- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Komari uaaaaaaaa....
sno6ti dokato spq vratata na terasata bila open i sq cqlat sym nahapana ot komari otvratitelno syrbi i minaloto lqto bqh tei i daje mi ostanaha belezi kajete ne6to protiv komari ili s ne6to deto da sa maja da ne ma syrbi ...
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
teq tabletki 6a si gi kupq ama i na vynka kat izlqza sym nahapvana .davaha reklama na nqkvo sre6tu komari nqkoi da znae ne6to a nego i kolko struva deto se pryska6 i te ne te hapeli...i smyrdi li na lo6o?
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Az li4no imam edno rolon4e specialno protiv komari kazva se off i e sinio e moje i da ima i drug cvqt opakovka no moito e sinio mnogo pomaga izdurja do 6 chasa i se prodava v aptekite neomnq kolko to4no struvashe nqkade kum 5 do 10 lv nai mn moje i pod 5 da e ne si spomnqm no e mn efikasno popitai aptekarkata za tova offtq shte ti kaje kolko struva
![]()
No matter where you go, there they are...
mislq 4e be6e okolo 4.50 nqkade tamПървоначално написано от _crazy_baby_
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
И аз го имам това Off, но на спрейче.Купих си го за 5.50лв. от аптеката.А за да ти минават по - бързо - Fenistil gel - 6.70лв. в аптеките го има![]()
Алергозан си вземи ще ти мине за 1-2 дена
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
mersi mn na vsi4ki
Az puk bqh chula,che alergozana sa go sprqli ot proizvodstvo.Vie znaete li takova neshto?
Alergozan-mazane, Clemastin-vytre6no priemane, Raid-pyha6 v kontakta
ima i edno AUTAN pomaga
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Това дето ти го казах фенистил помага и за ухапвания от комари,за тези които вече имаш,а иначе,за да не те хапят може да си вземеш Off то е като спрей,пръскаш се всички открити места с него,малко странно мирише ама не е гадно и комарите стоят далече.
Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.