- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- metyli,pynkari,gyzari
opredeleno metalkite!to i ti mai si ot tqh a?![]()
По нито едно от трите,пък да не говорим за "гъзари"
ami da,zashto?smeshno li ti e?Първоначално написано от sweet_loser
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ni6to_ob6to
А в мъжки род как е? Гот?Първоначално написано от `Death`Whore`
Да.
Темата е отвратителна...Аз като съм си метъл, ама не приличам на такъв кво?Къв съм тогава?...Повтарям...тъпо е да делиш според музиката...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Метълът се познава в някои случаи. Ако слуша музика, например. Или по обувките /метълите не носят обувки без подметка и грозни обувки..има и изключения/.Първоначално написано от Axxxel
Ела да познаеш тогава дали съм метъл...баси и тъпото...квото и да ми говорите си е тъпо...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Какво разбираш под думата "гъзари" ?
"гъзар" е всеки.Всеки малко или много е искал и е бил център на вниманието поне за секунда, като разкаже измислена или рядко изживяна невероятна история.
А и "метъл" със "пънкар" със "гъзар" не се връзват изобщо.Всеедно да сравняваш футбол и играене на телефона на змия-та...
гъзари така ли ми се струва или има подобни теми?
2 т. системно.
2 т. системно.
Ще направя просто няколко примера за вас ... Колко скечове имам у нас на РОК фестивали където се събличат голи,почват да си пикаят в устите ... Една от тъпите ви традиции е да се събирате в кръг на концерти и да почнете тъй наречената 'имитация на бой' ... Почвате да се бутате да скачате ... Да не говоря че сте пълни селяндури като седнете например в центъра на града с бирата в ръката,като почнете си размятате косите като пълни циркаджии.Или пък онея сектантски ритуали които ги правите по гробищата (ако сте малко по-запалени метЪли ще разберете за какво ви говоря) ... При вас почти винаги мъжа има по-дълга коса от на жената ... Въобще вие си живейте в някаф ваш си свят и всички са ви криви ... Аз не съм гъзарче както вие казвате просто се обличам нормално от съвсем нормални магазини,а не като вашите магазинчета дето ме побиват тръпки само като го подмина ... Ей такива елементарни нещица ме отдръпват от вас ... Не искам да слагам всички под общ знаменател защото има и свестни от вашия 'род' дето се държат като хора. И в това което сега написах не съм вложил и капка агресия,както вече 3-4 ме нападнаха и щяха да ме изядат направо. Един прост пример - В дискотеката се слуша абсолютно всичко,с изключение на метЪл... Не отричам и РОК клубчета които най-често са някфи пропаднали ...
Ако и другите метЪли бяха като теб и не се обличаха така,щеше да е много хубаво!Първоначално написано от Axxxel
тони, метълите се обличат като такива за да показват респект към музиката която слушат... и спри да плюеш по-метълите защото аз ако почна да плюя по фешънчетата просто ще ми се изпразни целия речник... че има тъпи метълчета(позиорчета) това си е друг въпрос, но по-принцип метълите който познавам са много добри и стабилни хора... за разлика от фешъните(чалгаджий,рапъри-позиори) аз не се друсам и си хвърлям отпадаците в кошчето за боклук и не се правя на бияч пред никой, също така не крещя като ненормален в парка или на центара (КО СТАНА Е БАДЖАНАК НАИБА ЛИ Я ОНАЗ РОШАВА МАСТИЯ)
викам да прекратиме темата защото така можем да продължаваме и до другата година...
просто няма смисъл...
Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!
Допадат ми и металите и пънкарите но гъзарите....тея тъпи фешъни...
Тея тъпи фешъни, но като ти съдя по аватара...май и ти си точно от тия фешъни...И аз принципно съм против тях, но тва дето каза с аватара не се връзва хич..Първоначално написано от HanoMnaH
Аз не правя такива неща, а съм метълка.
Прическата ми беше само за 1 ден на завършването ми...и тва не е толкова фешън щото едно време беше по-модерно.....човек малко или много трябва да е различен...а блузата синята е униформата на училището...
Нарича се пого бе, смешник!Първоначално написано от ton1
Знаех че се казва някак си но не съм запознат с вашите термини съжалявам,значи тва ПОГО само показва ниската ви култура.Първоначално написано от Анонимко
Ne si padam po krainosti, no me kefqt horata koito se obli4at v nqkakyv sreden stil - m/u pynk i metal. Mnogo sa mi sladki![]()
аз смесвам няколко стила на облекло : Метъл,Пънк,Готик,Скейтър и Рап
Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!
vsi4ki sa tapi !![]()