Цитирай Първоначално написано от Анонимко
vijte znam 4e spored vas ne moga da go obi4am ako ne me vuzbujda no ne e taka!toi e mil s men vinagi mi e zabavno s nego sigurna sum 4e e adski vluben v men i dokato ne se zaoznah s toq ot lagera ne sum si i pomislqla za dr mom4e !i togava razbrah 4e ne6to v vruzkata ni lipsva!az naistina iskam da go napravq i s nego sme govorili po vuprosa toi znae 4e sum devstvena daje e opitval da me predrazpoloji i t.n no imam 4uvstvoto 4e tolkova se starae da se predstavi maksimalno dobre tolkova ne iska da me narani 4e ot tolkova mn mislene ne ostava mqsto za strast!dokato dr ne znae 4e sum devstvena na nego ne mu puka za men znam i to4no zatova se durji estestveno pod4inqva se prosto na instinktite si i kolkoto i gadno da zvu4i me vuzbujda!
vyobshte dori ne zvuchi gadno...!!! spored men... az mai shte prozvucha stranno,ama ako si mislish,che sega(predpolagam,che si na 15 16) mojesh da si s momche,fakticheski s priqtelq ti,koeto da ne te podludqva....to smqtai po natatyk,az mislq,che trypkata,strastta i eto tezi neshta dvijat vryzkata,e razbira se che i doverieto e mn vajno,no bez tozi chovek da moje da te vludqva samo s edin pogled,kakvoto i doverie i razbiratelvstvoda ima....neshtata nqma kak da vyrvqt,pone na tazi vyzrast,e syvsem estestveno e na 50 i nagore tq da se zagubi,no ako oshte sega q nqma.....to smisyla na vsichko tva mi ubqgva...minala sam prez vsichko tva,kato mojeh da imam zdrava i stabilna vryzka,znaeh kolko mn dyrji tva momche na men i vsichko svyrshi samo,zashtoto spored men toi ne me pobyrkavshe dostatychno....i vyobshte dori ne syjelqvam,che sam prekratila tazi vryzka...
otnosno iznevqrata.....az lichno smqtam fizicheskat iznevqra za neshto syvsem estestveno,za men e normalno horata malko ili mn da poiskat i neshto novo i razlichno,spored men psihicheskata iznevqra e mn po-dylboka rana,koqto moje dalech po-losho da uvredi vsqka vryzka,dori i nai stybilnata...
az lichno te syvetvam da se podchinish na instinkitite si i ako tolkova mn iskash tva momche-da go napravish s nego,kato ot sega tr da si naqsno,che riskuvash vryzkata si,koqto pak spored men veche e zagubila tozi si smisyl,za men vie ste zaedno po navik,a ne ot nqkakvi plamenni chuvstva i az ne vijdam kakvo bi mogla da zaguish
vse pak pomisli s tvoqta si glava i ne priemai moeto ili nechie chujdo mnenie tolkova navytre,nito az,nito drugite ot foruma mojem da znaem kak tochno stoqt neshtata,kakto si znaesh ti,taka che pomisli si i deistvai,aide uspeh,dano vzemesh nai-dobroto reshenie za sebe si