- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да преборим гладът?Отговор!
Значи една приятелка на мама държи козметичен салон и вчера я разпитвах за разни съвети и тя каза един как когато сме били гладни да не ядем много.Значи много е просто храната се дъвчи докато стане на вода каза ,че така можеш да се нахраниш дори със 100 грама храна и да не изпитваш глад.Айде успех аз го пробвах и действа![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Мерси за савета ще ми е от полза![]()
![]()
2 т. системно.
тва са глупости![]()
Това може да ви създаде усещане за ситост, обаче със 100 грама, точно след час и половина пак ще сте гладни. И още 100 грама. И пак.
Просто човек огладнява, когато му трябва енергия. 100 грама никфа енергия не са.
Saatana vittu perkele hate crew!
I zakakvo trqbva az da si zalugvam stomaha 4e se e nahranil vie imate li si predstava kakvo my pri4inqvate prestanete s tezi dieti hranete se zashtoto vi trqbva energiq i mnogo dr polezni veshtestva kakvo e tova da gladuvate za kogo gladuvate hrani se bavno no dostatu4no ne prekalqvai i vseki den sport tolkova li e trudno no vas vi murzi da ti4ate ska4ate da pravite koremni presi i zatova gladuvate !!!!!
No matter where you go, there they are...
Повечето хора тук май си мислят че диета е да стоиш гладеназ като съм на диета карам главно на ориз има си всички витамини и мога да изям 1 килограм без да надебелея
Зависи какви са тези 100 грама!Първоначално написано от Boot
Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.
az dieti NE moga da pazq !!
imam 4uvstvoto 4e kato sam na dieta debeleq mn pove4e.
taka 4e otdavna se otkazah da pravq kakvoto i da e.
Znam, 4e za da se poddyrja dobra figurata trqbva da se qde raznoobrazna hrana, a ne da se li6ava6 ot ne6to, koeto spr mn obi4a6 (i efektyt ot cqlata rabota da e nulev).
Sy6to taka sa mi kazvali, 4e kato ti se qde ne6to v organizmyt ti proizvejda enzimi i dr ve6testva, koito sled kato ne se upotrebqvat te karat da debelee6 (nz do kolko e vqrno).
хаха докато стане на вода и като си помислиш какво имаш в устата наистина ще се наядеш![]()
Be yourself no matter what the others say!
хахахахахПървоначално написано от piece0Fchocolate
![]()
![]()
![]()
![]()
ужас
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
то да се смееш или да плачиш от таз "вода"
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
това за чашата с вода преди ядене е мн вярно,а за многото дъвкане нз.знам само че трябва да се яде мн бавно.колкото до диетите аз пазих диета (не много строга)един месец.през този месец правих коремни преси и ходех на фитнес и теглото и външния ми вид не помръднаха.
..:: k01t0 mRyNka nA kUh0 dRyNka ::...
аз не знам как ви се яде в тия жеги?
аз след една принцеса (кайма и обикновена филия хляб добруджа) се чувствам все едно ще се пръсна
алелуя.