.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: za "zaicite"

Guest

za "zaicite"

tai zna4i az otivam v dr u-6te i tam kakvi zaici imalo - smisal az 6te sam zaek i 6te qm morkovi, pak valcite me hranqt s tez morkovi, no valkat koito zaek si iska li hrani ili kak e pls kajete"

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Хахах,бе ти добре ли си бе...Минава некой от по-горните класове,дава ти да бръкнеш от торбата с морковите и загризваш един,тва е.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Guest
    Мани мани!Има и МЕЧКИ,които ХРАНЯТ непослушните зайци с огрооомни зелки!Не е шега раота тва!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мани мани!Има и МЕЧКИ,които ХРАНЯТ непослушните зайци с огрооомни зелки!Не е шега раота тва!
    и после требва да му избия зъбките
    2 т. системно

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    phahaha
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    абе в тоя кух форум останал ли е поне 1 дет все още не се чуства кат оФца ?!?

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    Цитирай Първоначално написано от korn___
    а!
    кой бил тук...

Guest
    аз миналата година бях заек ,ама никой неиска да ми даде морков хахаха
    до автора на темата:ти луд ли си ако искаш зимаш морков ако неискаш незимаш а па ако нещо почне да ти се отваря му резваш една и да те няма (а ако имаш познати в даскалото може и да останеш)

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от korn___
    ДобрЮтро!

По темата: Нищо не ти разбрах. Това, че си нов/а не значи, че трябва да нагъваш моркови.

xaxaa .. nz ama az kato bqh zai4e ima6e nqkvi izvrateni batkovci deto razdavaha i patladjani ...
    daje bqha napravili darts na dyskata s nqkvi napisani "polu4ava6 ritnik" "celuvka ot onaq gotinata kaka" "morkov" i t.n
    be6e zabavno
    ama posle teq malko im se karaha daskalite

Фен
    Град
    Монтана
    1-2 морковчета да издядеш не е страшно ... специално ако си момиче няма много да те тормозят "батковците". Те идват до малките да поогледат има ли някое готино момиче в повечето случаи
    иначе споко не е страшно... аз миналата година бях заек - сега също ще съм понеже съм 8ми клас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си