- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- epilator?
ako si mahna muh4etata okolo gurdite s epilator u6oto kato s tok li 6e e ili stavat po debeli imam predvite elektronen epilator?
Vij ne gi bytai tqx!Tam e tolkova nejna kojata 4e koi znae kakvo moje da ti se poly4i!
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
......a puk i ti sama go kaza MUH4ETATA!![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
i az sum na sushtoto mnenie nedei ostavi gi kvo ti pre4at puk i to e qko takova puhkavichko ne se zanimavai s gluposti premahvai samo tam kosmite kadeto ima nujda!
No matter where you go, there they are...
mnogo e pravaПървоначално написано от _crazy_baby_
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
mi az si gi vigdam i im se drazna ta s kvo moga a gi mahna i da ne stanat po debeli?Първоначално написано от _crazy_baby_
pinsetka ili depilatoar
s pinsteta 6e stanat po debveli su6oto kato da si maha6 s pinseta mustaka ne!Първоначално написано от kudravoto
a s kakvo dr moga?
depilatoar
ахаПървоначално написано от kudravoto
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Mi nqma da ti stanat po-golemi.To poprincip kato si maha6 kosmite s epilator te uredqvat i korenite na kosum4etata istunqvat i ne te boli tolkova kato gi maha6.
АхаПървоначално написано от Malko_kote
![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?