- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Домашни Любимци :)
Какъв домашен любимец имате и информация за него
Аз имам куче хъски казва се Джесика на 2 години и 10 месеца
Снимки:
http://img225.imageshack.us/img225/2758/imag00051vp.jpg
http://img209.imageshack.us/img209/8031/imag00070iy.jpg
\/
aaauuuuu super sladko ku4ence si ima6
az imam kotka
siamska ray se kazva na 7 godini imam mnogo snimki ama sa na gsm-a sorka
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
караймойто куче ся е майка може след час-два да кача малко снимки на малките
![]()
aaauuuuu umiram za takova ku4e no..........
ноо....Първоначално написано от kudravoto
mi ne mi davat da si vzema puk i priqtelqt mi ne obi4a ku4eta('')
imahme ku4e to umrq i semeistvoto mi mnogo trudno go ponese i tova okazva vliqnie su6to
Syper ky4ence si ima6.....mnogoo e sladinko!Az vinagi sum iskala da imam takova1
Az imam edna tlusta kotka,kazva se Syzana!Mnogoo tlusto pisence,ma4kam si go kato igra4ka(ako mi vidi6 rucete 6te si proli4i 4e ne e igra4ka de
)..ama az si go obi4am puk pisenceto!Na 4 godini e..(xi4 ne e pisence ama az taka sum sviknala
)E dai snimki na muni4kite ky4enca molq te [-o<
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Имах куче 15 години, с което израстнахме и се обичахме заедно. Накрая се наложи да го приспя вечно, защото беше старо и всичко го болеше и виеше по цял ден. Не можех да го гледам да се измъчва.
![]()
![]()
Mili4koto
Na mene xamster4eto mi kato ymrq edvam go ponesox,a be6e pri men samo 1 godina a za ky4ence s koeto si si prekaral jivota!Az mnogo tejko bix go prijivqla
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
гадноПървоначално написано от machoka
![]()
Питате ли ме какво ми беше? Питате ли ме каква буца ми беше заседнала на гърлото месеци ?
Знаете ли какво е от детската градина да си имаш дружка и в щастие и неволи да си плачеш с него.. и накрая да викнеш ветеринарят и докато му бие инжекцията да го държиш - и то да те гледа с един поглед, сякаш разбира какво му се готви?
А знаете ли какво е след като си тръгне лекаря да седиш 15 мин прегърнал кучето си, да ревеш и да виждаш как постепенно си затваря очите и живота го напуска? И как в последните му мигове му се насълзиха очите и просто се отпусна в мен, след 2 мин вече безжизнено?
Разплаквам се като си припомня този момент, не искам да го правя.![]()
http://img99.imageshack.us/img99/8527/damqn0oy.jpg
Морското ми свинче Дамян![]()
![]()
От 3ти клас съм пълна с хамстери, морски свинчета, зайци и т.н. Ииии в един момент, точно когато си живеех с Дамян се оказа, че съм алергична към морски и коне о.О И брат ми го подари на някфа колежка
Баси, колко обичам гризачи.... !!!
Saatana vittu perkele hate crew!
('')
i az sum go prejivqla su6toto znam kakvo ti e a drugoto mi ku4e go zastrelqha pred men
аз мисля да си взимам хамстер и азПървоначално написано от Boot
![]()
Вече нищо не остана. Сестра ми си гледа заек и някви мишки
Сега гледам само рибки. От 10 години гледам риби...като от последните 6 не съм купувала риби-размножават си се непрекъснато....До 6 клас някъде непрекъснато у нас имах хамстери...много ги обичах! Но след като умря и псоледния реших, че не си е работа да се привързваш толкова към животинче, което искаш-не искаш за 2-3 годни ще умре....и спрях с тях. После си взех папагал. Казва се чоки. преди месец го занесох в детската градина на майка ми. Напоследък нямаше кой да му обръща нужното внимание и беше много самотен и унил...там си живее в хубва гооооляма клетка с други себеподобни и всеки път като го видя е по-игрив и жизнен от предишния, за което много се радвам...притеснявах се как ще понесе промяната. Имах и котка за един кратък период от време...но малко множко ми дойдоха котка, хамстери, папагал и риби....и я дадох на едни приятели с голяма къща и двор. Къф дебел котарак само е станал....![]()
е добре де...тва горе съм аз![]()
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
DevilMayCry ne si vzemei xamster!Vqrvai mi adski mnogo 6te se prevurje6 kum tazi pyxkava top4ica a nai-nakraq kato ymre mnogo 6te pla4e6!Ne e bezizvestno ,4e tezi tvari ne jiveqt mnogo!Ta kakto ve4e kazax i az imax,i da znae6,4e ymirat po mnogo mu4itelen na4in,sega nqma da davam podrobnosti!![]()
Майка ми не обича животни, затова сега нямам. Иначе съм имала почти всякакви животни: кучета, котки, хамстери, рибки.... само коне съм нямала![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Sly6ai exploitedteen nqma zna4enie dali jivotnoto e porodisto ili ne,dali e vzeto ot kofata za boklyk ili ne,dali e bez krak ili ne!Darqva li te s toplina i lubov?Da!Ami togava!I to ima dy6a i to yse6ta bolka,moqta kotka q pribrax predi 5 godini BYKVALNO ot kazana !Be6e edno muni4ko pisence na koeto o6te o4i4ikite ne my se bqxa otvorili,i az nali sum meka dy6a ,kato vidq taka jivotin4e i si go pribiram i si vikam q da si go vzema!I kakvo napravi Maia .....ami vze si go!I sega ako q vidite nqkoi prosto nqma ot kude da razbere 4e ot kazana!
P.Sobre si q xranq1
![]()
имам си зайче даже са ше ви го покажа:
![]()
готин заек![]()
Ето го моят приятел Анди:
![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
еее браво на вас.аз си нямам домашен любимец.от малка мрънках на нашите за коте или куче,ама не...останах си само с искането.
на село имахме един котарак,като бяхме малки с брат ми и братчедка ми и с кво ли не го хранехме...
беше станал доста тежичък,ама беше стар и умря...
доста трудно го приехме,все пак бяхме още малки...
после ми откриха синузит и стана ясно,че не мога да имам домашен любимец заради козината.а,да и рибки не мога да имам,защото в храната им има нещо дето ме дразни...така или иначе,не ми пука,като порастна и си заживея сама си зимам котка.тва съм го решила открай време.
![]()
м/у другото DevilMayCry имаш страхотно куче!обожавам хъскита!имат невероятни очи...![]()
PLAMENKO,зайчето е мнооого сладинко!
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥