Цитирай Първоначално написано от 100% ANGEL
Чела съм и то много! Даже биологията и химията са ми любими предмети, да не говорим, че съм изчела три томен учебник по органична химия! Но замисли се! Всичко, което пише там го е открил човекът и може след няколко години да се окаже, че не така! Както са смятали, че Земята е плоска! Не казвам, че това ще стане, но поне нямаш ли капка съмнение, че може да има задгробен живот!
Е, все пак всеки си има собствено мнение!
Научното знание и напредъка се основава на създаване на хипотези и доказването или отхвърлянето им. Но това не значи, че науката е многозначна и необяснима. ВСИЧКО си има обяснение. Ето например преди са смятали Земята за плоска, но тя никога не е била такава. След редица открития и развитие на физиката се доказва обратната хипотеза. И вече никой не я смята за плоска. Преди не е могло да се обясни произхода на живота на Земята и се е смятало, че е произлязъл от другаде. Но с напредване на химията и това се е доказало. Сега само заблудените хора вярват в обратното. Хората още вярват в Бог, защото не могат да си обяснят много неща. И това време ще отмине. Задргобен живот ли? Хаха. Просто с какво ще ми го обясниш? Какъв е смисълът от него? Това, че някои хората не могат да си обяснят смъртта и ги е страх от нея си е техен проблем и се залъгват с евтини глупости за задгробен живот.
А тия снимки са интересни, но нищо повече. Човешко лице може да се види навсякъде с малко повече въображение, дори на неравна стена. А повечето от тия снимки представят некви смешни нещоподобни фигури, които просто провокират въображението.