.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Morski vulk :)
    Guest

Moderated by W.I.M.: Как да я заговоря на плажа ?

Zna4i,imame slednata situaciq:
    Sedq si az na plaja i se peKa,i do men sedne nqkvo qko momi4e,no e roditelite si...Kak da q zagovorq malko sum sramejliv... molq mi daide idei.Blagodarq vi predvaritelno

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

Мега фен Аватара на iiirish
    ами когато те погледне й се усмихни. ако отговори на усмивката ти, значи работата е добре. после като отиде да поплува в морето иди към нея и се запознайте. дори нещо да не стане - ти не губиш кой знае какво. все пак това е само летен флирт

и забрави тази срамежливост щом се отнася до момичета

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy
    Ми следи кога ще влезе в морето влез и ти и симулирай едно "случайно" побутване извини се и кажи нещо от сорта: "Вълнението ме отнася все при красавици" Ей такава тъпотийка ние жените се кефим на такива неща поне на мен са ми забавни де
    Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!

Guest
    мм да добри идеи мерси много давайте още идеи

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Da naistina se kefim na takiva raboti =D> tova e nai dobrata ideq

Мега фен Аватара на koalka
    Ами като за начало и се усмихни,както по-горе казаха.След се запознайте и завържи разговор по някаква тема,например за морето и т.н

Usmihni i se i vij kakva shte e reakciqta i. Ako i tq ti se usmihne, znachi vsichko e OK. Sled tova vij koga vliza vuv vodata i ti vlizash. Tam veche mojesh dori i da q zagovorish. Uj sluchaino se butash v neq ili puk vzemi edna topka za voleibol i q popitai dali ima neshto protiv da poigraete. Ako ne ti otkaje, sled tova q pokani da otidete do blizkoto kafe, za da q pocherpish nesho i taka.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    ами когато те погледне й се усмихни. ако отговори на усмивката ти, значи работата е добре. после като отиде да поплува в морето иди към нея и се запознайте. дори нещо да не стане - ти не губиш кой знае какво. все пак това е само летен флирт

И това с вълнението е интересно. Запомни че на морето това често става, а и често хората точно това търсят

Град
    Ботевград
    Като влезе в водата... отиваш при нея и се запознавате, говорите си, правиш и комплименти и т.н. Може нищо да не излезе ама се пак си опитъл :P

Ламерска работа какво да се прави

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна

=D>
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Tekitha
    Ми следи кога ще влезе в морето влез и ти и симулирай едно "случайно" побутване извини се и кажи нещо от сорта: "Вълнението ме отнася все при красавици" Ей такава тъпотийка ние жените се кефим на такива неща поне на мен са ми забавни де
    От това изречение с червеното,тя ще се възмути...Така,че просто може да и кажеш "Извинявай" след това да и кажеш " Аз съм .еди кой си" и така!

Фен
    Град
    Плевен
    Наистина отиди с нея във водата,но още по-хубава идея е да я накараш с погледи тя да влезе заради тебе,така поне ще си сигурен в намеренията си
    Веднъж нямам нищо,а друг път ми е прекалено много.

sdw@abv.bg

съгласна съм с теб

Emi purvo iz4akai roditelite i da otidat nqklade ili puk tq da otide nqkade nakade i ti otidi sled neq taka vse 6te ima odoben moment da q zagovori6.I i kaji mn sme hubavi dnes ili puk nqkakuv kompliment de da znm.I така успех
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си