- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ревниви ли сте?
да много и това не ми харесва,но какво да се прави![]()
ами то без ревност накъде?и аз съм страшно ревнива и това наистина пречи щото аз имам навика от ревност да "задушава" от самнения човека до мен и разбирасе това води до раздяла...сълзи...и т.н.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
mi az v nqkoi momenti sam mn ama mn revniva v drugi ne!no kakto se kazva 'човек не ревнува,когато обича,а когато иска да бъде обичан'i si mislq 4e e taka
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
определено съм ревнива, въпреки огромното доверие, което му имам. какво да направя като си ме гризе нещо отвътре?!
оф ми кво да кажа.. при мене е някво странно, защото понякога съм, а понякога изобщо и тва доста зависи от настроението ми
ако съм весела и не ме тормозят някви глупави проблеми, изобщо не ми прави впечатление и се отнасям с лекота към всичкомн трудно може да ме накара да изревнувам, тъй като уж съм на мнение, че някой или е твой, или не и ти не можеш да го промениш това нещо
![]()
ама ако ме е хванал в гадно състояние и най-малкото нещо може да ме издразни и ядоса - просто веднага, разбрала-неразбрала, ще вдигна скандал до небето![]()
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
не трябва да е така, но ... съм
обичам дениту ми{}
da i si ima pri4ini i povodi koito toi mi dava da go revnuvam !
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
po princip davam svoboda na gadjeto si .. da ne se 4uvstva ograni4en da izlia samo s men i nikakvi drugi momi4eta
i vse pak e normalno da izliza i s priqtelki ...
kogato poznavam momi4etata s koito e i znam kakvi sa otno6eniqta im ne go revnuvam ... no, kogato go vidq s nqkva nepoznata macka, koqto mu se natiska, napravo se kysam po 6evovete ot revnost
taka 4e spored zavisi
Да определено много ревнувам.Дори от най-малкото нещо.Вече чак почнах да си мисля дали е нормално да ревнувам чак толкова много.
Първоначално написано от `Death`Whore`
В това отношение отдавна съм признала,че си приличамеАз се мъча да не го показвам (понеже понякога наистина прекалявам) ама накрая просто не издържам и му казвам всичко направо иначе все едно се мъча да задържа яйце със зъбите си и става още по-зле. Все пак проверката е висша форма на доверие!С тази разлика,че мен не са ме лъгали и наистина му вярвам,просто някак си все едно ми е вродено да се съмнявам.
![]()
Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.
Никога.
(май не ме интересува особено)
Не, не съм.![]()
ревнува този,който се чувства несигурен в чувствата на другия....![]()
аз по принцип не съм ревнива,защото ако има доверие в една връзка,мисля,че ревността е безсмислена![]()
f@nt@zi@