- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Анатомията на Грей
Е кефи ли ви този сериал?Гледате ли го?На мен лично много ми харесва,супер як е и заяразлика от повечето серияли е смисленЖалко,че са толкова малки сериите
![]()
ПП Някой знае ли какво ще стане по-нататък??? :P
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
бива,бива си сериалчето![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
tozi film e strahoten.mngo mu se kefa.ima malka no suvsem malka prilika sus spe6no otdelenie,ama a mnogo po dobur.i deistviqta sus stajantite-pette sladura sa dosta intersni.
ina4e nz kakvo 6te stane nakraq.
..:: k01t0 mRyNka nA kUh0 dRyNka ::...
ами като го гледа мама гледам и аз инъче...не
може да видите какво ще стане http://www.btv.bg/week/?magic=visavis&tale=299
Най-накрая някой смислен филм.Този филм разкрива много от проблемите на лекарите,сестрите и пациентите.
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
според мен спешното...беше по-як
Достатъчно съм се нагледал на лекари на живо, че да ги гледам по телевизията. Освен това предполагм, че сериалът ги показва в доста по различен вид от реалността.
11 tochka deaktiven profil.
Na men sashto mnogo mi haresva jalko che ne moga da go gledam.Inache kogato sam si v kashti go gledam s interes.Nachina na predstavqne e mnogo originalen i mi dopada osobenno mnogo![]()
![]()
![]()
Shte te obicham moje bi vednaj s lubov kakvato samo v sanishtata ima. Za teb shte buda topal leten dujd dori navan da bude liuta zima!!!
Mo6no и аз съм се нагледала на лекари и съм разбрала опасността от тази професия
аз не съм го гледала![]()
2 т. системно.
дано да се нагледаш на лекари.Пожелавам ти го искреноПървоначално написано от niki7o
![]()
Абе стига де това е само сериял...Първоначално написано от *Damianita*
Пък и даже и да сте се нагледали на лекари,едва ли сте ги гледали в операционната...освен ако не сте се събудили по време на операция
...това беше бъзик,мен ме кефи филмчето не толкова заради медицината,а просто има смислени неща,пък е и горе-долу забавно
![]()
ПП За вчерашния епизод...Меридит ще оживее налии?!Иначе наистина беше интересно...![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Е много ясно,че 6те уживее,все пак е главната героиняПървоначално написано от Axel_f
Ти откъде си сигурна, ами ако актрисата се е изпокарала с другите от екипа или иска повече пари ще я убият набързо.Първоначално написано от *Damianita*
![]()
11 tochka deaktiven profil.
мен това сериал4е много ме кефи,много ми е интересно и си го гледам по4ти всяка ве4ер (макар и рядко ама сум изпускала епизоди)...и също смятам, 4е е по-як филм от "Спе6но отделение"
![]()
Просто съм сигурна.Трябва да се опраят с ДерекПървоначално написано от Mo6no
Ами нали сериала се казва "Анатомията на Грей".И главната героиня е Меридит Грей.Как би могла да умре!?
=D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от ani7ka
Точно така!!!!!!!
vseki put go gledam rqdko se palq po tv bokluci no mislq 4e tva serial4e si zaslujava!nai mn me kefat dr Beily i cristina a kolkoto do mujete padam si po negri ta dr Burk e mn qk!
I’m on the outside I’m looking in, I can see through you, see your true colors, cause inside you’re ugly, you’re Ugly like me, I can see through you, see to the real you...
Животът продължава
17 Юли 2006, 21:00 часа
Обявеният “Код черно” продължава да държи в напрежение целия персонал на болница “Сиатъл Грейс”.
ето това е което ще се случи в понеделничната серия.
ха.Та това е ясноПървоначално написано от ani7ka
![]()
mnogo iak film be, shto! ama Meredit ne vi li izglejda malko po-durta v lice?
Ами малкоПървоначално написано от love_all
![]()