- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво е да се местиш в нов клас и училище?
mestih se v 5 klas purvata godina ne osuznavah mn`kakvo stavashe ii vsi4ki spomeni... mi pove4eto gi nqma beshe nov klas i nie v stariq si bqhme sviknali opredeleni neshta da pravim v noviq ne znaesh kak 6e go vuzpriemat horata... i tai nz be6e otdavna ne pomnq![]()
Аз съм се местил 2 пъти и нз....готину ми беше запознафаш се с нофи хора,да малку е притеснителну трябфа ад им се харесаш пърфите дни но...как - как ставаАбее готино си е на мен ми харесфа \
/
Ku ma FuchU za MaRkuChu De La SpeRma La GargaRa !
No Chalga No cry !
[i]Първоначално написано от [B
И аз се местих в 5 клас в ново даскало и първата година си бях фр само с едно момиче, което познавах отпреди... Тя даже е тука във форума. ( Fiola ) Станахме най-добри приятелки, но сега ще бъдем в различни училища. Ще поддържаме връзка, но нищо няма да е същото. За сметка на това сега в новия ми клас ( I bin заек) ще бъда с една др мн добра френдка от досегашния ми клас. Това мн ме успокоява за 1-я учебен ден особено, защото отначало ще е малко гадно и няма още като се видим с др и да кажем: О, здр, как се казваш?
Отнчало ще си бъдем двете, но после ест ще се запознаем и с др... Дано класа ми да е готин и май така ще се окаже, щото на една др приятелка 2 съученика щели да са в моя клас, а тя каза, че били мн луди...
![]()
А това за морковите и зелето. Във форума на новото ми даскало се запознах с мн готини хорица ( по-големи ). Стана дума за това, че ще бъда заек и ми азаха, че ще ме хранят, ама аз им викам: Не обичам зеле, искам повече моркови и те ми казаха: Ок, само кажи как да те познаем и си готова...Абе мн яки хора са, едва ли чак ще ме замерят, което си е малко гадничко, не го пожелавам на никого.
дано си права!Първоначално написано от pinki
![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
beshe mi mnogo gadno zashtoto nashte izbraha daskaloto v koeto sam sega.e vse pak shtqh da b1da v nov klas i mnogo iskah da gi vidq...e doide i tozi moment.e bqh mnogo razo4arovana,beshe mi machno za stariq klas,za starite priqteli i uchiteli i vse oshte mi e machno zashtoto bqhme spr qk klas.sega ne e sashtoto.ne uspqh za tolkova vreme da namerq tolkova dobar priqtel ili priqtelka s koito da spodelqm.tova e ot mene
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
az minalata godina se premestih v novo u4ili6te i nov klas o6te na parviq den si namerih mn priqteli i vsi4ko be6e ok , no posle po4naha mn da mi lipsvat priqtelite ot staroto daskalo i mn pati se bqh zamislqla da se varna v predi6noto u4ili6te no vse ne se re6avah posle ne6tata se opraviha i ve4e se 4uvstvam mn dobre v toq klas ..
sega 6te sam za 2-ra godina tam i v interes na istinata mi e kofti 4e svar6va vakanciqta no se radvam 4e 6te vidq "starite" drujki :P
Не ми се е случвало понеже живея в малък град и си продулжих убочението тука в клас с все познати лица.. хора. Нищо не ми липсва. Даскалото ми е на 5 мин. път от блока. Училището е новопостроено яко... Класа ми е малко изгаврен, но не всеки може да си избира класа. Пак и се знаем всички от малки лайненца. Така да се каже![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Мене у 3ти клас кат ме изгониха от старото и кат отиох у новото първо се сбих с съчки от класа после станахме пряители ахахаха голема логика вадим...а в 8ми ми беше безразлично нз шоШъ съ опраиш
Зависи в какъвклас ще попаднеш! В едни случаи ще ти хареса повече от предишния-в други не!
Look inside yourself
Like your oldest friend
Just trust the voice within
Then you'll find the strength
That will guide your way
If you will learn to begin
To trust the voice within
Ами да...аз сега като бях 8 клас се преместих в друг град да уча,там почти всички си се познаваха...и аз се чувствах нова...в първата седмица ми беше малко кофти,докато им свикна ама...после вече си се почувствах като част от класа,имах чувството че ги познавам от много време.
Сега пак ще съм в нов клас,в моя си град.Ииии там всички ще сме нови,така че ще ми е интересно.![]()
Дам след 7ми клас се преместих в друго училище в друг град. В сегашното ми даскало ми е много по-добре, сегашните ми съученици са най-яките хора на света. МНОГО харесвам новото си даскало е то вечее старо, ама...го обожавам![]()
и аз се местя и с най добрата ми фр от стария ми клас отново сме в един клас
не е ли супер??????