- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Шофьорски курсове
Има ли в този форум такива дето са минали курсовете и вече са шофьори? Притеснявахте ли се тогава? Как мина всичко и т.н.![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
da az sum gi minala no me skusaha i nqmam knijka iskam purvo da vleza v nqkoi uniiversitet i posle ve4e otivam da q vzema
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Аз искам да попитам дали е вярно, че курсовете могат да се карат най-рано 3 месеца преди да навърша 18. Защото искам лятото да си ги изкарам. А навършвам 18 края на януари=>мога най-рано през ноември.А тогава вече сигурно ще има и сняг, поледици или най-малкото мн ще вали дъжд..... а не искам в такива условия...
Плс кажете, че вече нз какво да правя!
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
Можеш и сега да изкараш курсовете, обаче книжката ще получиш, когато навършиш 18.
Да така е. На 17 г. и 9 месеца трябва да си за да почнеш. Аз също в края на Януари навършвам 18Първоначално написано от >>ZLOBI4KA<<
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
mi kursovete moje da gi kara6 i na 16 ako iska6 no izpita trqbva da si navur6il 18 za da ti dadat knijkata
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
неамама и не искам особено де, затва не ми е зор да стигна заветните 18
Аз исках сега да ги карам (башата така каза и аз се навих), ама не можело. Както казаха 3-ри месеца преди навършване на 18 годишна възраст. Гадно. Искам закона да е като в америка (само за шофирането де)
Az sega gi karam. Ostava mi mesec do 18 \:D/
Naistina trqbva da imash ne poveche ot 3 meseca dokato navyr6i6 18 za da zapo4ne6 kursovetaka che.......tyrpenie![/url]
ohh kak iskam da doidat nujnite godini i da qhna ladata na 4i4o![]()
моите курсове минаха малко тежко, зашото нямах никакъв опит и се спичах. как да е се оправих до 24тия час, но първия изпит ме скъсаха на кормуването, защото не съм бил гледал огледалата. затова като те изпитват - гледаш огледалата през 3 секунди, като си въртиш и главата, за да те забележи изпитващия.
аз ги карах точно през зимата. сняг нямаше много но имаше дъжд и после лед. няма голяма разлика, дори при зимни условия е по-лесно, защото караш по-бавно. така че недей се притеснява, и без това няма начин да ги караш това лято.Първоначално написано от >>ZLOBI4KA<<
Гледай сега,
всичко зависи на какви хора попаднеш.
Моят инструктор беше мой човек и си лафихме като приятели, карах си 'нормално' в града. Под нормално разбирам без да спазваш строго ограничението от 50км/ч.. защото има някои, които си пазят колите и с повече от 40 забрави да караш, скорост, която няма да те научи на нищо.
Ако нямаш опит в карането - първите няколко часа по закон трябва да са на полигон. Друг е въпросът, че почти никой не го спазва, но все пак ако за пръв път се качваш на кола - по-добре е ти самия да настояваш за това, за да свикнеш с машината малко от малко.
Изпитващият ако е решил да те къса - ще те скъса, повярвай ми. Дано попаднеш на хора, иначе трябва да си носиш една 50-левкаМоят изпитващ ме накара да паркирам
![]()
Иначе си ги взех от първия път и листовките и кормуването, но това не е показателно.. щото има такива калпави шофьори, които са ги взели от първия път, а не могат да включат на задна предавка и не знаят на къде да въртят волана![]()
Аз преди да се явя на листовки си решавах примерни - така, както е на изпит и нямах НИТО един успех - винаги бях с над 6 грешки - около 10.. За пръв път на листовките направих само 3 или 4.. и ги минах.
но повярвай ми - след време ще забравиш и малкото, което си научил от тях..![]()
Иначе на изпита важното е да не се спичаш и да попаднеш на човек.. в такъв случай минаваш без проблем![]()