.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65
    Фен
    Град
    Варна

Какво е да се местиш в нов клас и училище?

Случвало ли ви се е? Какво е чувството? Ако е след кандидатстване, съжалявате ли, че именно точно това даскало сте избрали? Къде съучениците са ви харесвали повече - в стария или в новия клас? Абе, каквото друго се сетите за подобни местения и приемания, пишете тук.

Супер фен Аватара на pinki
    Ami po pysnatata ot teb tema predpolagam,4e si zai4e!Az li4no se 4yvstvax mnogo gadno sled kato se razdelixme sus stariq mi klas i nali vseki poema po razli4ni puteki i mi be6e mn mu4no!I takam na purviq y4eben den (demek ve4e 8 klas)az nqkva naxusana otivam da si vidq novite suy4enici lele o6te kato gi vidqx tam vsi4kite nepoznati lapeta skyp4eni na edno do daskalo mi se priiska da se vurna v staroto mi y4ili6te,no posle kato videx 4e v noviq mi klas sa popadnali 4 poznati momi4eta ot koito 1 ot stariq mi klas,a drygite 3 ot staroto mi y4ili6te i se poyspokoix!No nai-golemiq 6ok za men li4no be6e kogato razbrax 4e imame samo 3 mujkara a ostanalite 13 sa devoi4eta! NA KOSUM BEX OT YDARA!Ama sega daje smqtam 4e sa po-svestni ot stariq mi klas,mnogo im se kefq na vsi4kite! Taka,4e spoko,vsi4ko 6te e nared! \/
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Aaaaa 23 ne 13!GRE6KA!
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Фен
    Град
    Варна
    Да, зайче съм :P Ама има възможност да съм с едно познато момиче и едно момче от стария ми клас в новия ми, а в училище със сигурност имам 6 познати, от които 3-ма мога най-спокойно да си общувам и да ходим заедно с автобуса
    П.П Нищо стават грешки

аз тази година ще се местя в друго училище и незнам какво е
    2 т. системно.

Abi spokoino ve xora!Purvata sedmica 6te se oglejdate ei taka... ama posle kato si zavurjete vruzki na obyvkite 6te vidite 4e tam vi xaresva mn pove4e ot staroto y4ili6te! \/

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    Abi spokoino ve xora!Purvata sedmica 6te se oglejdate ei taka...
    О, да, тази емотиконка наистина мисля, че дава ясна представа

Цитирай Първоначално написано от tedy_girl
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    Abi spokoino ve xora!Purvata sedmica 6te se oglejdate ei taka...
    О, да, тази емотиконка наистина мисля, че дава ясна представа
    хахах да наистина
    2 т. системно.

Супер е!
    Няма по-добро!
    Ама сякаш само първата година е интересно - запознаваш се с много нови хора. Докато следващите години...толкова си свикваш с това даскало и клас и въобще всичко, че имаш чувството, че от 1ви клас си си учил там.

Пейо
    Guest
    Амми така си е ... 1вата година е някак си интересно , но след втората година малко ти омръзва

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Притеснение има, но това е съвсем нормално.
    Случвало ми се е...първи учебен ден в Англия. Всички се знаят, лафят си, а аз ги гледам като застрелян, нищо че знаех английски. С времето малко или много успях да свикна.(Това беше преди около 3 години.)
    Едва ли ще имам по-притеснителен ден в скоро време.

С времето ще свикнеш, споко.

Фен
    Град
    Варна
    Е, аз не че се страхувам, ама просто ми е много странно сега като си мисля. Някакво такова очакване, даже ми се иска ваканцията да свършва, за да видя съучениците и всичко, досега не ми се е случвало да искам да свършва ваканция

Супер фен
    Местил съм се до 7 клас в 4 различни училища, после до 9-ти бях в едно даскало и до 12-ти в друго. Сега след кандидатстването ще видим, сигурно и ще заминавам да уча в чужбина... Тоест яко местене ми се събра, имам опит. Да ви кажа свиква се някакси. Верно е кофти тъкмо да опознаеш хората и айде чао на всичко, но винаги можеш да общуваш или излизаш със старите си приятели. Никой не е казал, че като сменяш училището трябва да прекъснеш всякакви взаимоотношения с миналия си клас.

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi kofti e az sum smenila 5 u4ili6ta v ramkite ot 1 do 7 klas

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Град
    Somewhere in the clouds...
    Ами...аз също до сега не съм се местила,но предполагам,че ще е супер да се запозная с нови и готини хора....(дано не са чалгари).Мисля си или поне се надявам,че би било супер забавно....и се надявам да познавам някфи хора,за да е на макс купона
    Then every time I turn around
    And you're nowhere to be found
    I know I got a long, long way to go
    Before I can say goodbye to you
    Oh, I got a long, long way I know
    Before I can say goodbye to all I ever knew

Moga da kaja samo 4ee mn gadno i 4e kolkoto i da si se zaqjdal s suu4enicite ti i da si se karal s tqh, sled tova te mn ti lipstvat.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Хубаво ще е мнението ти да се вижда!
    Благодаря!
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Мега фен
    Град
    София
    Аз като се преместих след 7 клас, бях разбира се с големите очаквания. Част от тях се оправдаха, разбира де. Хубавото при мене беше, че се познавах с едно момиче, бяхме ходили с нея на уроци по литература. И си станахме най- добри приятелки. Беше много забавно първите дни, защото като виждаш някой в коридорите не знаеш дали е от твоя клас или не. После се опознавате, и със съучениците и с даскалите. После си става както трябва- учение, контролни, мизерии, абе както си трябва

Голям фен
    Град
    sofia
    v na4aloto e malko gadno no se svikva..... az se premestih sled 7 klas kofti si be6e dokato ne se zapozah s klasa i s nqkoi si stanahme partiika s dr nqma kakvo da si kaje6 no s te4enie na vremeto gi opoznava6 i ti haresvat

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    mnogo e gotino v nov klas!!! smisul az sa se mestq da de sled 7mi klas i mn se kefq obicham si staroto dasklao i stariqt klas ama sa mn se radvam 4e 6te se zapoznaq s novi hora

Повече от фен
    Адската мания !! Особено ако са някои манячета от класа. Стават и свалките... На мен много ми харесваше класа в началото... сега го мразя ама да не ви пука новият клас е винаги як временно
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    И аз тази година ще бъда зайче в новото даскало, но не се притеснявам много, защото от първи до седми клас съм сменила 3 класа с различни хора...и вече съм свикнала :P
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Повече от фен
    незнам........но сигорно е много кофти..........нови хора,без приятели,нови даскали......
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Оххх...и аз ще съм зайче сега в ново училище.Ама като са изнесли списъците свече направените класове,от моя клас никой не познавам.Имам фр,обаче са в другите паралелки,но предполагам че ще попадна и на свестни хора,стига да се опознаем добре.

Фен
    Град
    Добрич
    И аз тази година ще сьм в нов клас и се притеснявам и то е нормално.Някак си ми е мьчно за стария клас и учителите,класната ми която вьпреки всичко е страхотен човек и преподавател.Да е жива и здрава,ще ходя разбира се да ги видя,но няма да е сьщото.Само се надявам да случа на готини хора иначе ще се побьркам направо,дано всичко е ок [-o<
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

Повече от фен

ludo_mace

Аз миналата година бях зайче и също като теб нямах търпение да свърши ваканцията- исках да видя с какви хора ще съм следващите5 години Най-интересно беше на първия учебен ден- тогава разбрах, че сме 3 момичета и 23 момчета в клас В началото ще ти е странно-навсякъде все нови хора... Дали ще ти е яко в началото? Зависи с какви ще се събереш
    Хакерка с пистолет !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си