- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- truden isbor
Абе каква химия, какви 5 лева??? Накарай го да ти прави 15 минути френска любов и да видим дали няма да искаш да спиш с него... Ако не - ей ме на!
Пък и откъде си сигурна, че секса с онзи там ще е по-хубав, отколкото с приятеля ти, с когото се знаете и не се притесняваш от него?? Той е внимателен и нежен към теб. А другия като чуе, че трябва да отваря девственица и може и да му се отще... Има ги и такива! Ти изобщо не го познаваш. Ти можеш да го желаеш, ама той може да не направи нещо като хората и тебе да ти се убие мерака.. Ти не знаеш дали е добър в леглото и т.н. понеже не си спала с него никога... А пък и плюс това не винаги човек може да се възбуди само от целувки. Пък и ти да не мислиш, че първия път ще е ФАНТАСТИЧЕН??? Това е един от най-лошите пъти, в които ще правиш секс.
1. Ще те боли.
2. Ще си спечена малко или много.
3. Секса с времето става все по-хубав, защото двамата партньори все по-добре знаят какво му харесва на другия и т.н.
4. Представи си да има кръв, да омацаш едно хубаво чаршафите и ако си някоя спечена, ще се чудиш къде да се завреш от срам.
5. Пък и ония няма да е внимателен, ако не знае, че си девствена. Представи си да почне бързо да го прави, а тебе още да те боли. Знаеш ли как ще закрещиш от болка, пък той няма да може да вземе решение...
6. Аз в самото начало почти никакво удоволствие не изпитвах от секса. Чак след няколко месеца полов живот разбрах какво е наистина удоволствие.
7. Представи си да те налегне чувство на вина и да ревнеш там.
8. Друго е с човек, който те обича. Той гледа с различно око на секса.
9. Другия просто иска да те изчука, него не му пука за теб.
И като те изчука, после ще се похвали на целия град, че го е направил. Съответно естествено, че твоят приятел ще разбере и заради едното чукане ще си провалиш връзката с него. И ще останеш без секс накрая.
Пък аз се замислям... Ти сериозно ли обичаш приятеля си, щом си склонна да го нараниш по такъв гаден начин??? Май май това не е истинска любов...
Разбирам с приятеля ти да го правите всеки ден и изобщо да не върви секса при вас, да се разпада връзката ви и тогава да се замисляш за други... Пък ти даже не си пробвала да видиш какво е с приятеля ти.
Не се обиждай, миличка, не искам да те нагрубя или нещо такова, казвам ти истината.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()