- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Как да я заговоря на плажа ?
Zna4i,imame slednata situaciq:
Sedq si az na plaja i se peKa,i do men sedne nqkvo qko momi4e,no e roditelite si...Kak da q zagovorqmalko sum sramejliv...
molq mi daide idei.Blagodarq vi predvaritelno
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
ами когато те погледне й се усмихни. ако отговори на усмивката ти, значи работата е добре. после като отиде да поплува в морето иди към нея и се запознайте. дори нещо да не стане - ти не губиш кой знае какво. все пак това е само летен флирт![]()
![]()
и забрави тази срамежливост щом се отнася до момичета![]()
Ми следи кога ще влезе в морето влез и ти и симулирай едно "случайно" побутване извини се и кажи нещо от сорта: "Вълнението ме отнася все при красавици" Ей такава тъпотийка ние жените се кефим на такива неща поне на мен са ми забавни де
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
мм да добри идеимерси много
давайте още идеи
![]()
Da naistina se kefim na takiva raboti =D>
tova e nai dobrata ideq
![]()
Ами като за начало и се усмихни,както по-горе казаха.След се запознайте и завържи разговор по някаква тема,например за морето и т.н
Usmihni i se i vij kakva shte e reakciqta i. Ako i tq ti se usmihne, znachi vsichko e OK. Sled tova vij koga vliza vuv vodatai ti vlizash. Tam veche mojesh dori i da q zagovorish. Uj sluchaino se butash v neq ili puk vzemi edna topka za voleibol i q popitai dali ima neshto protiv da poigraete. Ako ne ti otkaje, sled tova q pokani da otidete do blizkoto kafe, za da q pocherpish nesho i taka.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
И това с вълнението е интересно. Запомни че на морето това често става, а и често хората точно това търсятПървоначално написано от anito.sl
![]()
Като влезе в водата... отиваш при нея и се запознавате, говорите си, правиш и комплименти и т.н. Може нищо да не излезе ама се пак си опитъл :P
Ламерска работа какво да се прави
=D>Първоначално написано от anito.sl
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
От това изречение с червеното,тя ще се възмути...Така,че просто може да и кажеш "Извинявай" след това да и кажеш " Аз съм .еди кой си" и така!Първоначално написано от Tekitha
Наистина отиди с нея във водата,но още по-хубава идея е да я накараш с погледи тя да влезе заради тебе,така поне ще си сигурен в намеренията си
![]()
съгласна съм с тебПървоначално написано от anito.sl
![]()
Emi purvo iz4akai roditelite i da otidat nqklade ili puk tq da otide nqkade nakade i ti otidi sled neq taka vse 6te ima odoben moment da q zagovori6.I i kaji mn sme hubavi dnes ili puk nqkakuv kompliment de da znm.I такауспех