- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Бременна съм. Как да кажа на наще?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OMG!!! mm nqma da te sydq zaradi tva 4e si zabremenqla,samo nz kak 6te se spravite s bebeto...kysmet
Kogato pravi6 sex bez prezarvativ, zna4i iska6 deca - 4estito 6te si imate mom**nce
Mili4ka, da ti kaja, nqma da se spravi6 s deteto, 6te si precaka6 i jivota, otidi v 4asna klinika i napravi SKYP ABORT ne ot tiq za 45 leva s namalenieto za 25 min da te otrejat, v skapite kliniki vsi4ko e s dobra higiena, no 6te ti izelze okolo 170- 200 leva , no pone 6te si sigurna 4e nqma da ti obarkat jivota ! Ako ne, rodi deteto i go dai za osinovqvane, nqma da uspee6 da se griji6 za nego, nqma6 si i na predstava kakva grija e ! Karmi go , i kato spre go dai za osinovqvane ![/b]
87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !
O boje ti zmislila li si se kakva maika moje6 bade6 na 15![]()
![]()
Ako mi se slu4i takova ne6to prosto edva li moite roditeli biha mi pozvolili da zadarja deteto ne sa tolkova svobodomisle6ti kato tvoite
No v nikakav slu4ai ne davai deteto si za osinovqvane kakto e pisalo edno momi4e tuk
![]()
![]()
![]()
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
ako imash navarsheni 18 t.e ve4e si palnoletna... togava mojeshe da ne kazvash na vashite ... ama sq .. ne moje6 da napravish abort bez da znaqt roditelite ti ! ... tva e zakona
За мисленето си прав... Но онзи ден ми казаха за едно момиче - 5 клас, родило нормално момиченце... Ето още нещо: "Деветгодишна бразилка от индианско племе в амазонската джунгла роди момиченце.". И нищо му е нямало, нито на бебето, нито на момичето. Не е нужно да му има нещо, защото тя е на 15...Първоначално написано от dennis4o
Хора, мислете навреме!
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
mani4ka, осъзнаваш ли каква отговорност поемаш??? Осъзнаваш ли, че ако родиш това дете, то може никога да не бъде щастливо, гледайки как мама и тате се разкъсват между елементарните още нива на обучение и опитите да изхранят семейството! Това е психическа травма! Хич да не говорим, че е всеизвестно, че когато семействата на младите се намесят във връзката им, всичко се прецаква, а вие се осланяте САМО НА ВАШИТЕ РОДИТЕЛИ! Как ще гледате дете, след като ВИЕ още сте деца, вашите родители ще се грижат за вас и това ви оспокоява?! Не, мила, помисли си пак !
The art of love is not to let your heart get broken !
A neka az sega da ti kaja ,4e makar da se e rodilo zdravo ... t.e fizi4eski... maikata nqma nikakav induvidualen opit ... i ovladqn ob6to4ove6ki takav.... a za intetelkt i inteligentnost na tezi godini...to se znae 4e ne moje da e koi znae kolko razvit.DA TI KAJA 4E MOJE I DA E FIZI4ESKI ZDRAVO ,NO NASLEDENITE UMSTVENI KA4ESTVA SE OTLI4AVAT OT TEZI BEBETA (S GODINITE KATO ZAPO4VAT DA IZRASTVAT) ,KOITO SA RODENI OT HORA KOITO IMAT NE SAMO SEXUALNA NO I LI4NOSTNA ZRQLOST !Първоначално написано от beb4o_bu
za6to ne pi postinor..
защо???Първоначално написано от Анонимко
Ей сякви ги има...дете на 15 ....що не се фърлиш от някой блок![]()
abe hora vie ne 4etete li te i 2mata sa go obsudili i s roditelite na momi4eto i s roditelite na mom4eto 6to puk deteto da ne e 6tastlivo za6to da ne e dobra maika ni6to 4e e malka vie poznavate li q?ne! moje momi4eto da e otgovorno a i za da reshat 4e shte zadurjat bebeto sledovatelno sa go obmislili te nqma da gledat sami deteto a roditelite im shte im pomagat!!!kato se zamislq i az na neino mqsto moje bi bih postupila taka ne sum sigurna 4e shte moga da ubiq deteto koeto e v men deteto na 4oveka kogoto obi4a a ako sled tozi abort ako ne moje da ima deca???da go dade za osinovqvane i cql jivot sled tova da sujalqva i da misli kade li e deteto i dali nqkoi dobur 4ovek go e vzel ili nqkoi shiban psihar ...pomislete malko TE NE SA SAMI RODITELITE IM SHTE IM POMOGNAT!!!!!!uspeh ....
Мда...тя ако беше толкова отговорна, нямаше да прави секс без презарватив, демек щеше да се замисли за последствията преди да стене от удоволствие. Но станало, каквото станало, абортът е прекалено рискована стъпка. Кой да каже, може и да се справи някак с ролята на "родител"...![]()
Ами трябва да им кажеш,няма начин.Все още си непълнолетна и не е хубаво да тго криеш,а и няма начин.Доста си безотговорна бих казала.Приятелят ти на колко е?И защо за Бога без презерватив?Ниска сексуална култура и резултата е бебе.Трябва заедно с ваште да решиш какво ще правиш.
абе ти не си ли прочела всички мненияПървоначално написано от koalka
те вече намериха решение
![]()
Be yourself no matter what the others say!
Първоначално написано от koalka
про4ети предните страници,там са отговорите на въпросите ти.А сега по темата...ми..малко се чудя как родителите ти са се съгласили да задържиш бебето
.Вярно е,че те биха направили вс за теб,ама не очаквах да разберат
.Еми кво друго да кажа,щом сте решили да го задържите ок..успех ти желая все пак.
и аз имах твоя проблем,мили4ка.малко след шеснайстия ми рожден ден.забременях и също имахме съвет с нашите,макар че моето гадже изобщо не пое отговорност.сега съм бременна в началото на седмия месец.не енай-приятното усещане големият корем който от ден на ден става по-тежък,но винаги си мисля за крайния резултат-детето.ще се справиш,сигурна съм.
ПХААХХААХАХАХ
Кажи им "Малко съм бременна"
плами,а ти как смяташ да гледаш това бебе?и раждането знаеш ли колко трудно може да е,дори да е в добре обурудвана болница?
I na avtorkata na temata i na plami, iskreno pojelavam vsichko da mine normalno, da rodqt leko i bebchetata im da sa jivi i zdravi. Izborut, koito sa vzeli e mnogo truden, no gi pozdravqvam za reshenieto. Mnogo malko sa tezi, koito bih se usmelili da zadurjat bebeto. Nadqvam se jivota da vi podnese samo radosti.![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
az ako kaja na maika mi 4e sum bremenna tq 6te mi kre6ti okolo 4 4asa do nebeto i 6te me mrazi 5-6 godini sled tova i 6te me izkara nqkoq k..va.... mnnnoooogo kofti!
thanks Aleandra![]()
kak da im kajesh....s dumi4ki, kak![]()
se pak tfa sa tfoite roditeli ! ima li po-blizki hora ? te sa edinstvenite hora koito mogat da ti pomognat, nie tyka kolkoto i kakvoto da ti govorim...
Много лошо. Сигурно звуча като някой мърморещ дятка, но как може подяволите на 15 да си бременна ?!? Нормлано ли е? Ами ако не беше бременност, а беше нещо страшно (знаете за кои болести говоря)?!? Тогава?
Имай в предвит, че след аборт има вероятност повече никога да нямаш деца!!! Всичко зависи от организма ти...Но найстина побързай да кажеш на вашите. Отначало ще им иде да те убият, но след това ще ти помогнат споко!
Успех и от тук на там ползвай кондоми, дори и тия от 25 стинки вършат работа.
Чети предните страници! По темата:Ми дано всичко мине добреДобро рещение сте взели!Първоначално написано от Ivan4o
![]()
Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...