znam 4e zvu4i adski tupo no vi uverqvam 4e e vuzmojno!s vuprosniq se zapoznah v na4aloto na tazi u4ebna godina i ot tozi moment uma i surceto mi sa izcqlo pod negovo vliqnie! opitah se da hodq s drugi mom4eta daje nacelih edno koeto naistina be6e vlubeno v men no i nego samo izpolzvah za da zabravq g-n blqn no ni6to ne pomaga6e!mom4eto koeto obi4am e me4tata na vsqko momi4e visok muskulest mn umen i zabaven abe vsi4ko ot koeto se nujdaqt jenite no problema e 4e toi otli4no go osuznava i samo4uvstvieto mu e prosto neizmerimo!znae 4e moje ba ima vsqka i se vuzpolzva spi s razli4ni momi4eta a ot tova me boli1 mislq 4e toi znae 4e go obi4am i mu dostavq udovolstvie da me drazni!no tui kato sum mn ustata neprekusnato mu se zaqjdam i toi vinagi moje da me sduha s nai malkata obida!prisustvieto mu okolo men me drazni cqloto mu napereno povedenie no znam 4e ne moga i bez nego!kakvo da pravq znam 4e nikoga nqma da go imam a i nikoga nqma da sme 6taslivi zaedno no produljavam da go iskam!ne sum li glupa4ka...