- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво е да се местиш в нов клас и училище?
Ами мене не ми е тоолкова страшно,щото минимум 10 човека ги познавам (дето ще са в моя клас).Ние ще сме си 18 момичета и 8 момчета..Най-добрия ми приятел е там и всичко си е супер...
Доста стресиращо да сме 18 момичета,защото в миналия клас бяхме 6!!
Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...
за заиците е по различно ако се местиш в някои клас сабран от парви клас сички се знаят а ти си нов е гадно но при заици аз лично на първия ден за да не ми бъде толкоз кофти броиках сичкино когато се оформя нов клас сички са стресирани и се сприяделявате по бързо а ако си като мен от сутрин до вечер на даскало до декемри ще си сте първи дружки
![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
Страшничко ми се струва...
Абе страшничко...нищо страшно няма. Просто не трябва да си въобразявате, че някой ще тръгне към вас да се запознае пръв. Поемайте инициативата, защото една бивша съученичка си навири носа тогава и сега е самичка
:} da we vernoПървоначално написано от tedy_girl
Ами аз съм се местила след четвърти клас.
На мен лично изживяването ми харесва...запознаваш се с нови хора,изпитваш нови работи,откриваш доста неща-все пак се предполага,че отиваш в клас различен от предишния,с хора свикнали на друго класно държание,ако мога така да го нарека![]()
Абе някво готино е.Нови работи-аз се кефя на промените.Е,естествено се радвам защото попаднах на някъв печен клас с готини френдчета.А за новото даскало...хубавото е,че малко хора се познават и е по-лесно да си намериш приятели,защото иначе всички вече са си оформили групички и не искат да допуснат нови хора в тях.
Много е забавно и докато запомниш именаа на всичкиахах пада ебати купона.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Spored men e mn intersno da se zapoznae6 s novi hora-da bude6 v razli4nA ot dosega6nata obstanovka.Predstoi mi da y4a v novo y4ili6te tazi godina(minaha mi izpitite) i mislq 4e 6te mi e mn interesno.Trupkata ot tova kakvi hora 6te vidi6,i kakva 6te e obstanovkata e ogromna i se nadqvam da ne se razo4arovam.![]()
Ne sujalqvai za tova,koeto si napravil,a za tova,koeto ne si.Ne vqrvai v 4udesa,raz4itai na tqh.Ne pozvolqvai na straha da provalq jivota ti,za6toto koito ne riskuva,riskuva o6te pove4e.I nqma po neyspe6en opit ot neopitaniq.
4estno kazano sam smenila dosta klasove poradi mestene no e super gotino, sre6ta6 novi hora,novi priqteli i ... novi mom4eta![]()
Местила съм се 1 път-беше много ....за мен беше нещо ново.И сега пак ще сменям класа.Ужас.Пак изпитвам оня страх(от неизвестното).
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Директно ще ти отговоря на заглавието на темата-за мен беше супер гадно
По простата причина,че пред непозноти мн се стягам ,а и като се преместих попаднах в клас с някви яко надути и мн време ми отне да си намеря две-три(всъщност 3 са) другарчета
За сметка на това повечето от класа ме мразят
Ама горе-долу се свиква
Даже големите не ни целиха с моркови![]()
Кофти е!Не е от най-приятните чувства,самичка си,не познаваш никой,докато свикнеш с обстановката..![]()
Зависи си много от човека ... От друга страна няма ли да ти е втръснал до незнам-си-къде стария клас?Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
Пък и помислете нататък в живота, постоянно ще има нови среди. Трябва да се свиква. А не като отидете на работа и да не се запознаете с никой там и да сте консерви.
А и в началото всичко е хубаво, включително и новият клас. Конкретно в моя случай, класа ми в началото много ме кефеше, сега не искам никой да виждам от него. Тази година съм абУриГениеНт, слава богу... край на простотиите.![]()
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
Mn 6te ti lipsvat s1u4enicite ti i kogato se se6ta6 za hubavite vi prejivqvaniq zaedno 6te ti e mn kofti.
Таратанци, колкото се и сещам за предишните 2 класа които смених...Първоначално написано от Malko_kote
По-скоро даскалото като институция може да ми липсва.. това че беше интересно да се бяга от часове, да се извиняват отсъствия с фалшифициране на подписи.... айде преписването ще си го има и за напред в студентския живот![]()
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
Ami az otdavna se premestih v nov klas...daje veche shte zavurshvam.Obache mnogo dobre si spomnqm kogato se premestih v noviq mi klas...purvonachalno mi beshe adski diskomfortno kakto i pri drugi predpolagam,no s vremeto vsichki(pochti vsichki de) stanahme priateli i taka do dnesmnogo si gi obicham i uvajavam vsichki
Vsichko hubavo svurshva prekaleno burzo..
mi qkoto e 4e moje6 da izgradi6 predstava za sebe si kvato si iska6
ne e preporu4itelno ama zavisi na kvi hora slu4i6
obiknoveno pasminata sa tupi
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
Ми..мноого е притеснително и срамно, ма след 1-2 г. се свиква![]()
Случвало ми се е.Супер тъпо е.Първите 1-2 дни си говориш само със тоя до тебе или със общо 5-6 човека...
А когато сте били "зайци" на първия учебен ден давали ли са ви моркови или зеле, защото аз така бях чула![]()
е, това вече е гадно![]()
![]()
даПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Ооо, споко! И аз като се местех първо не знаех какво става, даже ми се назълзяваха очите като си помисля за стария клас, стоях сама чин и не познавах никой. Но до края на годината аз си ги чувствах вече много близки, все едно съм си в тоя клас от 1 клас. И много повече ме кефи сега тоя клас![]()
и аз тази година съм зайче![]()
но с най добрата ми приятелка от стария ми клас пак ще сме в един клас \/ \
/ \
/ \
/ \
/
не е ли супер просто![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а може ли да попитам тези които учат в джон атанасов---ще ме замерате ли с морковчета??????![]()