- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- STRANNITE I NEOBQSNIMI NESHTA
Аз лично се надявам да има задгробен живот или прераждане, защото иначе би било ужасно да умрем и изсъхнем като животните! Затова въпросът е дали, ние хората, сме като животните по отношение на смъртта или не! Освен, ако и животните не се прераждат! Страшничка си е мисълта да умреш и всичко да свърши-вечна тъмнина!
По отношение на това, че за всичко дори и за чувствата си има научно обяснение съм скептична! Все пак ние хората сме стигнали до тези научни изводи, тъй че всичко е мн субективно! Ние хората сме същества, които постоянно се опитват да научат повече и повече. Вглеждаме се в материята и самите ние си даваме имена на разни елементи-С О Н и т. н! Може би това ние мисията- да открием голямата тайна на живота! Изобщо да разкрием всичко!
Сега една инт история: Познавам едно момиче, което се казва Росица! Когато била малка и тъкмо проговорила и казвала на всички, когато я попитат, че се казва Биляна! Никой от родата или обкръжението не се е казвал така! Телевизор почти не са пускали-това е било около 1989 ! Може би е името от миналия й живот, кой знае!
Не се интересувам какво мислят другите за мен - освен, ако не е в моя полза!