- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Morskata voda??
Zdraveite! iskam da vi popitam kak vliae solenata morska voda varhu kojata,nai-ve4e na liceto?Bi li mogla da premahe pone malko papkite?kak mislite?
Ами може би ще ти стане по суха.Все пак е солена,за пъпките да,и слънцето ще помогне стига да имаш подходящите мазилада не изгориш.Иначе и слънцето загаря пъпчиците особено на хората които имат по тялото.
Поне на мен морската вода ми премахва пъпките!
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
opredeleno moite se mahat izgarqt ot slunceto i solenata voda a kato se pribere6 se namaji s nqkoi krem4e i si gotova![]()
гЛедАм лУнАтА-вИждАм тЕб,
гЛедАм зАлЕзА-вИждАм тЕб,
гЛедАм зВеЗдИтЕ-вИждАм тЕб...
аЕ дА тИ e*а мАйКаТа бЕ -
мРъДни мАлкУ {{{}}}
ahamПървоначално написано от vesitu
![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Заедно със слънцето закаляват кожата и премахват акне, но могат да имат и негативно влияние върху него, особено слънцето.
taka e!Първоначално написано от *Damianita*
Blagodarq vi za otgovorite!Drugi mneniq??![]()
Абе не е вярно това че морската вода лекува пъпчиците даже влошава положението!Морската вода и пясъка са подходящи само ако имаш проблемни стъпала щот се постига изпиляващ ефект или ексфолиране! \
/
ne malko,a gi premahva!hodih na ekskurziq za 2 dni na more,kato se vyrnah v doma 2/3 dni kojata na liceto mi beshe SUPEEEER !
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
za6to misli6 taka?a az znam 4e morskata voda vliae le4ebno na rani i t.n.Първоначално написано от Pussycat doll fan