.

Виж резултатите на анкетата: ревниви ли сте?

Гласували
40. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

30 75,00%
  • не

10 25,00%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново

ревниви ли сте?

Е...ревниви ли сте?

Супер фен
    Град
    София
    Аз много рядко....по-скоро моят приятел като каже "ще съм с мацка" или "отивам при любовницата" и очаква сигурно да изревнувам...пък аз съвсем спокойно му казвам "ееее супер,много яко,блазе ти" и той подскача на тръни...аз смея да твърдя,че съм нормално ревнива,не го разпитвам,не му искам отчети,казал съм му квото иска да прави,ако ще да ги чука,ма само аз да не разбирам ... тая свобода съм я дала,но в момента,в който реша ще я използвам в моя полза.нормално е да ревнуваш,но в някви минимални граници,аз съм така например и да ревнувам си го крия...за щастие не ме гризе толкова от вътре

Повече от фен
    spored zavisi....
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Голям фен
    Да.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Аз много рядко....по-скоро моят приятел като каже "ще съм с мацка" или "отивам при любовницата" и очаква сигурно да изревнувам...пък аз съвсем спокойно му казвам "ееее супер,много яко,блазе ти" и той подскача на тръни...аз смея да твърдя,че съм нормално ревнива,не го разпитвам,не му искам отчети,казал съм му квото иска да прави,ако ще да ги чука,ма само аз да не разбирам ... тая свобода съм я дала,но в момента,в който реша ще я използвам в моя полза.нормално е да ревнуваш,но в някви минимални граници,аз съм така например и да ревнувам си го крия...за щастие не ме гризе толкова от вътре
    и аз така докато при приятеля ми..абе доста ме ревнуваше но разбра накрая че просто само се нерви излишно .Сега си имаме огромно доверие и е супер
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Мега фен
    Mного и не го крия! Достатъчно искрена е връзката ми, за да мога да кажа какво чувствам, дори да е глупаво е безпочвено. И не е, защото не му вярвам, а защото преди вярвах и се оказа, че ме лъжат. Вече не вярвам.

Повече от фен
    Ревнувам доста .

Мега фен Аватара на koalka
    Ами да,в умерени граници1Но това е,защото много обичам приятеля си!!

Даааа
    2 т. системно.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sk8girL
    Да.
    Да

Glenn_Gould
    Guest
    Revnostta e ne6to normalno, oba4e paradoksut e koe q porajda - tova, 4e obi4ame lubimiq 4ovek silno i ni e strah da ne go zagubim , ili tova, 4e iskame da budem obi4ani? Za vtorata pri4ina se rukovodq ot misulta, 4iito avtor mi e neizvesten zasujalenie : ''Revnuva ne tozi, koito obi4a, a tozi, koito iska da bude obi4an''. Ima logika v tova. Qvno ne sme opoznali dostatu4no dobre lubimiq 4ovek i se sumnqvame v nego. Az su6to revnuvam, i to dosta, dori i kogato nqma osnovanie. Ne polu4avam tolkova , kolkoto davam, i se sumnqvam, tova vodi do revnost . Taka mislq az

Re: ревниви ли сте?

Цитирай Първоначално написано от the_o.c_girl
    Е...ревниви ли сте?
    определено да и постоянно неква параноя къде е
    2 т. системно

Фен
    Град
    Sofia
    Mi az ne moga da kaja . 4e revnuvam. Po skoro ne. no tova ne zna4i , 4e ne obi4am priatelq si , naprotiv obojavam go!!!!!!!!

Tesinka
    Guest
    da reviva sum!I to dosta naistina

Супер фен
    Град
    до тебе...
    da mn mn mn
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Не особено

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Ох... Ми дааа - ревнива съм... когато в една вразка липсват силните чувства и няма отдаденост, поне в някаква минимална степен, и всеки гледа себе си (най-вече ТОЙ, защото аз не съм такава личност...)тогава придобивам някакво чувство за собственост върху него и ревнувам по някав особен начин... някаква язвителна ставам... Пффф!!!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Stra6no revniva sum
    i tova e lo6o

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Revniva sym.. ito mnogo.. Revnuvam ot vsichko.. Edna dumichka da kaje na nqkoq druga i zapochva otvytre da me chovyrka.. Gledam inache mnogo da ne go pokazvam.. i da ne go pritiskam.. shtoto nego she naranq po toq nachin.. A revnost ne znachi lubov !!

Голям фен Аватара на thirteen
    Охаа, мчи К

(в превод Ами че как мн мн мн съкратено)

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ревнива съм,но само когато има причина!Знам че момчето с което съм, има силни чувства към мен,имам му доверие и се надявам и занапред да е така.Но разбира се няма да ми е много приятно,ако някоя се навърта около него,предлага му да ходят на кафе,на дискотека и незнам си още кво

Супер фен Аватара на maybelline
    Аз имам пълно доверие на приятеля си и не го ревнувам.Вярно,от време на време го бъзикам за някои момичета,които го търсят,но само на шега.

Moga da kaja, che sum revniva, no v normalnite granici. Neshto kato zlatnata sreda. Nikoga ne sum izpadala v nqkakvi ludi krizi na revnost, zashtoto imam doverie na priqtelq si.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Мислех,че не съм,но се оказа...не е фанатична ревност,но определено казвам-да ревнива съм
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

da mnogo i mi pre4i

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си