- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- metyli,pynkari,gyzari
обаче ти биеш всички по точки хаха не се сдържах сориПървоначално написано от Deja-Vu
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Az si padam po gazar4etaI lo6i mom4eta :P
А изблик на висока култура ли е да друсаш кчек по масата, облякъл пола тип колан (за момиче) или бяло панталонче, което прозира изкрящите прашки (момче) след 4-5 големи водки?!Първоначално написано от ton1
Ихааа каква култура...
пене ме кефят най много гъзарчетата
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Еми от тези които са изброени предпочитам МЕТАЛИТЕ ама не такива който слушат твърд метъл и същински метали в пълния смисъл на думата.... малко по .... абе незнам как да обясня![]()
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
Мене ме кефят момчета, дето много-много не се замислят кво да си облекат. Мятат тениската, дънките и кецките и айде всеки по пътя си. Ако държиш да се носиш стриктно в един стил, значи пак е няква поза и е доста ограничено, пък и суетно.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
Метълите ми допадат най-много.
П.П.И резултатът какъв е- боза?Първоначално написано от Dez
![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
о, готик принцесо, позволи ми да ти целуна готическите подметки!!! [-o<Първоначално написано от fergieson
ти изобщо имаш ли идея за какво се бориш, какво е готик културата? неее, не е нито Евънесънс, нито Найтуиш (и по-специално Немо, хах!) и Аврил не е. извинявай, ако бъркам, но просто искам да ми отговориш на тоя въпрос. моля те!
вече имам чувството, че и от чешмата ще почнат да шуртят теми за метъли, пънкари, будисти, хипари и квото измислите там... но пък поне се забвлявам - "на метълите им миришат кракааата!!" / "чалгарите са тъъъпиии курви и педалии"![]()
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
гласувах за метъли, но мога да си падна по всякаква, за мен дрехите са без значение (най-хубаво е да ги няма)
иначе за себе си не приемам никакъв стил на обличане. може да слушам метъл, но съм с къса коса, рядко нося черно и не нося кубинки. не може да се отрече че метъл облеклото също е вид мода и метълите го носят защото така е модерно сред тяхната субкултура. същото се отнася и за скейтъри, готи, пънкари, анархисти, чалгари, хаус-маниаци и всякакви други обществени прослойки.
най-важно е да се обличаш с дрехи които ти харесват, без да се мъчиш да се впишеш в определен стереотип.
Mи аз като съм метъл и пънкар и гъзар...?![]()
Хм, и аз това се чудех, май корена на думичката е г*з=> е свързано с това и реших ,че може пък да е нещо, което мисли със тази си част, знае ли човек...Първоначално написано от machoka
![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Не си мислех, че ще стане такава битка между различните представители на стилове, ако може така да се каже... И изобщо не предполагах, че може да има такава тема... Но все пак - гласувах за метъли... Особено блекъри и готи
machoka написа:
К'во е това животно 'гъзар' Think
Хм, и аз това се чудех, май корена на думичката е г*з=> е свързано с това и реших ,че може пък да е нещо, което мисли със тази си част, знае ли човек... Wink
пънкари
Защо не съм в твоите прегръдки?Защо не милваш моите коси? На друга днес даряваш тези тръпки, при друга си, но си в моите мечти!!!
fergieson ти си тъпа
и аз гласувах за пънкари,ама странно,аз кво съм като не спадам към нито едно от трите-"Крива на всички" ли?![]()
Adski mnogo mrazq razni "gazar4eta" ... po-kuhi sa ot acousti4nata mi kitara . Nqmat ravni prosto , absolutni selqci i idioti . Nishto protiv punkarite nqmam - gotini hora . No glasuvah za metulite , ne 4e se imam za nqkva vurla , a i to takiva ima li izobshto . Prosto tva mi haresva da slusham i mi dopadat principite i cennostite im ...
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Принципи??? Ценности??? ХАХАХАХХААХА.
Нещо смешно ли видя?Първоначално написано от Анонимко
Циндил-Пиндил,
exactly
Да.Първоначално написано от machoka
Странно, защото няма нищо смешно в тях, а човек който се смее за нищо има нужда от помощ![]()
Ми метъли естесвено.
Пънкарите са братовчеди...но метълите са истината.
А гъзарите...да си го нач***т.С извинение,не обиждам никой лично
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)