.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 79
    mani4ka
    Guest

Moderated: Бременна съм. Как да кажа на наще?

Na 15 sym.Pravihme sex s gadgeto mi bez prezervativ i sled 5 dena si napravih test za bremenost,be6e otricatelen.no sedmica sled testa zapo4na da mi se gadi vsqka sutrin.iz4akah o6te nqkolko dena i napravih nov test.tozi pyt be6e pologitelen.kupih si o6te edin test,i toi be6e pologitelen.bremenna sym!neznam kakvo da pravq,kak da kaga na na6ite,molq vi pomognete mi

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Благодаря!

Супер фен Аватара на pinki
    ABE MOMI4E TI V RED LI SI !????S VSI4KIQ SI LI BE6E 4E DA GO PRAVI6 BEZ PREZERVATIV??? AMI ISKA6 NE ISKA6 TRQBVA DA IM KAJE6 DO DVE SEDMICI ZA6TOTO POSLE I DA ISKA6 I DA NE ISKA6 6TE STAVA6 MAIKA! A TOKY 6TO MAIKA MI MI KAZA EDNO EFIKASNO SREDSTVO BQGAI NA LEKAR TAM 6TE TI BIQT INJEKCIQ NA XORMONALNA OSNOVA I 6TE TI DOIDE !SLEDOVATELNO 6TE ABORTIRA6!
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Супер фен Аватара на pinki
    A IMA6E I EDNA BILKA DETO SE PIE I YBIVA ZARODI6A!NADQVAM SE DA SUM TI POMOGNALA PONE MALKO!6TE STISKAM PALCI ZA TEB! [-o<
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Няма такива "как да им кажа". Просто го кажи, може и да има бурна реакция от тяхна страна, но после ще се поосъзнаят и едва ли ще е такъв проблем, защото ще проумеят колко ти е тежко. Трябва да им кажеш, длъжна си. Така или инъче ще разберат. По-добре рано, отколкото късно. След време няма да го имаш времето да мислиш какво ще правиш от тук нататък.

Мега фен Аватара на machoka
    Много бързо тичай при вашите, ама много бързичко

mani4ka
    Guest
    A moga li da poiskam ot lekarq da mi bie ingekciqta bez roditelite mi da znaqt? i toi kak 6te razbere za kakva ingekciq stava duma?

Мега фен
    Да, лекарите просто така ще бият инжекция за абортиране на непълнолетно момиче!

Фен
    Град
    Nqkade tam.... v syrceto na zaiuu!
    Ohhh nai dobre otidi i kaji na maika ti,tq bi te razbrala po dobre.Gadno e ama nqma kak.Kaji i posle 6te re6ite kvo da praite.Uspeh [-o<

MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}

Град
    na Mars
    zna4i tuka savsem na skoro edna moq priqtelka zabremenq.pi edin kup vidove hap4eta.....dori pi vsqka sutrin po lajica yod na gladno za da abortira i nakraq ni6tu nestana osven 4e vremeto si lete6e.tq kaza na baba si(koqto i e nastoinica) abe baba i vika krqska blaska i q zavede na bolnica...napravi abort za 30min sre6tu 50lv i sq e dobre.doktora i kazal 4e ni6tu drugo osven aborta ne pomaga v takava situaciq

Колкото и да не ти се иска първо трябва да кажеш на родителите си,а след това заедно да решите какво ще правите.Бъди сигурна,че те ще вземат най-правилното решение и ще ти помогнат,защото никой не те обича повече от тях !
    Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

Цитирай Първоначално написано от sexkiss
    Колкото и да не ти се иска първо трябва да кажеш на родителите си,а след това заедно да решите какво ще правите.Бъди сигурна,че те ще вземат най-правилното решение и ще ти помогнат,защото никой не те обича повече от тях !

adski e prava roditelite sa edinstvenite hora koito te obi4at ne biha ti navredili i biha napravili i nevuzmojnoto za da si dobre

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от thirteen
    На колко си години?
    Първото и изречение беше:"На 15год. съм"
    По-добре кажи на някой близък роднина,ако не искаш на ваште да те заведе на гинеколог и да абортираш възможно най-бързо.Твоя младеж какво мисли по въпроса?И повече недей да правиш грешки,аборта е опасно нещо особено на тези години,а и така убиваш човек ... Като гледам не си много много притеснена,дано това не е шега,с такива работи шега не бива,всичко може да се случи.Айде успех и да кажеш какво е станало..

Каде ти е бил акъла бе момиче? Как на 15 ще правиш секс без презерватив,днескашната младеж сте толкова безотговорни ,че просто нямам думи...Кажи на вашите задалжително,защото не си палнолетна ,а нелегалните аборти са много опасни...Успех и другия пат като седнеш да правиш секс без презерватив се замисли много хубаво!!!! [-o<

Мега фен Аватара на iiirish
    според мен първо го кажи на приятеля си. вашите така или иначе ще разберат. но на теб ще ти бъде доста трудно с тази бременност и това дете. каква майка ще бъдеш според теб, след като си на 15?!

Мега фен Аватара на iiirish
    и помисли какво значи това "аборт"?! ако не знаеш ще те светна: това значи, че е възможно поради тая твоя тъпа грешка повече да нямаш деца. и когато някой ден поискаш да имаш собствени...
    не знам какво ще решите с вашите, но ако после не можеш да забременееш няма родителите ти да ти родят дете!!!

Голям фен Аватара на thirteen
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Цитирай Първоначално написано от thirteen
    На колко си години?
    Първото и изречение беше:"На 15год. съм"
    По-добре кажи на някой близък роднина,ако не искаш на ваште да те заведе на гинеколог и да абортираш възможно най-бързо.Твоя младеж какво мисли по въпроса?И повече недей да правиш грешки,аборта е опасно нещо особено на тези години,а и така убиваш човек ... Като гледам не си много много притеснена,дано това не е шега,с такива работи шега не бива,всичко може да се случи.Айде успех и да кажеш какво е станало..
    Да,моя грешка.С твоето мнение съм напълно съгласна.Аз незнам какво бих правила,но не губи време.

Guest
    govorih s na6ite.ima6e dosta burna reakciq,s gadgeto mi i negovite roditeli sy6to go obsydihme.re6ihme da zadarga bebeto.sledva6tata godina nqma da sym na u4ili6te,6te karam s 4astni u4iteli.priqtelq mi 6e si prodalgi u4ili6te.re6ihme 4e kato se rodi bebeto,az 6te se griga za nego,no i roditelite 6te mi pomagat dokato sym na daskalo.blagodarq vi za pomo6ta

mani4ka
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    govorih s na6ite.ima6e dosta burna reakciq,s gadgeto mi i negovite roditeli sy6to go obsydihme.re6ihme da zadarga bebeto.sledva6tata godina nqma da sym na u4ili6te,6te karam s 4astni u4iteli.priqtelq mi 6e si prodalgi u4ili6te.re6ihme 4e kato se rodi bebeto,az 6te se griga za nego,no i roditelite 6te mi pomagat dokato sym na daskalo.blagodarq vi za pomo6ta
    tova bqh az

Guest
    Офффф теб май здраво те е ритал коня в главата. Искаш да кажеш, че майка ти и баща ти са се зарадвали че ще стават млади баба и дядо. Що ли не ти вярвам?

mani4ka
    Guest
    ne se zaradvaha,no re6iha 4e e po-dobre da rodq sega,otkolkoto nikoga da nqmam deca zaradi edin abort na 15

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от mani4ka
    tova bqh az
    ami spored men lichno tva dete nqma li da obyrka tvoq i jivota na priqtelq ti....?! zaboga ti si na 15,a toi d e na max 18... nali razbirate,che nikoga sig nqma da poluchi ravniq shans s drugite deca,prosto zashtoto vie samite nqma da go imate s tehnite roditeli,nai-malkoto ti nqma da mojesh da zavyrshish...kakto kakva shte rabotish posle,che da mojete da se oprvqte s tva semeistvo,ami priqtelq ti....? vie ne ste vidqli nishto ot jivota,a ti na 15 shte stavash maika....osven tova vie s tva momche chuvstvate li se gotovi da ste maika i tatko na bebeto....? imate li dosttychno silni chuvstva edin kym dr...? awe kakvoto i da reshite vse nqma da vi e lesno,ot dr strna pone nqma da nosish chuvstvoto za vina,che si ubila edin malyk chovek i che e vyzmojno poveche nikoga da ne mojesh da imash deca! shtom tva ste go reshili zaedno s roditelite si znachi te shte sa zad vas i she vi pomagat,edinstvenoto,koeto moga da napravq e da vi pojelaq uspeh pri otglejdaneto na deteto i dano se spravite
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Guest
    priqtelqt mi e na 16.da,4uvstvata ni sa silni.toi re6i da poeme otgovornost za deteto,bez nikoi da go kara.a az 6te zavyr6a u4ili6te,a posle 6te moga i v universitet da postypq bez problem,za6toto na6ite 6te se grijat za deteto,dokato sym studentka.a sled tova to ve4e 6te e po-golqmo.kogato az 6te sym na 25(eventualno zavar6ila universitet),to 6te e na 9,nqma da e bebe.zasega 6te mi e trudno s bremenosta,4uvala sam 4e pri mladi momi4eta proti4ala po-problemno,otkolkoto pri jenite.kato izklu4im gadeneto vsqka sutrin,zasega vsi4ko e dobre

mani4ka
    Guest
    priqtelqt mi e na 16.da,4uvstvata ni sa silni.toi re6i da poeme otgovornost za deteto,bez nikoi da go kara.a az 6te zavyr6a u4ili6te,a posle 6te moga i v universitet da postypq bez problem,za6toto na6ite 6te se grijat za deteto,dokato sym studentka.a sled tova to ve4e 6te e po-golqmo.kogato az 6te sym na 25(eventualno zavar6ila universitet),to 6te e na 9,nqma da e bebe.zasega 6te mi e trudno s bremenosta,4uvala sam 4e pri mladi momi4eta proti4ala po-problemno,otkolkoto pri jenite.kato izklu4im gadeneto vsqka sutrin,zasega vsi4ko e dobre

oт една страна едно бебе неможе просто така да се направи и да кажеш ами да аз ще си го гледам....това е огромна отговорност - аз съм на 19 и немога за себе си да се грижа, пък какво да говорим за бебе...едно дете изисква и много пари....ново бебешко креватче е от порядъка на 500 лева....а ти неможеш само с креватче да се разминеш...от психологическа гледна точка това би се отразило много зле и на родителите и на детето - скоро гледах едно предаване, в което майката беше родила на 15-16 години и в последствие избиваше комплексите си от това, че не си е "изживяла живота" върху детето - психически и физически тормоз!Това е нелепо.
    От друга гледна точка то е живо същество...неможеш просто така да го лишиш от правото на живот, заради нечия грешка!

Каквото и да правиш първо МИСЛИ и после ДЕЙСТВАЙ!
    Успех! [-o<

Град
    Varna
    тва бебе ще се роди с някфа болест или нещо ще му има или ще е мн малко когато се роди, няма да е като останалите, защото ти си на 15 и не си мислила какво правиш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си