- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво е да се местиш в нов клас и училище?
Случвало ли ви се е? Какво е чувството? Ако е след кандидатстване, съжалявате ли, че именно точно това даскало сте избрали? Къде съучениците са ви харесвали повече - в стария или в новия клас? Абе, каквото друго се сетите за подобни местения и приемания, пишете тук.![]()
Ami po pysnatata ot teb tema predpolagam,4e si zai4e!Az li4no se 4yvstvax mnogo gadno sled kato se razdelixme sus stariq mi klas i nali vseki poema po razli4ni putekii mi be6e mn mu4no!I takam na purviq y4eben den (demek ve4e 8 klas)az nqkva naxusana otivam da si vidq novite suy4enici
lele o6te kato gi vidqx tam vsi4kite nepoznati lapeta skyp4eni na edno do daskalo mi se priiska da se vurna v staroto mi y4ili6te,no posle kato videx 4e v noviq mi klas sa popadnali 4 poznati momi4eta ot koito 1 ot stariq mi klas,a drygite 3 ot staroto mi y4ili6te i se poyspokoix!No nai-golemiq 6ok za men li4no be6e kogato razbrax 4e imame samo 3 mujkara a ostanalite 13 sa devoi4eta!
NA KOSUM BEX OT YDARA!Ama sega daje smqtam 4e sa po-svestni ot stariq mi klas,mnogo im se kefq na vsi4kite!
Taka,4e spoko,vsi4ko 6te e nared! \
/
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Aaaaa 23 ne 13!GRE6KA!![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Да, зайче съм :P Ама има възможност да съм с едно познато момиче и едно момче от стария ми клас в новия ми, а в училище със сигурност имам 6 познати, от които 3-ма мога най-спокойно да си общувам и да ходим заедно с автобуса
П.П Нищо стават грешки
аз тази година ще се местя в друго училище и незнам какво е![]()
2 т. системно.
Abi spokoino ve xora!Purvata sedmica 6te se oglejdate ei taka...ama posle kato si zavurjete vruzki na obyvkite 6te vidite 4e tam vi xaresva mn pove4e ot staroto y4ili6te! \
/
О, да, тази емотиконка наистина мисля, че дава ясна представаПървоначално написано от pinki
![]()
хахах да наистинаПървоначално написано от tedy_girl
![]()
2 т. системно.
Амми така си е ... 1вата година е някак си интересно , но след втората година малко ти омръзва![]()
Притеснение има, но това е съвсем нормално.
Случвало ми се е...първи учебен ден в Англия. Всички се знаят, лафят си, а аз ги гледам като застрелян, нищо че знаех английски. С времето малко или много успях да свикна.(Това беше преди около 3 години.)
Едва ли ще имам по-притеснителен ден в скоро време.
С времето ще свикнеш, споко.
![]()
Е, аз не че се страхувам, ама просто ми е много странно сега като си мисля. Някакво такова очакване, даже ми се иска ваканцията да свършва, за да видя съучениците и всичко, досега не ми се е случвало да искам да свършва ваканция
Местил съм се до 7 клас в 4 различни училища, после до 9-ти бях в едно даскало и до 12-ти в друго. Сега след кандидатстването ще видим, сигурно и ще заминавам да уча в чужбина... Тоест яко местене ми се събра, имам опит.Да ви кажа свиква се някакси. Верно е кофти тъкмо да опознаеш хората и айде чао на всичко, но винаги можеш да общуваш или излизаш със старите си приятели. Никой не е казал, че като сменяш училището трябва да прекъснеш всякакви взаимоотношения с миналия си клас.
mi kofti e az sum smenila 5 u4ili6ta v ramkite ot 1 do 7 klas
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Ами...аз също до сега не съм се местила,но предполагам,че ще е супер да се запозная с нови и готини хора....(дано не са чалгари).Мисля си или поне се надявам,че би било супер забавно....и се надявам да познавам някфи хора,за да е на макс купона![]()
Then every time I turn around
And you're nowhere to be found
I know I got a long, long way to go
Before I can say goodbye to you
Oh, I got a long, long way I know
Before I can say goodbye to all I ever knew
Moga da kaja samo 4ee mn gadno i 4e kolkoto i da si se zaqjdal s suu4enicite ti i da si se karal s tqh, sled tova te mn ti lipstvat.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Хубаво ще е мнението ти да се вижда!
Благодаря!
Аз като се преместих след 7 клас, бях разбира се с големите очаквания. Част от тях се оправдаха, разбира де. Хубавото при мене беше, че се познавах с едно момиче, бяхме ходили с нея на уроци по литература. И си станахме най- добри приятелки. Беше много забавно първите дни, защото като виждаш някой в коридорите не знаеш дали е от твоя клас или не. После се опознавате, и със съучениците и с даскалите. После си става както трябва- учение, контролни, мизерии, абе както си трябва![]()
v na4aloto e malko gadno no se svikva..... az se premestih sled 7 klas kofti si be6e dokato ne se zapozah s klasa i s nqkoi si stanahme partiika s dr nqma kakvo da si kaje6 no s te4enie na vremeto gi opoznava6 i ti haresvat![]()
mnogo e gotino v nov klas!!! smisul az sa se mestq da de sled 7mi klas i mn se kefq obicham si staroto dasklao i stariqt klas ama sa mn se radvam 4e 6te se zapoznaq s novi hora![]()
Адската мания !!Особено ако са някои манячета от класа. Стават и свалките... На мен много ми харесваше класа в началото... сега го мразя ама да не ви пука
новият клас е винаги як временно
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
И аз тази година ще бъда зайче в новото даскало, но не се притеснявам много, защото от първи до седми клас съм сменила 3 класа с различни хора...и вече съм свикнала :P
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
незнам........но сигорно е много кофти..........нови хора,без приятели,нови даскали......
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Оххх...и аз ще съм зайче сега в ново училище.Ама като са изнесли списъците свече направените класове,от моя клас никой не познавам.Имам фр,обаче са в другите паралелки,но предполагам че ще попадна и на свестни хора,стига да се опознаем добре.![]()
И аз тази година ще сьм в нов клас и се притеснявам и то е нормално.Някак си ми е мьчно за стария клас и учителите,класната ми която вьпреки всичко е страхотен човек и преподавател.Да е жива и здрава,ще ходя разбира се да ги видя,но няма да е сьщото.Само се надявам да случа на готини хора иначе ще се побьркам направо,дано всичко е ок [-o<
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
Аз миналата година бях зайче и също като теб нямах търпение да свърши ваканцията- исках да видя с какви хора ще съм следващите5 годиниНай-интересно беше на първия учебен ден- тогава разбрах, че сме 3 момичета и 23 момчета в клас
В началото ще ти е странно-навсякъде все нови хора... Дали ще ти е яко в началото? Зависи с какви ще се събереш
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()