.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: 2 vaprosa

Hybrid View

2 vaprosa

zdraveite momi4eta iskam da vi popitam 2 ne6ta:

1 - talka za tqlo samo za aromat li se izpolzva ili ima i drugo prednazna4enie sa6to kato losionite i oliotata? v smisal da podhranva i omekotqva?

2 - visokiq faktor na plajnoto mlqko opredelq po-dobra za6tita ot vrednite slav4evi la4i ili tolkova mnogo te za6titava 4e trudno 6te po4ernee6 s mn visok faktor?

blagodarq predvaritelno \/
    BOG e LiUbOv !!!

1-mislq 4e su6to ima nqkvo omekotqvane no ne sum mnogo sigurna!

2-kolkoto po-visok faktor tolkova po-truno po4ernqvane! maji se s olio (kaliakra primerno) sus zethin su6to stava! edna priqtelka si prave6e i nqkvi drugi smesi i se klepa kato luda no na drugiq den e 4erna vse edno e hodila na solarium cqla godina vseki den!!! 6te q popitam kakvo to4no slaga6e i ako ne zabravq 6te pi6a
    Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!

ще си позволя да не се съглася напълно с cvetiiii.можеш да си купиш плажно олио с екстракти от моркови,от което се почернява повече.а и плюс това (ако не си с мн чуствителна кожа де)не ти тябва някакво плажно масло с фактор 20-30.можеш съвсем спокойно да си вземеш с фактор 8 или 12,и пак ще те защитава.

а за така.използва се против изпотяване и за леко омекотяване на кожата.също е противовъзпалително

Относно 1.не съм запозната много с това.
    2.За да придобиш супер тен първо трябва да използваш плажно масло с висок фактор(зависи каква ти е кожата и колко бързо почерняваш).
    След 5/6 дена минаваш на плажно олио.То придава блясък и прави кожата ти със загар.Супер е!
    Вместо плажно олио можеш да използваш и какаово масло.
    За повече информация можеш да пипиташ някоя аптекрка.
    Успех!

ami az po4ernqvam lesno i ne izgarqm. sled tova ne se belq. s kakvoto i da se maja ili da ne se maja pak po4ernqvam. no sega sam si pora4ala ot Avon plajno mlqko mai be6e, ama za deca i to s faktor 30. az sega sam si hvanala ten i bez da hodq na more. + tova 6te hodq 2 pati. ob6to za 15 dni. i dori da se maja s visok faktor pak 6te hvana mn golqm ten i s ni6to nqma da se razli4avam ot cigankite. pak i ne se maja vseki pat kato izlqza ot vodata a to ne e vodoustoi4ivo taka4e nqma problem da po4erneq. i bez tova nikoga ne slagam po mnogo za6toto mi svidi i go pazq da imam do kraq na moreto nakraq mi ostava i za dogodina.
    BOG e LiUbOv !!!

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Ами аз почернявам бързо и не се беля.Не ползвам никакви глупости.Естествен загар най-добре
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    ТАЛКА за тяло действа и като антиперспирант, тоест донякъде намалява потенето.

П.С. Стига с тея глупости с олиото и зехтина, а?
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от Eclipse_bb
    П.С. Стига с тея глупости с олиото и зехтина, а?
    хахахаха Айде стига
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си