.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Как да преборим гладът?Отговор!

Значи една приятелка на мама държи козметичен салон и вчера я разпитвах за разни съвети и тя каза един как когато сме били гладни да не ядем много.Значи много е просто храната се дъвчи докато стане на вода каза ,че така можеш да се нахраниш дори със 100 грама храна и да не изпитваш глад.Айде успех аз го пробвах и действа
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

Мерси за савета ще ми е от полза
    2 т. системно.

Докато стане на вода??? Трябва просто да се яде бавно и да се сдъвква добре.
    Или пък пиете чаша вода преди да ядете, което създава усещане за ситост.

Голям фен
    тва са глупости

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Това може да ви създаде усещане за ситост, обаче със 100 грама, точно след час и половина пак ще сте гладни. И още 100 грама. И пак.
    Просто човек огладнява, когато му трябва енергия. 100 грама никфа енергия не са.

Saatana vittu perkele hate crew!

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    I zakakvo trqbva az da si zalugvam stomaha 4e se e nahranil vie imate li si predstava kakvo my pri4inqvate prestanete s tezi dieti hranete se zashtoto vi trqbva energiq i mnogo dr polezni veshtestva kakvo e tova da gladuvate za kogo gladuvate hrani se bavno no dostatu4no ne prekalqvai i vseki den sport tolkova li e trudno no vas vi murzi da ti4ate ska4ate da pravite koremni presi i zatova gladuvate !!!!!
    No matter where you go, there they are...

Голям фен
    Повечето хора тук май си мислят че диета е да стоиш гладен аз като съм на диета карам главно на ориз има си всички витамини и мога да изям 1 килограм без да надебелея

Цитирай Първоначално написано от Boot
    Това може да ви създаде усещане за ситост, обаче със 100 грама, точно след час и половина пак ще сте гладни. И още 100 грама. И пак.
    Просто човек огладнява, когато му трябва енергия. 100 грама никфа енергия не са.
    Зависи какви са тези 100 грама!
    Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.

az dieti NE moga da pazq !!
    imam 4uvstvoto 4e kato sam na dieta debeleq mn pove4e.
    taka 4e otdavna se otkazah da pravq kakvoto i da e.
    Znam, 4e za da se poddyrja dobra figurata trqbva da se qde raznoobrazna hrana, a ne da se li6ava6 ot ne6to, koeto spr mn obi4a6 (i efektyt ot cqlata rabota da e nulev).
    Sy6to taka sa mi kazvali, 4e kato ti se qde ne6to v organizmyt ti proizvejda enzimi i dr ve6testva, koito sled kato ne se upotrebqvat te karat da debelee6 (nz do kolko e vqrno).

Град
    In my world
    хаха докато стане на вода и като си помислиш какво имаш в устата наистина ще се наядеш
    Be yourself no matter what the others say!

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от piece0Fchocolate
    хаха докато стане на вода и като си помислиш какво имаш в устата наистина ще се наядеш
    хахахахах ужас
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    то да се смееш или да плачиш от таз "вода"
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Град
    Pleven
    това за чашата с вода преди ядене е мн вярно,а за многото дъвкане нз.знам само че трябва да се яде мн бавно.колкото до диетите аз пазих диета (не много строга)един месец.през този месец правих коремни преси и ходех на фитнес и теглото и външния ми вид не помръднаха.
    ..:: k01t0 mRyNka nA kUh0 dRyNka ::...

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    аз не знам как ви се яде в тия жеги?
    аз след една принцеса (кайма и обикновена филия хляб добруджа) се чувствам все едно ще се пръсна
    алелуя.

Фен
    Град
    varna
    Мерси за съвета ще го избробвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си