Цитирай Първоначално написано от mani4ka
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
govorih s na6ite.ima6e dosta burna reakciq,s gadgeto mi i negovite roditeli sy6to go obsydihme.re6ihme da zadarga bebeto.sledva6tata godina nqma da sym na u4ili6te,6te karam s 4astni u4iteli.priqtelq mi 6e si prodalgi u4ili6te.re6ihme 4e kato se rodi bebeto,az 6te se griga za nego,no i roditelite 6te mi pomagat dokato sym na daskalo.blagodarq vi za pomo6ta
tova bqh az
ami spored men lichno tva dete nqma li da obyrka tvoq i jivota na priqtelq ti....?! zaboga ti si na 15,a toi d e na max 18... nali razbirate,che nikoga sig nqma da poluchi ravniq shans s drugite deca,prosto zashtoto vie samite nqma da go imate s tehnite roditeli,nai-malkoto ti nqma da mojesh da zavyrshish...kakto kakva shte rabotish posle,che da mojete da se oprvqte s tva semeistvo,ami priqtelq ti....? vie ne ste vidqli nishto ot jivota,a ti na 15 shte stavash maika....osven tova vie s tva momche chuvstvate li se gotovi da ste maika i tatko na bebeto....? imate li dosttychno silni chuvstva edin kym dr...? awe kakvoto i da reshite vse nqma da vi e lesno,ot dr strna pone nqma da nosish chuvstvoto za vina,che si ubila edin malyk chovek i che e vyzmojno poveche nikoga da ne mojesh da imash deca! shtom tva ste go reshili zaedno s roditelite si znachi te shte sa zad vas i she vi pomagat,edinstvenoto,koeto moga da napravq e da vi pojelaq uspeh pri otglejdaneto na deteto i dano se spravite