- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Да се съберем ли отново .. ? :(
uh ne znam kakvo da pravq. ne iskam bez nego, a znam, 4e suberem li se otnovo, pak 6te me narani..no sqka6 e po silno ot men. toi ne e za men, za6toto e nqkaksi dosta studen a az imam nujda ot luybov. znam,4e durji na men, no ne go pokazva i e dosta gordeliv..dnes mu kazah 4e go obi4am, a ne trqbva6e..sega iska da se vurna pri nego..i ne znam prosto..ne mi se iska pak da stradam, i da zagubq si4koto si dostoinstvo, no iskam da sme zaedno
daite suveti
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
moq nevinnost i greh.....
Bydi s nego!!!
ami ne znam mila
kogato nqkoi me narani .. dori i da go obi4am ne moga da se vyrna pri nego
6te ti dam i primer: hodih s edno mom4e 1 godina ... skarahme se i toi be6e vinoven .. kogato iska6e da se syberem mu kazah "nqma da napravq ni6to, koeto ti iska6" .. sega sme samo priqteli
moqt syvet e da ne se vry6ta6 pri nego .. 6tom predi te e naranil moje da go napravi otnovo ... i povqrvai mi vtoriq pyt 6te boli mnogo pove4e
ami ne znam ima li smisulvijdame se super rqdko, i toi izob6to ne me obgrajda s vnimanie i luybov kakto bih iskala, no az se privurzah adski mn kum nego, i sega mi e adski gadno bez nego
nz kak da postupq..znam 4e pak 6te stradam no ne moga da go zabravq
puk i toi mi kazva 4e iska da e s meni bil vluben...egati vlubvaneto
![]()
Koga beshe po shtastliva.. kogato beshe s nego ili sega - sama ? Ama inache moje i da e vluben.. vseki po razlichen nachin izrazqva chuvstvata si.. ne sa vsichki kato teb da darqvat celiq si svqt.. ti ochakvash sashtoto i ot nego.. no toi ne e takaf..![]()
emi dori i s nego ne sum osobeno 6tastliva, za6toto toi ne mi dava tova,koeto iskam..ama go bqh priela dori i takuv,ama [po edno vreme nervite mi ne izdurjaha![]()
Ti si reshavash.. Tfoita duma e posledna.. No spored men.. Vseki zaslujava 2-ri shans.. dai mu gu.. i vij kak e .. Kaji mu kakvo te pritesnqva.. i se nadqvam da se saberete.. i da ste si mnogo shtastlivi.. shtom i dvamata se obichate!
em kazva mi 4e iska da e 6tastliv s men no v su6toto vreme vinagi provalq ne6tata nz ve4e kakvo da mislq![]()
Ne znam milichka.. Az mislq che trqbva da se saberete.. Ne znam dali davam pravilen savet.. dano ne byrkam.. Neka se vkluchi i nqkoi drug.. i da kaji mnenieto :P
Според мен не трябва да се събирате пак, защото темпераментите ви са коренно различни - ти изказваш и показваш чувствата си, а той никога не ги изказва. Пак ще те боли и ще си нещастна.
Защо да не му даде шанс....аз с мойта приятелка се бяхме разделили...за известно време по нейно желание...след време дойде да ме поиска пак...и аз и дадах втори шанс и знаете ли защо....защото този който найстина те обича рано или кастно се връща при теб....Докажи на един човек че можеш да живееш и без него и той сам ще се върне...
Понякога просто сърцето е по-силно от разума. Нека мисъл и чуства действат в една посока, а не в две различни. Чуствата си не можеш да контролираш, дествай с мисълтаУспех
обичам дениту ми{}
след като не ти дава необходимата любов и нежност, след като не те обгражда с обичта, от която се нуждаеш... то тогава просто няма смисъл да си с него. колкото и да е силно това чувство на привличане към него, не се оставяй просто така на течението, защото не се знае на къде ще те завлече
Abe neznam...Az ti predlagam kolkoto i da te boli da si nameri6 nqkoi koito 6te ti dade tova koeto iska...i moq biv6(predi 3 4asa kogato bqhme zaedno voub6te) si e mn gordeliv i sega ne sum s nego makar 4e naistina stra6no mn go Obi4am i neznae s kolko mnogo lubov moga da go obgurna...predpolagam i 4e pri teb e taka ?![]()
![]()
Той държи на теб,а дали те обича?Не е достатъчно само дадържи на теб според мен.За какво да страдаш пак?По-добре си намери друго момче,което ще има чувства към теб.Ти така или иначе знаеш,че нищо няма да се промени.Няма смисъл.
Гледай напред! Просто не прави тази ужасна грешка да се връщаш при него.. бившия си е бивш и трябва да си остане такъв! От личен опит ти казвам,че повече от 5-6 късания и събирания.. сичко си губи смисъла. Трябва да му покажеш,че си силна и не зависиш от него.А и е така! Сега си мислиш,че няма да можеш,но повярвай ми с времето минава,още повече ако имаш някой друг до себе си...
I men edno momceh mi kaza che dyrji na men.POvqrvah mu i sega stradam.Spored men ne se vryshtai pri nego.Ne si struva mila.POvqrvai mi narani l ite pak shte te boli mnogo poveche.Uspeh.![]()
Естествено ,че е лъжа до едно време държи на теб после си му през ....Първоначално написано от FiRe_LaDy
Zamisli se ima li smisul da si s chovek, s koito se chuvstvash neshtastna. I spored men ne trqbva da se vrushtash pri nego. Po-dobre da te boli sega bez nego, a ne da te boli, dokato si s nego.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Седя, чета и все едно аз съм го писала.
Но ти казвам колкото и да го обичаш, не се връщай. Дай си малко време...времето заличава всичко. Аз се върнах 3-4 пъти..и с всеки път бях все по-нещастна и тъжна, караниците бяха повече и от предните пъти..А щом и с него и без него пак си нещастна..има ли смисал да удължаваш агонията..? Дай си време , вместо да хабиш нерви по някой на който не му пука особено...кой знае, може да срещнеш някой с който си допадате повече...
И наистина по-добре сега да те боли веднъж, отколкото при всеки следващ път да боли все повеч и повече...
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
zdravei LuCky^you!
blagodarq ti za mnenieto.imah nujda nqkoi da me razbere.s moqta priqtelka se slu4va sa6toto.ot neq use6tam samo stud.se6ta6 se 4e ne moga da ti dam savet,za6toto i az sam v sa6toto polojenie.iskah samo da ti blagodarq za mnenieto!
sweet_loser koe to4no mnenie?samo 4e nie v momenta ne sme zaedno, a dokolkoto razbiram vie ste:P taka 4e ne burzai da kusate. nie mai nqma da se suberem, ama pone da si ostanem v dobri otno6eniq za6toto na men mi e kofti da se podminavame
![]()
tova bqh az, sujalqvam 4e zabravih da se regnaПървоначално написано от Анонимко
Прояви здрав разум и не прави тоя грешка. Не се връщай при него!!!![]()
Аз преживях нещо подобно....дадох втори шанс на гаджето ми....но...нищо не се получи. Още имам чувства към него....макар че ме нарани, но съм решила твърдо..ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА.Животът продължава....макар да ни е трудно да свикнем без любимия човек![]()
![]()
![]()
![]()
бъди с него.. щом това те прави щастлива съберете се отново. няма смисъл да страдаш по нещо, което все още е постижимо. той може и да се промени, кой знае.. УСПЕХ
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)