява защо,че излизам...
И в прераждания вярвам..като имам малко време ще обясня![]()
Ok shte chakame da obosnovesh otgovorite si![]()
Такива неща, винаги са ми били страшно интересни.
Вярвам в това, че не сме единствени във вселената, че някъде "там" има планета, като нашата, на която ври и кипи живот.
Вярвам в задгробния живот и то много. Една от причините, е тази, че просто не мога да преумея как, след като човек умре изведнъж съзнанието му спира да работи и се изпарява.
В прераждането вярвам, защото си мисля, че ако даден човек не е свършил своята, така да се каже "работа" на земята, той се връща, за да я довърши.
Дали ми се е случвало нещо странно...в интерес на истината, да.
Една вечер, бях сам в нас, гледах телевизия в хола. Вратата беше затворена. Изведнъж видях как самата дръжка слиза надолу и вратата се отвори, а нямаше никой!![]()
maleee ko stana posle???upla6i li se mn.no zamisli se moji da e bilo prosto sym.na men mn mi se slu4vat takiva ne6ta.naprimer sutrin predi da otida na u4ili6te nali si stavam kakto obiknoveno,no si vikam ai o6te 5min i posle synuvam kak ve4e sym stanala oti6la sym do WC,izmilasym si zybka i taka natatyk,mn zle i posle idva maika da me sybujda....az kazvam ebe 4ovek nali ve4e stanah...i posle pak zakysnqvam za pyrviq 4as....![]()
не знам дали накой е чувал за нещо като свят, паралелен на нашия.. планетата само че не се казва Земя, а Глория.. не съм много наясно за какво ставаше дума..
http://www.universalinternetlibrary....lokov1/9.shtml
тука май има нещо ама е на руски...
Аз лично се надявам да има задгробен живот или прераждане, защото иначе би било ужасно да умрем и изсъхнем като животните! Затова въпросът е дали, ние хората, сме като животните по отношение на смъртта или не! Освен, ако и животните не се прераждат! Страшничка си е мисълта да умреш и всичко да свърши-вечна тъмнина!
По отношение на това, че за всичко дори и за чувствата си има научно обяснение съм скептична! Все пак ние хората сме стигнали до тези научни изводи, тъй че всичко е мн субективно! Ние хората сме същества, които постоянно се опитват да научат повече и повече. Вглеждаме се в материята и самите ние си даваме имена на разни елементи-С О Н и т. н! Може би това ние мисията- да открием голямата тайна на живота! Изобщо да разкрием всичко!
Сега една инт история: Познавам едно момиче, което се казва Росица! Когато била малка и тъкмо проговорила и казвала на всички, когато я попитат, че се казва Биляна! Никой от родата или обкръжението не се е казвал така! Телевизор почти не са пускали-това е било около 1989 ! Може би е името от миналия й живот, кой знае!
Не се интересувам какво мислят другите за мен - освен, ако не е в моя полза!
Забравих нещо! Не знам дали сте гледали пред "Горещо" или сте чували за онази жена, която била простреляна с 9 куршума!Тя разказва, че била на онзи свят, било прекрасно и изобщо нямала да иска да се върне на Земята , ако не била дъщеря й! Не искала да я оставя толкова малка! Научно била изпаднала в клинична смърт по това време!
Искам да разкажа нещо, което ми се случи пхреди няколко години!
Баба ми познава една гледачка на кафе, при която ходи и мога да ви кажа, че тази жена познава всичко! Та веднъж тя каза за дядо ми, който почина преди около 12 години(била съм само на 4) че бил доволен от това как живеем ние-бил спокоен за нас! Това значи, че той живее някъде, нз точно как да го кажа! Сигурна съм, че тази жена не е шарлатанка, дори не иска пари и всичко, което е казала е ставало!
Моляяяяя ти се. Дай ми 5мин с оная врачка и на нищо ще я направя. Познавала всичко, хахаха. Задгробен живот няма. Човек няма душа.Първоначално написано от 100% ANGEL
edit**
Нови глупости чета и се смея. Малките деца разправят какво ли не. Ако знаеш братовчед ми кви ги съчинява. Защо си скептична към чувствата и научното им обяснение? Просто не си чела достатъчно и не ти е ясно, колко просто е всъщност всичко. Нищо не е субективно, а е логично и обяснимо. ОСВЕН това, нищо страшно няма в смъртта. Тя е естествен край на живота и след нея нищо няма да чувстваш, въобще преставаш да съществуваш и хич няма да ти пука.Първоначално написано от 100% ANGEL
Чела съм и то много! Даже биологията и химията са ми любими предмети, да не говорим, че съм изчела три томен учебник по органична химия! Но замисли се! Всичко, което пише там го е открил човекът и може след няколко години да се окаже, че не така! Както са смятали, че Земята е плоска! Не казвам, че това ще стане, но поне нямаш ли капка съмнение, че може да има задгробен живот!
Е, все пак всеки си има собствено мнение!
vqrvam.Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
![]()
![]()
http://www.ghostresearch.org/ghostpics/
Tук има разни снимки на духове,на мен се ми интересни,но аз се интересувам от такива неща.Естествено не във всичко,някои просто звучат нелепо,но знам ли...
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...