Хора... случва ми се нещо, което..ужасно е..имам чувството, че никога няа мога да обичам.
Преди 4 дни тръгнах с едно момче, сичко беше супер, смисъл, запознахме се случайно, разбра се, че и двамата изпитваме нещо по/м/у си, след няколко дни той ми намери телефона, звънна ми, излязохме и ...просто стана и тръгнехме! Преди да тръгнем адски мн го харесвах, смисъл имах амбицията, че трябва да стане нещо м/у нас, но когато тръгнахме..сякаш чувствата, които изпитвах пр това се изпариха... Тръпката изчезна и...сега съм мн объркана, сигурна съм, че той адски ме харесва, а аз (вече) не мога да отвърна със същото!
Просто нз какво да правя, дали наистина го харесвам.....исках да му го кажа тва, но...не исках толкова скоро, смисъл, та и една седмица не е минала още! И има още едно нещо....вчера бях у тях..целувахме се, прегръдки, глупости и след малко се озовах на леглото...той стигна прекалено далече..явно очаква секс, но..как да кажа..хах...той е на 14, а аз на 15 хах, звучи ми..тъпо! Най-малкото защото аз не го искам и...все пак е по-малък от мен...аре хора, дайте ми някъв съвет, щото........