.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от santRi
    бъди с него.. щом това те прави щастлива съберете се отново. няма смисъл да страдаш по нещо, което все още е постижимо. той може и да се промени, кой знае.. УСПЕХ
    blagodarq mn Santri, i az tova re6ih-nqma smisul da se izmu4vam naprazno :P
    moq nevinnost i greh.....

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от LuCkY^YoU
    Цитирай Първоначално написано от santRi
    бъди с него.. щом това те прави щастлива съберете се отново. няма смисъл да страдаш по нещо, което все още е постижимо. той може и да се промени, кой знае.. УСПЕХ
    blagodarq mn Santri, i az tova re6ih-nqma smisul da se izmu4vam naprazno :P
    Az syshto se radvam che si reshila da se saberesh s nego.. Jelaq ti uspeh.. Dano te napravi mnogo shtastliva!

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    blagodarq mn na vsi4ki vse pak ne moga da vurvq protiv 4uvstvata si..
    moq nevinnost i greh.....

Ami 6tom iska6 da ste zaedno budi s nego.V kraina smetka jivota e edin i tqrbav da go izjivee6 pulnocenno.Ako nqma drugo mom4e v koeto da si vlubena se suberi s biv6iq si.Tova e moq suvet.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Повече от фен
    Град
    В СьРчИцеТо На Fuelman :P {}
    Emi po dobre se opitai da go zabravish kato zapo4ne6 vruzka s drugo mom4e taka 6te ti e po lesno a sled kato toi te naranqva i ne ti dava nujnata liubov kolkoto i da iskash da si s nego go preodolei i se opitai da nameri6 4oveka koito 6te ti dade tova ot koeto imash nujda.... Az su6to hodih s edno mom4e do predi 4 meseca... o6te go obi4am no nemojem da sme zaedno za6toto toi makar 4e kazva 4e o6te izpitva 4uvstva kum men ne iska da se suberem pak... mislq 4e zagubih o6te v na4aloto dostoinstvoto si pred nego no sega se opitvam da si go vurna ne trqbva da gubi6 dostoinstvoto si.... i az sum izjivqla mnogo ne6ta i mnogo sum stradala i naranqvana i znam 4e nqma smisul da se vru6tam nazad makar 4e go iskam mnogo i neznam dali ako imam vuzmojnosta 6te go napravq znam 4e ne si zaslujava kolkoto i da go obi4am.....

He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P

Цитирай Първоначално написано от SisTeR`oN`MaXa
    Emi po dobre se opitai da go zabravish kato zapo4ne6 vruzka s drugo mom4e taka 6te ti e po lesno a sled kato toi te naranqva i ne ti dava nujnata liubov kolkoto i da iskash da si s nego go preodolei i se opitai da nameri6 4oveka koito 6te ti dade tova ot koeto imash nujda.... Az su6to hodih s edno mom4e do predi 4 meseca... o6te go obi4am no nemojem da sme zaedno za6toto toi makar 4e kazva 4e o6te izpitva 4uvstva kum men ne iska da se suberem pak... mislq 4e zagubih o6te v na4aloto dostoinstvoto si pred nego no sega se opitvam da si go vurna ne trqbva da gubi6 dostoinstvoto si.... i az sum izjivqla mnogo ne6ta i mnogo sum stradala i naranqvana i znam 4e nqma smisul da se vru6tam nazad makar 4e go iskam mnogo i neznam dali ako imam vuzmojnosta 6te go napravq znam 4e ne si zaslujava kolkoto i da go obi4am.....
    I tova e variant.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си